Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím Vás maminky a snažilky… Potřebuji radu… ![]()
Jde o to, že mi vynechala menstruace. Od porodu syna ji mívám vcelku pravidelně, plus mínus 2 dny. Měla se dostavit minulý čtvrtek až pátek, přesně na synovi první narozeniny. Antikoncepci nepoužívám, spoléhám na manželovo slovo. ![]()
Dělala jsem si včera první těhotenský test, kde se ukázala slabounká slaboulinká druhá čárka, stejně jako na druhém testu jiné značky… Dnes jsem udělala třetí test, který šak vyšel negativní, ačkoliv byla použita ranní moč. Tak teď nevím… Budu čekat, zda se menstruace dostaví, za dva dny zkusím další test… Ale má otázka zní, stalo se vám někdy něco podobného? Nemůže to být ovlivněné třeba velkým stresem a strachem o blízkého člověka, který teď prožívám? Díky moc za odpoědi. ![]()
// čárky na testu určitě neznačí strach o osobu blízkou ![]()
Používali jsme stejnou antikoncepci a dnes jsem 8+5
Z raní moči mám vždy test méně výrazný, než z večerní, jak u prvního těhotenství, tak teď, viz foto. Zkus si zajít na test nebo zkus testovat znovu. Jinak doporučuji používat jen jednu značku testů se stejnou citlivostí. Nejlepší je mamatest.
že se MS zpozdí ze stresu je velice pravděpodobné, ale s tou slaboulinkou čárkou…
nevím, nevím. Určo bych počkala, jak píšeš a uvidíš ![]()
děkuji za odpovědi.
Věruš, to co tam máš ty za dálnice, tak to je bez debat, takhle kdybych to měla, tak o výsledku nepochybuji… Ale já když to vyfotím, tak tam nic neuvidíte… ![]()
Tak dálnice, ta poslední, ta je za týden a 2 dny po prvním testu. Ale to byla ukázka toho, jak mám z raní moči slabší čárku, což nechápu. Zkus si koupit ten mamatest a testnou zítra jak ráno, tak k večeru. Držím palce ![]()
Veruš, můžu se ještě zeptat, kolik je tvému prvnímu dítku let? My jsme tedy mysleli, že na sourozenci začneme pracovat asi tak až za pl roku, ale pokud je to tak, jak to vypadá, tak to zřejmě osud chtěl jinak, ale určitě se tomu nebráníme…
Jen to asi bude trochu náročnější.
Ale určitě krásné… ![]()
Víc než tvýmu, ale ne o moc, teď mu je 15 měsíců, pokud bude vše OK, rodit budu, když mu bude 22měsíců. A už teď se děsím, jak to zvládnu
Manžel je s bráchou o 14měsíců od sebe, tak si říkám, co já si stěžuju
Ale fakt se děsím a hodně… ![]()
Máte někdo zkušenosti s těhu testem DIPstick? Je tam kalíšek a citlivost 20ml.
Dělala jsem si 2 testy a mám tam slabé čárky..ale doktor na gyndě podle utz nic neviděl a tak čekám co bude dál…
@jaja a paja píše:
Tak že je možné že je ještě brzy na test?
Je to možné..-zkus tak za 2 dny znovu otestovat. Držím palečky ![]()
@jaja a paja píše:
Kéž by mi to vyšlo.to bych snad skákala až do stropu
Hodně štěstí ![]()
Jinak normálně jsou viditelnější..