Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud je pěkně pozitivní a není tam duch, kterýho musíš hledat pod lupou, tak určitě platí i před termínem MS
![]()
Já měla test taky pozitivní před ms,asi 5 nebo 6 dní a bylo z toho těhu ![]()
i me to vyslo pozitivni, jeste pred. Ze zacatku jen slaboucka carka, ale po par dnech testovani se uz slusne vybarvila.
no já ji měla silnou už předevčírem, to už byla skoro stejná, jako ta kontrolní. Holky poraďte, kdy mám jít na gyndu? Mám čekat na tu mentruaci a jít třeba až ty 2 týdny, kdy se nedostaví?? Mám strach, abych zbytečně něco nepropásla, pač tu teď řádí příušnice a ty, jak jsem slyšela, jsou hodně nebezpečné - způsobují potrat. Můj brácha pracuje ve firmě, kde ty příušnice jsou a je mezi 100 lidmi v kanclu. Mám strach..
Určitě se objenat na gyndu, kromě těhotenství by to mohla způsobit sna jedině cysta, ale myslím, že jsi otěhotněla
Na UTZ uvidí něco nejdřív po šestém týdnu, spíš až v osmém určitě, tak to zkus aspoň nějak odhadnout, jinak to sestřičce řekni jak to je a oni už si nějak poradí.
S těmi příušnicemi to není moc dobré, zavolala bych tam raději hned a všechno řekla, na gyndě ti vážně poradí nejlíp, i pokud jde o ty příušnice.
Držím pěsti, at je všechno v pořádku .) A pokud je ot možné, bráchovi se vyhýbej.
ahoj.. chtěla bych se poradit.. dělala jsem si tehotěnský test, který vyšel jako negativní přitom všechno nasvědčuje tomu že těhotná jsem. nejhorší je ta bolest v podbříšku.. za jak dlouho si mám udělat další test nebo mám jít rovnou k doktorce? prosím o radu..
![]()
Smejdilko- objednala bych se na gyndu- cca za 2 týdny, aby bylo něco vidět, myslím, že menzes už neodrazí ![]()
Miško a jak dlouho jsi po MS, nebo kdy jsi měla dostat Ms. Mužeš dojít do laborky jako samoplátce na odběr HCG ![]()
Ahoj, prosím o radu Je to tři dny, co jsme se s přítelem tulili, ale byla jsem jako na koníčkovi, udělal se do mě a já den potom odpoledne našla na kalhotkách ovulační hlen. Je možné otěhotnět, když jsem byla nahoře a gravitace jak víme působí velice dobře a takhle den před ovu? Děkuji moc, je to blbý dotaz, vím, ale zajímá mě to
![]()
18Miškaaa píše:
ahoj.. chtěla bych se poradit.. dělala jsem si tehotěnský test, který vyšel jako negativní přitom všechno nasvědčuje tomu že těhotná jsem. nejhorší je ta bolest v podbříšku.. za jak dlouho si mám udělat další test nebo mám jít rovnou k doktorce? prosím o radu..![]()
Těhotná být můžeš i nemusíš, pokud tě ale hodně bolí podbříšek, může se jednat i o nějaký zánět a čím dřív půjdeš k mudr., tím lépe.
Anonymní píše:
Ahoj, prosím o radu Je to tři dny, co jsme se s přítelem tulili, ale byla jsem jako na koníčkovi, udělal se do mě a já den potom odpoledne našla na kalhotkách ovulační hlen. Je možné otěhotnět, když jsem byla nahoře a gravitace jak víme působí velice dobře a takhle den před ovu? Děkuji moc, je to blbý dotaz, vím, ale zajímá mě to![]()
tak sem se rozhodla a k té doktorce sem si zašla, moc mi pomohlo čtení vašich diskuzí, protože díku tomu jsem se rozhoupala a konečně tam zašla. na vyšetření doktorka zjistila jen zvětšenou dělohu a test z moči byl negat. takže jsem objednaná na další týden a z toho sed uvidí… achjoo to jsou strašný nervy
![]()
Dobrý den, 2.8 jsem spala s přítelem a byla chráněna anti. pilulkou. večer jsem si brala další, jenže jsem ji po 30min. vyzvracela, ovulaci jsem měla 6.8..a další pilulky jsem brala už tak jak jsem měla, jaká je šance, že jsem těhotná a kdy mi gynegolok zjistí, že jsem těhotná?
Doktor to zjisti z krve- HCG okolo data ocekavane menstruace. Mozna par dni pred, to jsem uz ja mela lehce pozitivni tehu test
Ahoj děvčata, prosím o radu. Protože mě začaly bolet bradavky a minulý měsíc jsem vysadila antikoncepci, udělala jsem si těhot. test (víckrát) a vyšel vždy pozitivní. Problém je v tom, že nevím termín menstruace, protože jsem si ji (já kráva
) prostě nezaznamenala. Teď tedy nevím kdy to mám dostat. Myslím si, že asi tento týden, ale jistá si nejsem.
Jde mi o to, zda když mi vycházejí pozitivní testy, ale menstruaci bych měla dostat např. až za týden, zda ty testy platí nebo ne. Na jednom z nich je uvedeno, že dokáže určit těhotenství již 2 dny po oplodnění..
Prosím o radu a předem děkuji.