Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtěla bych se zeptat jsem po revizi dělohy teď už 5 týden ale 14 dní po zákroku jsem s přítelem měla sex… :/ " já hloupá " přítel mi sice říká že si dával pozor ale nevím… před týdnem mi zjistili cistu na vaječníku teď ve čtvrtek jsem byla na kontrole a dal mi doktor iněkci abych dostala menstruaci ale i tak :/ Z blbého pocit jsem si udělala dnes test což je po operaci 5 týdnu a den tím pádem od sexu 3 týdny a den
… a ukázal se mi negativní tak by mě zajímalo zda mám být opravdu v klidu že nejsem těhotná nebo si udělat ještě někdy test.. chvilkama mě bolí podbříšku a bolí mě oba vaječníky.. děkuji za odpověď ![]()
Ahojky holky jdu pro radu, asi 5dni pred PM jsem se citila divne bolava prsa, pichani v podbrisku, unava a
nechutenstvi tak jsem si udelala TT a slabe dve carky a den pred PM jsem zacala krvacet svetla barva a ten dem jsem si delala jeste TT a pozitivni ale drhuy den uz negativni. Co myslite? Dekuji za odpoved
Ahoj holky chtela bych poprosit o radu. V patek mi doktor rekl ze jsem podle testu 3tt, e kontrolni test kde pujde neco „poznat“ mi bude delat za tyden. Ted to usoudil podle prokrveni ( dole…) velikosti sliznice a pobolivani podbrisku. A nasadil mi utrogestan a kyselinu listovou s tim ze je zbytecne delat krev a doma si mam udelat test. A ted ma otazka, delala jsem si 4 ruzne testy od testu za 200 az po test za 50 kc a ani jeden nevysel pozitivne ( ani duch proste nic) rada bych se zeptala zda je moznost ze by mi ani jeden test nic nepotvrdil ani zadnej duch kdyz jsem podle doktora cca 3tt. Predem diky
jsem totiz takova nejaka nejista
( jen podotkam MS mam mit cca 1.2. a pres noc jsem lehce krvacela a dneska mam ruzovej vytok - k doktorovi jdu zotra volala jsem do nemocnice a mam jit az zitra za doktorem.) Predem dekuji ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtela bych poprosit o radu. V patek mi doktor rekl ze jsem podle testu 3tt, e kontrolni test kde pujde neco „poznat“ mi bude delat za tyden. Ted to usoudil podle prokrveni ( dole…) velikosti sliznice a pobolivani podbrisku. A nasadil mi utrogestan a kyselinu listovou s tim ze je zbytecne delat krev a doma si mam udelat test. A ted ma otazka, delala jsem si 4 ruzne testy od testu za 200 az po test za 50 kc a ani jeden nevysel pozitivne ( ani duch proste nic) rada bych se zeptala zda je moznost ze by mi ani jeden test nic nepotvrdil ani zadnej duch kdyz jsem podle doktora cca 3tt. Predem dikyjsem totiz takova nejaka nejista
( jen podotkam MS mam mit cca 1.2. a pres noc jsem lehce krvacela a dneska mam ruzovej vytok - k doktorovi jdu zotra volala jsem do nemocnice a mam jit az zitra za doktorem.) Predem dekuji
To je zvlastni, ze si je tak jisty
abys nebyla zbytecne zklamana :-/ ale asi vi, co rika ![]()
@Setkub no mam doma 7 mesicni dcerku a tohle by bylo neplanovane, takze nejde rict ze bych byla uplne zklamana ( precejen se ted stehujeme zarizujeme byt atd. A je toho dost) ale kdybych tehotna byla tak se neda rict ze hych nebyla i rada
je to takovej zacarovanej kruh
jen nejak nesnesu tu jistotu a prave me zarazilo ze ani na jednom ze 4 testu nic nebylo) nicmene ani na okamzik sem nepomslela na potrat to urcite ne jen nejak nesnesu tu nejistotu
nicmene dekuji
taky me zarazilo to ze si je tak jistej a vlastne mi ani nedelal.test krve ze je to zbytecne ze to potvrdi za tyde ze to uz bude vditelne na UZ
Přijde mi divné, že někteří doktoři ještě v 5tt nejsou pohledem schopní těhotenství potvrdit a ten tvůj by týden po oplodnění tvrdil, že těhotná jsi. Jestli ano, tak před ním teda smekám ![]()
@Mirabe1ka no podle nej jsem v Cca 3tt. Prave mi prijde divne ze ani na jednom. testu nic. Tvrdi dle stale se " zvetsujici" sliznice. Pred cca 2 tydnama byla 1.9cm a ted je 2.19 cm. Dle prekrveneho „spodku“ a toho ze me obcas poboliva podbrisek… navic by to byla docela " nahoda" aby to vyslo na jeden stouch jak se rika. ( tak nam vysla prvji dcera
bylq planovana)docela me tim zaskocil i tim ze me neposlal na krev a hned mi nasadil leky a kyselinu listovou.
