Těhotenský test před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
9.2.14 22:10

Ahoj holky chtěla bych se zeptat jsem po revizi dělohy teď už 5 týden ale 14 dní po zákroku jsem s přítelem měla sex… :/ " já hloupá " přítel mi sice říká že si dával pozor ale nevím… před týdnem mi zjistili cistu na vaječníku teď ve čtvrtek jsem byla na kontrole a dal mi doktor iněkci abych dostala menstruaci ale i tak :/ Z blbého pocit jsem si udělala dnes test což je po operaci 5 týdnu a den tím pádem od sexu 3 týdny a den :D… a ukázal se mi negativní tak by mě zajímalo zda mám být opravdu v klidu že nejsem těhotná nebo si udělat ještě někdy test.. chvilkama mě bolí podbříšku a bolí mě oba vaječníky.. děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.3.14 15:00

Ahojky holky jdu pro radu, asi 5dni pred PM jsem se citila divne bolava prsa, pichani v podbrisku, unava a
nechutenstvi tak jsem si udelala TT a slabe dve carky a den pred PM jsem zacala krvacet svetla barva a ten dem jsem si delala jeste TT a pozitivni ale drhuy den uz negativni. Co myslite? Dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.15 20:03

Ahoj holky chtela bych poprosit o radu. V patek mi doktor rekl ze jsem podle testu 3tt, e kontrolni test kde pujde neco „poznat“ mi bude delat za tyden. Ted to usoudil podle prokrveni ( dole…) velikosti sliznice a pobolivani podbrisku. A nasadil mi utrogestan a kyselinu listovou s tim ze je zbytecne delat krev a doma si mam udelat test. A ted ma otazka, delala jsem si 4 ruzne testy od testu za 200 az po test za 50 kc a ani jeden nevysel pozitivne ( ani duch proste nic) rada bych se zeptala zda je moznost ze by mi ani jeden test nic nepotvrdil ani zadnej duch kdyz jsem podle doktora cca 3tt. Predem diky ;) jsem totiz takova nejaka nejista :D ( jen podotkam MS mam mit cca 1.2. a pres noc jsem lehce krvacela a dneska mam ruzovej vytok - k doktorovi jdu zotra volala jsem do nemocnice a mam jit az zitra za doktorem.) Predem dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
3416
25.1.15 20:05
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtela bych poprosit o radu. V patek mi doktor rekl ze jsem podle testu 3tt, e kontrolni test kde pujde neco „poznat“ mi bude delat za tyden. Ted to usoudil podle prokrveni ( dole…) velikosti sliznice a pobolivani podbrisku. A nasadil mi utrogestan a kyselinu listovou s tim ze je zbytecne delat krev a doma si mam udelat test. A ted ma otazka, delala jsem si 4 ruzne testy od testu za 200 az po test za 50 kc a ani jeden nevysel pozitivne ( ani duch proste nic) rada bych se zeptala zda je moznost ze by mi ani jeden test nic nepotvrdil ani zadnej duch kdyz jsem podle doktora cca 3tt. Predem diky ;) jsem totiz takova nejaka nejista :D ( jen podotkam MS mam mit cca 1.2. a pres noc jsem lehce krvacela a dneska mam ruzovej vytok - k doktorovi jdu zotra volala jsem do nemocnice a mam jit az zitra za doktorem.) Predem dekuji :)

To je zvlastni, ze si je tak jisty :nevim: abys nebyla zbytecne zklamana :-/ ale asi vi, co rika :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.15 20:09

@Setkub no mam doma 7 mesicni dcerku a tohle by bylo neplanovane, takze nejde rict ze bych byla uplne zklamana ( precejen se ted stehujeme zarizujeme byt atd. A je toho dost) ale kdybych tehotna byla tak se neda rict ze hych nebyla i rada :D je to takovej zacarovanej kruh :D jen nejak nesnesu tu jistotu a prave me zarazilo ze ani na jednom ze 4 testu nic nebylo) nicmene ani na okamzik sem nepomslela na potrat to urcite ne jen nejak nesnesu tu nejistotu :D nicmene dekuji :) taky me zarazilo to ze si je tak jistej a vlastne mi ani nedelal.test krve ze je to zbytecne ze to potvrdi za tyde ze to uz bude vditelne na UZ

