Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Unimark Jednorázový těhotenský test?
Přidejte zkušenost s Unimark Jednorázo...@katkamih ahoj zkus testnout za 2 dny a měla by už tam být dálnice. My se snažíme 8.měsíců a zatím se nám to nějak nedaří, tak snad brzy jo
.U prvního jsem zapadla hned.
Ahoj holky také jdu s prosbičkou… Manžel včera koupil tento test, dělala jsem ráno a hned cca do 3.min se tam objevil dušík… Ale jak jsem se dočetla je to u něj normální, přidávám fotečku, přijde Vám to jako falešný duch? Děkuji ![]()
@Janca.Zik píše:
Ahoj holky také jdu s prosbičkou… Manžel včera koupil tento test, dělala jsem ráno a hned cca do 3.min se tam objevil dušík… Ale jak jsem se dočetla je to u něj normální, přidávám fotečku, přijde Vám to jako falešný duch? Děkuji
já tam toho ducha ani nevidím ![]()
@Janca.Zik Ahoj, já jsem měla podobného ducha taky skoro neviditelného, na fotce doopravdy neviditelného
v reálu se to dalo vykoukat
test mi ho udělal 5 dní po vynechané ms, ale těhotná opravdu jsem
ale taky jsem o tom četla, že dělá falešné duchy, tak jsem další den běžela pro jiné testy a ducha jsem tam měla znovu
zkus testnout jiným testem ![]()
Těmhle testům já už nevěřím, zvlášť po tom, co ho měl pozitivní i můj manžel… ![]()
Ahoj holky,
nechci tvořit nové téma tak obnovím tohle starší. Existuje tu vůbec někdo komu ukázal UNIMARK to co měl? Tzn. nebyla těhu - nic byla těhu - duch, potom čárka? ![]()
Já dělala dnes a na UNIMARKU 25 duch ( a viděl ho i přítel ) a na Pepinu nic…
Čtu tu vesměs samé negativa, tak mě zajímá, jestli existuje někdo kdo byl spokojený s výsledkem?
Před 4lety mi též ukázal falešného ducha, ale přece musely ty testy projít nějakým vylepšením nebo ne? Že by výrobci nedostali info o falešných pozitivitách?
TAK POKUD JE TŘEBA CITLIVĚJŠÍ…OSOBNĚ PEPINO ZA MĚ NIC MOC…KUP SI DR.MAX TESTY 10 ULM NEBO MAMATES…
Falešné testy jak říká gyn neexistují, jejich falešnost může jen ovlivnit řada různých faktorů
Ja den pred ocekavanou ms zkusila unimark i pepino. Na unimarku byl silnejsi duch, pepino nic. Tehotna jsem byla. ![]()