Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si dnes zkoušela zase test a druhá čárka nikde, takže ten včerejší test měl asi opravdu falešného ducha. Ale ms čekám až za 3dny tak to budu zkoušet i další dny, třeba se ukáže. Ostatním co mají // gratuluju. Máte nějaké příznaky?? ![]()
zakl.
a nemůže se taky jednat o nějak falešný test? ale je pravda, že co bych chtěla když mám teprve den, dva před ms že?
a jakej druh testu používáš? nebo spíš značku…
No mě pořád sílí. Teď jsem to taky zkusila a je ještě víc vidět než ta ráno.
Jinak příznaky- jen mě tak škrundá břicho a je takový zvláštní. Blbě mi neni. Teď jsem vytírala a mám ho jakoby po posilování. Nevim, jestli to ted na začátku neni nevhodný.
Izz píše:
a jakej druh testu používáš? nebo spíš značku…No mě pořád sílí. Teď jsem to taky zkusila a je ještě víc vidět než ta ráno.
Jinak příznaky- jen mě tak škrundá břicho a je takový zvláštní. Blbě mi neni. Teď jsem vytírala a mám ho jakoby po posilování. Nevim, jestli to ted na začátku neni nevhodný.
Já mám mamatest 10, což si myslím, že je nejspolehlivější!!!
A příznaky… no já mám furt pocit, že přijde ms…a přidala se asi předevčírem bolest zad trochu, prsa trochu a tříslaa ráno mi bylo blbě od žaludku
Já měla slabě pozitivní testy skoro týden a dnes mrcha dorazila
Tak já vás moc nepodpořím
Ale tohle se stává hodně často.S tím musíme počítat my,co testujeme před termínem ms.I když já už měla 3dny zpoždění.No jo,odnesla si to mrška ![]()
mari1912 píše:
Já měla slabě pozitivní testy skoro týden a dnes mrcha dorazilaTak já vás moc nepodpořím
Ale tohle se stává hodně často.S tím musíme počítat my,co testujeme před termínem ms.I když já už měla 3dny zpoždění.No jo,odnesla si to mrška
jejda, tak ted jsi mě tím navrtala, že tomu ještě nemám radši věřit ![]()
Smoulinka píše:mari1912 píše:jejda, tak ted jsi mě tím navrtala, že tomu ještě nemám radši věřit
Já měla slabě pozitivní testy skoro týden a dnes mrcha dorazilaTak já vás moc nepodpořím
Ale tohle se stává hodně často.S tím musíme počítat my,co testujeme před termínem ms.I když já už měla 3dny zpoždění.No jo,odnesla si to mrška
Tak já už byla i teď při zemi,ono je to lepší,dokud neuvidíš prcka na ultrazvuku.O to budeš víc šťastná,až ho tam opravdu uvidíš.Kdy máš v plánu jít k dr?
já nevím, ted by stejně ještě nic neviděl, nejdřív za týden, dva…
Smoulinka píše:
já nevím, ted by stejně ještě nic neviděl, nejdřív za týden, dva…
Můžou ti vzít krev a o dva ny znova a ty zjistíš,zda hcg stoupá.Ale sama vím,že je nejlepší,když se k dr jde až dýl až když je na ultrazvuku něco vidět ![]()