Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Unimark Jednorázový těhotenský test?
Přidejte zkušenost s Unimark Jednorázo...@ratysek píše:
Už jsem si myslela, že se to povedlo a nakonec nic.:-/ byla jsem zklamaná když přišla MS. takhle by to být nemělo. Takže už také jen mamatest
Ja na to diky teto diskusi byla pripravena, takze to byl sok davkovany
postupne ![]()
Divím se, že je nestahnout z prodeje. nebo je prostě nevyrábí jinak, když si tolik lidí na ne stěžuje…
Taky už je kupovat nebudu poprvé mi sice neukázaly nic a byla to pravda ale pak ukazovaly duchy pro jistotu jsem koupila mamatesty a ty ukázaly prostě pravdu takže raději už taky budu kupovat jen v lékárně na tenhle test sem nenašla ani nic moc pozitivniho…Po vynechání MS ukázal ducha a dnes ráno jsem testila a taky duch předtím jsem to dostala a ted zatím ještě ne. Takže též doporučuju ClearBlue nebo Mamatest
tohle je des nekupovat snad to bude jeste nekomu uzitecne
![]()
Koupila jsem si tenhle test a ukázal mi docela pěknou druhou /, ale po přečtení příspěvků nevím co si mám myslet. Dám sem fotku a budu ráda, když mi napíšete váš názor. Je to falešný výsledek? Díky.
Ahojky taky jsem použila Unimark25 a ukazalo mi to 2 pěkné duchy, nedalo mi to a koupila jsem mamatest10 a nic. Unimark25 už nikdy nekoupím.
@Anonymní čárka je pěkná, ale pro jistotu zkus udělat ještě jiný test a pak dej vědět držím palečky.
@Gladys píše:
Ta už je celkem silná, ale u unimarku člověk fakt neví
No, mám v balení ještě jeden, tak zkusim ještě ráno a pokud bude sílit, tak by asi neměla bejt falešná. Díky ![]()
@jajinka82 píše: @Anonymní čárka je pěkná, ale pro jistotu zkus udělat ještě jiný test a pak dej vědět držím palečky.
To bych taky mohla, zaskočím do lékárny a dám vědět. Díky ![]()
Omlouvám se, že píšu jako anonym, ale zatím nechci nic ventilovat, když nevim, jak to je.
@Anonymní píše:
No, mám v balení ještě jeden, tak zkusim ještě ráno a pokud bude sílit, tak by asi neměla bejt falešná. Díky
já měla na unimarku o pár hodin později ještě silnější než ten první test a těhotná jsem nebyla, zkus jiný test, já měla fakt krásný čárkx a jiné testy bílé ![]()
@martulkasloník píše:
já měla na unimarku o pár hodin později ještě silnější než ten první test a těhotná jsem nebyla, zkus jiný test, já měla fakt krásný čárkx a jiné testy bílé
Tak už jsem tu, ještě že mám lékárnu za rohem
.Měli jenom mamatest comfort, tu tyčinku.
@jajinka82 píše:
Taky bych chtěla aby se mi už taky ukázali
Díky, doufám, že je k čemu.
Rozumím, taky jsem na // dlouho čekala. Určitě je taky brzo najdeš
.