No ty jsi na tom totiž časově jako já, styk minulý týden v noci ze soboty na neděli, MS by měla dorazit kolem 2/2. Sama ještě netuším, jestli z toho něco bude a nepředpokládám, že by do začátku února bylo na testu něco vidět. Jsem zvědavá, dej pak vědět, jak jsi dopadla ![]()
@Mirabe1ka ja prave mela styk 25.12 ( ci 26.12 ted uz nvm) od te doby nic. A pred tim tak tyden dva taky ne. ( s tim nasim zlatickem 7 mesicnim na to neni ani cas
vecer padame na usta
)takze sem takova nejaka nervozni jak jsem psala ani Na testech nic. Urcite vedet dam ( jdu tam. zitra v noci sem lehce krvacela a dneska celej den ruzovej vytok s obcasnou krvi) jinak urcire dej taky vedet Drzim palce ![]()
@Mirabe1ka no nevim me tvrdil.cca 3 tyden. Ale zadna „fazolka“ jako u prvniho tehotenstvi kdy byla vdet nekdy v 5 tt ni nebylo. Nicmene to hy mi ale aspon jeden test neco ukazal ne? Ikdyz treba jen slabou carku. je pravda ze kdyz sem odchazela tak rikal ze priste to potvrdi a vyplni se prukazka uz bo co ( ikdyz to mi prijde brzo me ji tehda doktor v Praze delal az v 9 tt)
kurna ja sem jakasik zmatena
na UZ totiz byla jen vdet ta zvetsena sliznice jinak nic.
Jinak se omlouvam za preklep atd pisi na telefonu a obcas zlobi a pise sk co chce…
@Mirabe1ka no nevim me tvrdil.cca 3 tyden. Ale zadna „fazolka“ jako u prvniho tehotenstvi kdy byla vdet nekdy v 5 tt ni nebylo. Nicmene to hy mi ale aspon jeden test neco ukazal ne? Ikdyz treba jen slabou carku. je pravda ze kdyz sem odchazela tak rikal ze priste to potvrdi a vyplni se prukazka uz bo co ( ikdyz to mi prijde brzo me ji tehda doktor v Praze delal az v 9 tt)
kurna ja sem jakasik zmatena
na UZ totiz byla jen vdet ta zvetsena sliznice jinak nic.
Jinak se omlouvam za preklep atd pisi na telefonu a obcas zlobi a pise sk co chce…
@Mirabe1ka jinak menstruaci jsem mela od te doby normalne… neco malo s manzelem sem mela i mezi tim jednou, ale to nebylo vubec nic opravdu jen ta povestna kapicka ( proto sem to zapomela. zminit promin) pac.se vzbudilo dite
promin iplne mi tohle vypadlo ![]()
No pokud byl styk kolem 25/12, tak MS byla někdy kolem 10/12 začátek, jelikož se u těhotenství počítá datum od prvního dne poslední MS, tak bys teď byla v 6tt a to už by test tedy něco ukazovat měl. Třeba jsi měla jenom špatné testy ![]()