Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Unimark Jednorázový těhotenský test?
Přidejte zkušenost s Unimark Jednorázo...Anonymní tak to držím palušky ať ti to dopadne dobře a konečně se dočkáte. A to je tvoje první těhu nebo už máš miminko?
@jajinka82 píše:
Anonymní tak to držím palušky ať ti to dopadne dobře a konečně se dočkáte. A to je tvoje první těhu nebo už máš miminko?
První, diky moc.Snad se mi to splní. A vy se snažíte o první a nebo o druhé?
@anonymní no my se snažíme už o druhé první mimčo šlo hned na poprvé.
@jajinka82 píše: @anonymní no my se snažíme už o druhé první mimčo šlo hned na poprvé.
Určitě to brzy vyjde ![]()
Anonymní atak snad jo já mám jen duchy na testech a nic nějak to nechce silít a kdy jdeš k lekáři, ozvi se pak ![]()
@jajinka82 píše:
Anonymní atak snad jo já mám jen duchy na testech a nic nějak to nechce silít a kdy jdeš k lekáři, ozvi se pak
Nebudu tam chvátat, příští tejden k doktorce zavolám a domluvíme se.Pak dám vědět, ahoj.
@katkamih ahojky já si myslím, že je pozitivní, ale zkus si koupit třeba mamatest10 a uvidíš. Mě unimark25 ukázal pěkné duchy a další už byl negativní
.Držím palušky ať ti to dopadne dobře.:)
Holky tak nevím na mamma 10 taky duch, je teda dělaný odpoledne ale 33DC, chjo jak tohle dopadne:-/
@katkamih ahoj já si myslím, že je pozitivní gratuluji a tiše závidím ![]()
Děkuju zatím není k čemu, jsem opatrná, už v lednu jsem měla // a pak 40DC dorazila ms. Snažíme se rok, tajně doufám, ale pořád se bojím.
@jajinka82 píše:
Anonymní atak snad jo já mám jen duchy na testech a nic nějak to nechce silít a kdy jdeš k lekáři, ozvi se pak
Ahoj, tak je všechno na dobré cestě, čekám prcka. Dík:kytka:.
@Anonymní ahoj tak to ti mooc gratuluji a držím palečky ať všechno dobře dopadne.
![]()
Snažili jsme se dva roky