Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@VercaZVercaZ píše:
Ahoj holky.
mate nektera zkusenost? Dnes jsem si jentak udelala test (co kdyby tam nahodou byli dve //no… a na testu se mi ukazal spise flek ktery pak cca po dvou hodinach zmizel…stalo se to nektere a byli tehu?
mě se to nestalo…
ale zkus si v Dr. Maxovi koupit jejich těhotenský test, stojí asi 40,– Kč…
ten je hodně dobrej
a nebo jestli chceš investovaat tak digitální… ![]()
Ahoj holky, potřebuju asi radu ![]()
dneska 27dc pri 32dlouhem cyklu, clearblue svetla carecka, je tam ostra tenoucka (coz jsem vygooglila ze dela skoro porad pri negativnim vysledku), od ni svetloucky duch. Ale carka je uplne modra, myslela jsem ze kdyby to byla jen kolejnicka tak je to prece jen sede, ne? Mamatest 10 siroka svetloulinka par dni zpet taky…co myslite?
kuju
(neslo mi to moc vyfotit, mam blby telefon
…)
@marribee ahoj
já ti bohužel neporadím, clearblue znám jen digitální…asi bych ti poradila koupit si ten…sice stojí asi 200,– ale budeš mít jasno
![]()
@cecil7 píše:
@marribee ahojjá ti bohužel neporadím, clearblue znám jen digitální…asi bych ti poradila koupit si ten…sice stojí asi 200,– ale budeš mít jasno
![]()
Děkuju, já se teda trošku bojím, že je na něj ještě brzo a nic neukáže :-/ (to čekání je strašný) ![]()
@Lenista111 tak já jsem 6+0, dnes dr viděla gestační váček
na další kontrolu jdu až 31.8., to bych měla být 9+5
tak uvidíme ![]()
jak jsi na tom ty? ![]()
@cecil7 no já sjem dnska 1DC
mrcha přišla dříve jsem 27DC a měla jsem šílené bolesti a pak ze mě šly kusy a teď už mě ani nebolí břicho tak kdo ví
tak to gratuluju je to krásné ![]()
Otázka děvčata a moc díky za odpovědi. Ovulace nejsilnější 30.7. Sexík tak nějak pravidělně když je chut. 30.7. také (miminečko chceme) mám 28dní cyklus a následující MS doufám, že nepříjde 13.8. a tet k otázce. Kdy dělat test? nemůžu točekání vydržet
Děkuji za odpovědi
@Helonty píše:
Otázka děvčata a moc díky za odpovědi. Ovulace nejsilnější 30.7. Sexík tak nějak pravidělně když je chut. 30.7. také (miminečko chceme) mám 28dní cyklus a následující MS doufám, že nepříjde 13.8. a tet k otázce. Kdy dělat test? nemůžu točekání vydržetDěkuji za odpovědi
S citlivostí 10 alespoň 10 dní po sexu/ovulaci. Když bude negativní, tak za dva dny můžeš znovu, jestli to pomůže. No a pak už by měla (ne)přijít menstruace, tak to poznáš podle toho. Hodně štěstí.
Holkyyyy já tam snad na tom testu vidim ducha…nebo jsem se zbláznila… ![]()
@WmarliesW no udělala jsem si ještě jeden protože to na fotce nebylo vidět… asi spíš blázním ![]()
@Helonty píše:
@WmarliesW no udělala jsem si ještě jeden protože to na fotce nebylo vidět… asi spíš blázním
udělej si další v úterý ráno
jestli jsi těhu tak čárka bude sílit ![]()