Těhotenský test před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
903
2.8.15 12:01
@VercaZVercaZ píše:
Ahoj holky.
mate nektera zkusenost? Dnes jsem si jentak udelala test (co kdyby tam nahodou byli dve // :-)) no… a na testu se mi ukazal spise flek ktery pak cca po dvou hodinach zmizel…stalo se to nektere a byli tehu?

mě se to nestalo… :think: ale zkus si v Dr. Maxovi koupit jejich těhotenský test, stojí asi 40,– Kč… :-) ten je hodně dobrej :-) a nebo jestli chceš investovaat tak digitální… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
3.8.15 06:54

@cecil7 tak já opět asi nic :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
3.8.15 09:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.8.15 15:12

clearblue

Ahoj holky, potřebuju asi radu :roll:
dneska 27dc pri 32dlouhem cyklu, clearblue svetla carecka, je tam ostra tenoucka (coz jsem vygooglila ze dela skoro porad pri negativnim vysledku), od ni svetloucky duch. Ale carka je uplne modra, myslela jsem ze kdyby to byla jen kolejnicka tak je to prece jen sede, ne? Mamatest 10 siroka svetloulinka par dni zpet taky…co myslite? 8o kuju
(neslo mi to moc vyfotit, mam blby telefon :(…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
3.8.15 15:14

@marribee ahoj :mavam: já ti bohužel neporadím, clearblue znám jen digitální…asi bych ti poradila koupit si ten…sice stojí asi 200,– ale budeš mít jasno :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.8.15 15:18
@cecil7 píše:
@marribee ahoj :mavam: já ti bohužel neporadím, clearblue znám jen digitální…asi bych ti poradila koupit si ten…sice stojí asi 200,– ale budeš mít jasno :-) :palec:

Děkuju, já se teda trošku bojím, že je na něj ještě brzo a nic neukáže :-/ (to čekání je strašný) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
5.8.15 14:02

@Lenista111 tak já jsem 6+0, dnes dr viděla gestační váček :-) na další kontrolu jdu až 31.8., to bych měla být 9+5 :-) tak uvidíme :-)

jak jsi na tom ty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3663
5.8.15 14:09

@cecil7 no já sjem dnska 1DC :( mrcha přišla dříve jsem 27DC a měla jsem šílené bolesti a pak ze mě šly kusy a teď už mě ani nebolí břicho tak kdo ví :( tak to gratuluju je to krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.8.15 16:38

Otázka děvčata a moc díky za odpovědi. Ovulace nejsilnější 30.7. Sexík tak nějak pravidělně když je chut. 30.7. také (miminečko chceme) mám 28dní cyklus a následující MS doufám, že nepříjde 13.8. a tet k otázce. Kdy dělat test? nemůžu točekání vydržet :D Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.8.15 17:34
@Helonty píše:
Otázka děvčata a moc díky za odpovědi. Ovulace nejsilnější 30.7. Sexík tak nějak pravidělně když je chut. 30.7. také (miminečko chceme) mám 28dní cyklus a následující MS doufám, že nepříjde 13.8. a tet k otázce. Kdy dělat test? nemůžu točekání vydržet :D Děkuji za odpovědi

S citlivostí 10 alespoň 10 dní po sexu/ovulaci. Když bude negativní, tak za dva dny můžeš znovu, jestli to pomůže. No a pak už by měla (ne)přijít menstruace, tak to poznáš podle toho. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.8.15 21:14

@Litta mockrát děkuji snad mrcha nepříjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.8.15 11:15

Holkyyyy já tam snad na tom testu vidim ducha…nebo jsem se zbláznila… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
7.8.15 11:49

@Helonty ukaž :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.8.15 14:42

@WmarliesW no udělala jsem si ještě jeden protože to na fotce nebylo vidět… asi spíš blázním :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
903
8.8.15 12:51
@Helonty píše:
@WmarliesW no udělala jsem si ještě jeden protože to na fotce nebylo vidět… asi spíš blázním :(

udělej si další v úterý ráno ;) jestli jsi těhu tak čárka bude sílit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí