Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhotná jistě si, toto je pozitivní test… na rovinu, tohle testování před MS moc nechápu, obrovské procento těhu skončí raným potratem - odejde prostě s menstruací, mě osobně se to stalo - pokud bych si nedělala test, tak jsem nic nevěděla a netrápilo by mě to… od té doby už bych si test takhle brzo nědělala… tak ať je vše ok.! ![]()
Ja to mela naopak kdyz jsme se pokouseli o mimco, ja byla tak nervozni a mela jsem takovej strach ze jsem si delala test az treba tyden az dva po ocekavany ms..
@levante @a12 @hanula23 Děkuju holky, no já si právě řikám, když je takhle pěkně pozitivní, že by už dorazit nemusela…no uvdíme co bude zítra pozítří..případně za 9 měsíců, nedávno jsme přišli o chlapečka chvíli po porodu a tak se na to dost upínám, ikdyž vím, že se to nemá. ![]()
Tak holt nezbývá než čekat.
tak hodne stesti at je tentokrat vse v poradku
mozna kdybys dala edit tak bys tam mohla soupnout anonym ![]()
Tak koukam ze v editaci to nejde zmenit na anonymitu
ale mam pocit ze driv to nejak zpetne slo.. ![]()
Ahojky holky, jsem ted 20dc a zkousela jsem tt, moc byc si přála, aby byly //,ale samozřejmě negativní
myslím, že na testvání je docela brzy ne? Kolikatý den jste testovali vy? díky
Ahoj holky, ma smysl dělat tt 24dc? Mám 28-30 denní cyklus díky
@bublina1979 Ahoj, já si myslím, že nemá. Včera jsi psala, že jsi dělala test v 20DC, to může přeci být pár dní po ovu (já mívám ovu klidně i 21DC a cyklem 32-35 dní), takže pokud máš cykly 28-30 dní, tak bych počkala alespoň do 26 DC, ale i tak tam nic být nemusí.
@bublina1979 mam cykly dlouhe 29 dnu a testovala jsem dva dny pred ocekavanym zacatkem cyklu a byl jen naznak carky, druhy den uz byl regulerni duch. Ovulaci mivam 12 a 13 den cyklu.
Ahojky
jsem 6 dní před očekávanou MS a mám dva teh. testy jeden zn. VITALX citlivost 10 a druhý GS - mamatest také citlivost 10. Můžete mi poradit, který by mohl být přesnější? Máte někdo zkušenost? Nechci čekat do MS ![]()
@Laura7279 píše:
Ahojkyjsem 6 dní před očekávanou MS a mám dva teh. testy jeden zn. VITALX citlivost 10 a druhý GS - mamatest také citlivost 10. Můžete mi poradit, který by mohl být přesnější? Máte někdo zkušenost? Nechci čekat do MS
Přečti si příbalovou informaci
Testovat před MS je kravina
Myslím, že se stane prt, když těch pár dní pockas. Ano, někomu se jistě stalo, že mu test ukázal tehu takhle brzy, ale většinou ne. Nehledě na to, že test může být falešně poz. či neg. A nemluvím o tom, že tehu může odejít s následující MS. Takže rada zní, testuj nejdříve za 6 dní, aby to k něčemu bylo ![]()