Testy Unimark 25

Napsat příspěvek
Velikost písma:
265
18.2.13 00:31
@ratysek píše:
Už jsem si myslela, že se to povedlo a nakonec nic.:-/ byla jsem zklamaná když přišla MS. takhle by to být nemělo. Takže už také jen mamatest

Ja na to diky teto diskusi byla pripravena, takze to byl sok davkovany
postupne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
18.2.13 12:56

Divím se, že je nestahnout z prodeje. nebo je prostě nevyrábí jinak, když si tolik lidí na ne stěžuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sukyy19
25.2.13 16:45

Unimark

Taky už je kupovat nebudu poprvé mi sice neukázaly nic a byla to pravda ale pak ukazovaly duchy pro jistotu jsem koupila mamatesty a ty ukázaly prostě pravdu takže raději už taky budu kupovat jen v lékárně na tenhle test sem nenašla ani nic moc pozitivniho…Po vynechání MS ukázal ducha a dnes ráno jsem testila a taky duch předtím jsem to dostala a ted zatím ještě ne. Takže též doporučuju ClearBlue nebo Mamatest :pankac: tohle je des nekupovat snad to bude jeste nekomu uzitecne :dance: :srdce: :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.13 10:18

Falešný??

Koupila jsem si tenhle test a ukázal mi docela pěknou druhou /, ale po přečtení příspěvků nevím co si mám myslet. Dám sem fotku a budu ráda, když mi napíšete váš názor. Je to falešný výsledek? Díky.

• Citovat
  • Upravit
31594
17.5.13 10:26

Ta už je celkem silná, ale u unimarku člověk fakt neví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.5.13 10:29

Ahojky taky jsem použila Unimark25 a ukazalo mi to 2 pěkné duchy, nedalo mi to a koupila jsem mamatest10 a nic. Unimark25 už nikdy nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.5.13 10:32

@Anonymní čárka je pěkná, ale pro jistotu zkus udělat ještě jiný test a pak dej vědět držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.13 10:34
@Gladys píše:
Ta už je celkem silná, ale u unimarku člověk fakt neví :roll:

No, mám v balení ještě jeden, tak zkusim ještě ráno a pokud bude sílit, tak by asi neměla bejt falešná. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.13 10:36
@jajinka82 píše: @Anonymní čárka je pěkná, ale pro jistotu zkus udělat ještě jiný test a pak dej vědět držím palečky.

To bych taky mohla, zaskočím do lékárny a dám vědět. Díky :kytka:

Omlouvám se, že píšu jako anonym, ale zatím nechci nic ventilovat, když nevim, jak to je.

• Citovat
  • Upravit
12262
17.5.13 11:11
@Anonymní píše:
No, mám v balení ještě jeden, tak zkusim ještě ráno a pokud bude sílit, tak by asi neměla bejt falešná. Díky :kytka:

já měla na unimarku o pár hodin později ještě silnější než ten první test a těhotná jsem nebyla, zkus jiný test, já měla fakt krásný čárkx a jiné testy bílé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.13 11:15
@martulkasloník píše:
já měla na unimarku o pár hodin později ještě silnější než ten první test a těhotná jsem nebyla, zkus jiný test, já měla fakt krásný čárkx a jiné testy bílé :zed:

Tak už jsem tu, ještě že mám lékárnu za rohem :).Měli jenom mamatest comfort, tu tyčinku.

• Citovat
  • Upravit
185
17.5.13 12:15

Anonymní tak ti moc gratuluji a tiše zavidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.5.13 12:18

Taky bych chtěla aby se mi už taky ukázali :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.13 12:26
@jajinka82 píše:
Taky bych chtěla aby se mi už taky ukázali :(

Díky, doufám, že je k čemu.
Rozumím, taky jsem na // dlouho čekala. Určitě je taky brzo najdeš :hug:.

• Citovat
  • Upravit
185
17.5.13 12:35

Anonymní dlouho jste se snažili? my 7.měsíců a zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat