Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Smoulinka píše:
holky, myslíte že si můžu udělqat test ted? když jsem den či dva před ms a není to h ned ráno?
šmoulí, klidně to zkus a uvidíš a zítra ráno to zopákneš, stejně nejvíc záleží na ovu, jestli jsi ji měla v polovině cyklu, tak už by testík měl ukázat
hodně štěstíčka ![]()
jaj zkusím jak se mi bdue chtít na wc… dík… ale spíš asi cítím, že ms přijde… bolí mě i břicho
ale taky mě to občas vystřelí do zad ta bolest, to jsem nidky neměla..
Smoulinka píše:
ale taky mě to občas vystřelí do zad ta bolest, to jsem nidky neměla..
Ty bolesti jsem u nalezení // u prcka, co mám v bříšku měla taky
právě jsem taky čekala, že to je jako na MS, ale ta nepřišla ani druhý den bolestivého bříška, tak jsem se testla ![]()
Izz,tak hle nějak vypadá můj duch na dnešním testu.....máme ty čárky skoro stejný,taky chci aby to bylo těhu ![]()
Já si zas řikám…co jinýho by to bylo? Odpověď na to slyšet nechci
…já prostě vim, že mi tam roste zdravý mimčo.
Ahoj holky, poradíte? Poslední MS jsem měla 19.11., od té doby nic. Poprvé jsem si udělala test minulý týden, tuším ve čtvrtek, druhý test jsem si dělala dnes hned ráno, ale oba vyšly negativní. Přitom se cítím tak nějak divně, malátně, pocity na zvracení, včera jsem celý den prospala, jak jsem byla unavená, jsem pořád taková vyčerpaná. Normálně beru HA, ale kolem Vánoc se mi stalo, že jsem si asi třikrát zapomněla užít pilulku (asi mi to ve víru oslav úplně vypadlo z hlavy
) a zrovna ta poslední zapomenutá měla být hned první den užívání nového balení. Tak co myslíte? Může být Mamatest v tomhle nespolehlivý, že se mi dvakrát zobrazí jako negativní? Nebo bylo na testování ještě moc brzo? Říká se, že 100% se těhu pozná až 14 dní po styku… Teď během svátků jsme spolu s přítelem spali fakt docela často, takže…? Děkuju za odpovědi!
bjetuschka píše:
Ahoj holky, poradíte? Poslední MS jsem měla 19.11., od té doby nic. Poprvé jsem si udělala test minulý týden, tuším ve čtvrtek, druhý test jsem si dělala dnes hned ráno, ale oba vyšly negativní. Přitom se cítím tak nějak divně, malátně, pocity na zvracení, včera jsem celý den prospala, jak jsem byla unavená, jsem pořád taková vyčerpaná. Normálně beru HA, ale kolem Vánoc se mi stalo, že jsem si asi třikrát zapomněla užít pilulku (asi mi to ve víru oslav úplně vypadlo z hlavy) a zrovna ta poslední zapomenutá měla být hned první den užívání nového balení. Tak co myslíte? Může být Mamatest v tomhle nespolehlivý, že se mi dvakrát zobrazí jako negativní? Nebo bylo na testování ještě moc brzo? Říká se, že 100% se těhu pozná až 14 dní po styku… Teď během svátků jsme spolu s přítelem spali fakt docela často, takže…? Děkuju za odpovědi!
No Bjetuško, v podstatě sis odpověděla sama, ono opravdu, pokud jsi tělo zmátla vynecháním natolik, že byla OVU během svátků…tak na testění je asi fakt ještě brzo. Jestli jsem to dobře pochopila, tak teď dál užíváš antikoncepci… zkus to rozepsat, psala jsi že poslední MS byla 19.11., takže další měla být cca za 4 týdny a ta se nedostavila v pauze a pak jsi začala brát to další platíčko? ![]()
Já beru Qlairu, tam je 28 pilulek, takže 7denní pauza se nedělá. Občas se mi stávalo, že jsem měla MS dvakrát za cyklus, vždy po dvou týdnech, moje dr. mi ale řekla, že u týhle HA je to normální. Jenomže Teď jsem to naposled dostala toho 19.11. a to byla MS hodně silná a dlouho (jindy mívám slabounkou a třeba jen 3 dny dlouhou) a od té doby nic. Ani žádné příznaky, že by se měla MS dostavit. Předpokládám, že ideálně bych měla jít k Dr., ale pořád si říkám, že ještě počkám…
bjetuschka píše:
Já beru Qlairu, tam je 28 pilulek, takže 7denní pauza se nedělá. Občas se mi stávalo, že jsem měla MS dvakrát za cyklus, vždy po dvou týdnech, moje dr. mi ale řekla, že u týhle HA je to normální. Jenomže Teď jsem to naposled dostala toho 19.11. a to byla MS hodně silná a dlouho (jindy mívám slabounkou a třeba jen 3 dny dlouhou) a od té doby nic. Ani žádné příznaky, že by se měla MS dostavit. Předpokládám, že ideálně bych měla jít k Dr., ale pořád si říkám, že ještě počkám…
A jinak teda HA beru nadále, ale právě se bojím, že jestli jsem těhotná, tak aby mi to neškodilo. Na druhou stranu, když mi testy vyšly oba negativní… Já nevim, no. ![]()
bjetuschka píše:
no to je divný, asi fakt k dr., tam se to rozlouskne. Já bych asi neměla nervy čekat ![]()
Já se totiž bojím odpovědi, ať je jakákoli
O miminko bych stála, ale momentálně by bylo ještě brzo… Ale jestli budu negativní, tak mě to asi malinko zklame, přeji jen…
Smoulinka píše:
holky, já mám //, ale ta druhá je trochu slabší!!!