Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mari1912 píše:
Já ještě budu testovat,abych fakt věděla
Tak co testovala jsi?
Na mamatestu mám taky ducháčka, jsem zmatená normálně mi chodí MS po 28dnech teď už dva měsíce po 21dnech, takže od poslední MS tj.10.12.bych už měla menstruovat a ono nic, pálí mě žáha jako blázen bolí prsa a dvakrát za den mě přepadne slabost na zvracení,no tak fakt nevím.
Při prvním těhu jsem byla moc spokojená s Clear Blue, sice dražší, ale bych řekla spolehlivější?
já ti nevím, já vždy měla mamatest a dobrý bud mi čárky neukázal a těhu jsem nebyla a nebo naopak.
Smouinko krásnej duch, počkej za pár dní jak zesílí ![]()
Smoulinka píše:
a nemůže se taky jednat o nějak falešný test? ale je pravda, že co bych chtěla když mám teprve den, dva před ms že?
Smoulinka píše:
já ti nevím, já vždy měla mamatest a dobrý bud mi čárky neukázal a těhu jsem nebyla a nebo naopak.
Me vcera mamatest ukazal ducha, a dneska test od dr.maxe cistej, tak nevim… ![]()
holky,byla jsem dnes na odběru krve a mám pozitivní.....
prý je ale hladina trichu nízká,tak se uklidňuju tím,že je to začátek..... co myslíte…na testu mi vylezla hned druhá čárka
Smoulinka píše:
já teda dělala 4 testy a 2 z nich byly už hezké čárky..
no ale mela jsi vsechny 4 pozitivni ne? me jde o to co to je kdyz je jeden pozitivni a druhy negativni
holky, já si zkusila ještě jeden test a ty druhá čárka mi vylezla hned s tou kontrolní.a je stejně silná.a to ám test dělanej ted
ahaa snažilko, to mipřijde divné, ještě udělej zítra ráno a uvidíš.
Ahoj jsem snažilka mamatest jsem si dělala po 6 dnech a porad nic. Mam jeste pockat nebo to prat jako negativum.
EWELINES píše:
Ahoj jsem snažilka mamatest jsem si dělala po 6 dnech a porad nic. Mam jeste pockat nebo to prat jako negativum.
Po šesti dnech od čeho?Pokud myslíš po ovulaci,tak se chudinka vajíčko ještě ani nestačilo uhnízdit
Jen vyčkej ještě pár dní-nejlépe do času ms,ale ani já to nevydržím a testuji asi 12DPO
Já budu Mamatest zkoušet dnes nebo o víkendu. Zkoušel jste někdo test i k večeru, ne jen po ránu?
vždyť někdo menstruuje i při těhotenství