Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@cecil7 na podporu početí nahrazuje ovulační hlen a ten já nikdy neměla nebo jsem ho na sobě nikdy nezpozorovala
a používá se v období ovulace ![]()
@Lenista111 aha, o tom jsem nikdy neslyšela…
i když já úplně nevím co je to ten ovulační hlen…mě ani při prvním porodu neodešla hlenová zátka
jediný hlen co znám je v krku když mám mokrý kašel
![]()
@cecil7
čím déle se snažíme tím více jdu do hloubky a hledám jakékoliv pomocníky ![]()
@cecil7 od září ale 3 měsíce byla pauza kvuli zakroku na cípku
@Lenista111 tak je zkus v tom srpnu doktora zeptat na nějakou léčbu…my se při prvním snažili rok a tři měsíce (z toho rok sami), a ty tři měsíce s léčbou utrogestanem a clostilbegytem…a hned jak jsem dostala injekci tak se i podařilo otěhotnět…teď při druhém jsme se snažili od října sami, a od května jsem byla zase na práškách, a v červenci šup injekce, a hle dvě čárky ![]()
Minulý týden jsem byla na preventivce u dr a ta mi zjistila vysokou sliznici. Řekla že to bude nejspíš těhotenství. Ikdyž se s přítelem nesnažíme o malého přípřírůstka, od kontroly na to nemůžu pnemůžu přestat myslet a dnes mě strašně začal tlačit podbřišek. Do ms mi zbývají 2-3 dny myslíte, že když si udělám testík že by už bylo něco vidět? ![]()
Já si udělala první test den před ms a byla tam slabounká čárka…test který jsem dala dnes je 12-14 dní od oplodnění…
ale vysoká sliznice může znamenat jen ovulaci… ![]()
nicméně bych zkusila testovat až den po očekávané ms…vím že je to těžké vydržet, ale zase na druhou stranu, abys nebyla teď zklamaná že je test čistý jak lilie… ![]()
No pokud spravně počítám tak bych měla v té době mít už po ovulaci. Dr se u toho tvářila dost jistě když mi oznamovala fakt, že můžu být těhotná. Zmátla mě tím že po mě chce abych se dostavila ikdyby mi menstruace začala. Prý musím přijít již během ms protože pak by už nic neviděla. Jinak vam gratuluji k miminku ![]()
Ono je to tak. S přítelem jsme su vždy davali pozor ikdyz jsme meli sex bez jakekoli ochrany a pred 9 dny hsme si davat pozor nechteli a pritel se do me proste „udelal“ takze ta pravdepodobnost ze cekam miminko je realna a uz i vitana ![]()
Tak po cca 9-ti dnech mi test ukázal slabou čárku…jen nerozumím tomu co by dr. neviděla když bys přišla po ms…
navíc na ultrazvuku uvidí dr. že jsi těhotná až tak od 6.týdne (od ms)…
Taky nechapu kazdopadne mi rekla ze tak ci tak musim na kontrolu tak jsem zvedava snad to vyjde ![]()
@Sylvie92 píše:
Taky nechapu kazdopadne mi rekla ze tak ci tak musim na kontrolu tak jsem zvedava snad to vyjde
tak až si uděláš test, můžeš sem hodit foto, a kouknem na to jestli tam něco vidíme
![]()
Zítra bych měla dostat ms a mám pořád takový pocit jakobych to fakt měla dostat. myslíš že se na testu něco ukáže i večer?