Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,mám otázečku,jsem trošku v rozpacích a nevím co si o tom myslet.V pondělí 4dny před MS jsem si dělala TT a byl velmi slabě pozitivní,tentýž den mě začalo ale bolet v podbřišku a začala jsem špinit,druhý den se špinění změnilo v slabou MS,udělala jsem si tentýž TT a byl negativní bez jakéhokoliv náznaku čárky,je možné že by výsledky TT ovlivnila MS????Nebo se mohlo jednat o spontální potrat???MS přišla o 4 dny dříve a pořád mě jakoby dloube dole v podbřišku,ikdyž při MS mám bolesti pouze první den a pak o ni ani nevím.Od té doby jsem již netestovla,asi již není možné že by se po MS čárka opět ,,zjevila,,????Děkuji moc za odpověď
test mohl byt klidne vadny…co vis…
a prave proto se netesti pred MS,pak je kolikrat zenska zmatena,zklamana…
Spíš se jednalo o bichoemické těhu, tj. k oplodnění došlo, ale vajíčko se neudrželo, pořádně se neuhnízdilo a odešlo s MS, většinou proto, že něco nebylo v pořádku. Příroda si sama dělá selekci.
je pravda,že při ms byla krev s jako by s ,,krvavými drobkami,,nebo nevím jak bych to popsala,ale maličkaté kousíčky
dělala sis test moc brzy. vajíčko se pravděpodobně neudrželo a odešlo s ms
Já si dělala test taky před příchodem ms,testy tři byly pozitivní,pak další už po termínu ms,taky pozitivní a stejně dorazila mrcha.Stává se to hodně často a já to i tak beru,příště to bude lepší ![]()
ale že by ze dne na den tak rychle kleslo hcg???také jsem někde četla,že se hcg tvoří v těle i v termínu před ms
Lujda píše:
ale že by ze dne na den tak rychle kleslo hcg???také jsem někde četla,že se hcg tvoří v těle i v termínu před ms
Test mohl být vadný,mohla se ta čátka jen rozpít-i to se stává.Hlavně u proužků ![]()
Lujda píše:
TOHLE BYL PRÁVĚ TEN PLASTOVÝ. DR.MAX COMFORT píše: Více
Hcg mohlo být opravdu jen lehce nad deset a druhý den kleslo pod deset a test už to nezaznamenal.Možná by právě na proužku byl ještě kupříkladu duch a na těhle kvalitních to je buď a nebo ![]()
Lujda píše:
TAK TAM ASI BYLOA JE PRYČ
To možná ano,ale v těhle případech opravdu příroda ví proč,takže to tak nějak beru jako nutné zlo.Nu a teď je děvče pohnojeno
Takže já i ty,pěkně tenhle měsíc tuleníčko a pak // a potvrzené od dr ![]()
Lujda píše:
TAK TAM ASI BYLOA JE PRYČ
Já měla 10 dní zpoždění, pozitivní test a 12 den dorazila MS. Potom jsem se testovala a sněhobílo - neudrželo se ![]()
ahojky,no tak vidím,že nejsem sama mě se to stalo dvakrát po sobě..
ale věřím,že se jednou udrží kde má ![]()