• Citovat
  • Upravit
848
25.1.15 20:15

Přijde mi divné, že někteří doktoři ještě v 5tt nejsou pohledem schopní těhotenství potvrdit a ten tvůj by týden po oplodnění tvrdil, že těhotná jsi. Jestli ano, tak před ním teda smekám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.15 20:21

@Mirabe1ka no podle nej jsem v Cca 3tt. Prave mi prijde divne ze ani na jednom. testu nic. Tvrdi dle stale se " zvetsujici" sliznice. Pred cca 2 tydnama byla 1.9cm a ted je 2.19 cm. Dle prekrveneho „spodku“ a toho ze me obcas poboliva podbrisek… navic by to byla docela " nahoda" aby to vyslo na jeden stouch jak se rika. ( tak nam vysla prvji dcera :D bylq planovana)docela me tim zaskocil i tim ze me neposlal na krev a hned mi nasadil leky a kyselinu listovou.

• Citovat
  • Upravit
848
25.1.15 20:25

No ty jsi na tom totiž časově jako já, styk minulý týden v noci ze soboty na neděli, MS by měla dorazit kolem 2/2. Sama ještě netuším, jestli z toho něco bude a nepředpokládám, že by do začátku února bylo na testu něco vidět. Jsem zvědavá, dej pak vědět, jak jsi dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.15 20:31

@Mirabe1ka ja prave mela styk 25.12 ( ci 26.12 ted uz nvm) od te doby nic. A pred tim tak tyden dva taky ne. ( s tim nasim zlatickem 7 mesicnim na to neni ani cas :D vecer padame na usta :D )takze sem takova nejaka nervozni jak jsem psala ani Na testech nic. Urcite vedet dam ( jdu tam. zitra v noci sem lehce krvacela a dneska celej den ruzovej vytok s obcasnou krvi) jinak urcire dej taky vedet Drzim palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
848
25.1.15 20:37

No tak to bys ale byla už v 6 tt, tak to potom možné je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.15 20:44

@Mirabe1ka no nevim me tvrdil.cca 3 tyden. Ale zadna „fazolka“ jako u prvniho tehotenstvi kdy byla vdet nekdy v 5 tt ni nebylo. Nicmene to hy mi ale aspon jeden test neco ukazal ne? Ikdyz treba jen slabou carku. je pravda ze kdyz sem odchazela tak rikal ze priste to potvrdi a vyplni se prukazka uz bo co ( ikdyz to mi prijde brzo me ji tehda doktor v Praze delal az v 9 tt) :?: :?: kurna ja sem jakasik zmatena :D na UZ totiz byla jen vdet ta zvetsena sliznice jinak nic.

Jinak se omlouvam za preklep atd pisi na telefonu a obcas zlobi a pise sk co chce…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.15 20:44

@Mirabe1ka no nevim me tvrdil.cca 3 tyden. Ale zadna „fazolka“ jako u prvniho tehotenstvi kdy byla vdet nekdy v 5 tt ni nebylo. Nicmene to hy mi ale aspon jeden test neco ukazal ne? Ikdyz treba jen slabou carku. je pravda ze kdyz sem odchazela tak rikal ze priste to potvrdi a vyplni se prukazka uz bo co ( ikdyz to mi prijde brzo me ji tehda doktor v Praze delal az v 9 tt) :?: :?: kurna ja sem jakasik zmatena :D na UZ totiz byla jen vdet ta zvetsena sliznice jinak nic.

Jinak se omlouvam za preklep atd pisi na telefonu a obcas zlobi a pise sk co chce…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.15 20:47

@Mirabe1ka jinak menstruaci jsem mela od te doby normalne… neco malo s manzelem sem mela i mezi tim jednou, ale to nebylo vubec nic opravdu jen ta povestna kapicka ( proto sem to zapomela. zminit promin) pac.se vzbudilo dite :D :zed: promin iplne mi tohle vypadlo :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.1.15 20:48
  • maximalne ta povestna kapicka Lasky tzv.
  • Citovat
  • Upravit
848
25.1.15 20:48

No pokud byl styk kolem 25/12, tak MS byla někdy kolem 10/12 začátek, jelikož se u těhotenství počítá datum od prvního dne poslední MS, tak bys teď byla v 6tt a to už by test tedy něco ukazovat měl. Třeba jsi měla jenom špatné testy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí