Těhotenský test, jak to vidíte?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
987
11.1.12 10:42

tehotensky test prosim o pomoc

Ahojky prosim vas dnes jsem 13+1 svuj prvni ultrazvuk mam v patek ziju v anglii a je to tady uplne normalni mit vysetreni tak pozde . vcera jsem nasla krabicku testiku tak jsem si je udelala jeden vecer viz prvni foto a druhy pred chvilkou a mam strach test ze vcera ukazuje docela jasne druhou carku i kdys neni uplne stejna jako prvni kontrolni a dnes rano je to primo duch bych rekla viz druha fotka nekrvacela jsem citim se docela dobre mnela jste to nektera co si o tom myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5575
11.1.12 10:45

Ahojky, z testu ti nikdo neřekne, zda je vše v pořádku. Po 12 týdnu začíná hodnota hCG klesat a nemá už smysl si dělat TT. Nestresuje se zbytečně, počkej na sono a uvidíš.
Držím palce.
Barča :kytka:

Příspěvek upraven 11.01.12 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
11.1.12 10:46

Co si o tom myslím :?: Jsi těhotná co víc dodat,buď ráda,že tam máš čárku,neřešila bych jak je nebo není silná a stejná jak ze včera :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajatka
11.1.12 10:59

Ahojky holky.. pred chvili jsem si delala test a vysel na //:) tak snad to výjde.. Poslední MS jsem mela od 8. prosince do 12. prosince..
Kdy mám jít k doktorce aby mi to určitě potvrdila? prosím o radu :)

• Citovat
  • Upravit
14973
11.1.12 10:59

já měla ducha v 9.týdnu, nevím proč jsem si blbka dělala test… nic to neznamená a neděs se, miminko je v pořádku, od 8.týdne přebírá funkci placenta a v důsledku toho se dostane méně HCG do moči ;) a postupně pak klesá i v krvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
11.1.12 11:01
kajatka píše:
Ahojky holky.. pred chvili jsem si delala test a vysel na //:) tak snad to výjde.. Poslední MS jsem mela od 8. prosince do 12. prosince..
Kdy mám jít k doktorce aby mi to určitě potvrdila? prosím o radu :)

nejdřív po 19.1., kdy ti končí 6týden, v 6+ je reálná šance vidět srdíčko, ale záleží, kdy jsi měla ovulaci. Nejvíc uvidíš po 8.týdnu, to už bude miminko plod - bude se už podobat človíčkovi, bude mít malé končetinky a už bude určitě srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajatka
11.1.12 11:03

Takže když tam půjdu někdy koncem ledna je to ideální? a máte pro mě nějaké rady na začátek těhotenství? :)

• Citovat
  • Upravit
987
11.1.12 11:03
LadyTommy píše:
já měla ducha v 9.týdnu, nevím proč jsem si blbka dělala test… nic to neznamená a neděs se, miminko je v pořádku, od 8.týdne přebírá funkci placenta a v důsledku toho se dostane méně HCG do moči ;) a postupně pak klesá i v krvi

dekuju moc ja si tet take nadavam mohla jsem to us vydrzet ach jo :,( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
11.1.12 11:04
kajatka píše:
Takže když tam půjdu někdy koncem ledna je to ideální? a máte pro mě nějaké rady na začátek těhotenství? :)

hele mas tady mnoho diskusi staci pohledat :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
11.1.12 11:13
kajatka píše:
Takže když tam půjdu někdy koncem ledna je to ideální? a máte pro mě nějaké rady na začátek těhotenství? :)

je toho hodně :mrgreen: :mrgreen: hlavně si to užívej :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: do 8 měsíce je to nádhera :mrgreen: :mrgreen: :pankac:
a gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.1.12 11:14

Takhle rychle by HCG neubylo, jen je víc koncentrovaná moč :palec: nestresuj se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
11.1.12 11:15
Barborka4 píše:
Ahojky prosim vas dnes jsem 13+1 svuj prvni ultrazvuk mam v patek ziju v anglii a je to tady uplne normalni mit vysetreni tak pozde . vcera jsem nasla krabicku testiku tak jsem si je udelala jeden vecer viz prvni foto a druhy pred chvilkou a mam strach test ze vcera ukazuje docela jasne druhou carku i kdys neni uplne stejna jako prvni kontrolni a dnes rano je to primo duch bych rekla viz druha fotka nekrvacela jsem citim se docela dobre mnela jste to nektera co si o tom myslite?

nemysli na to už ted..těhotná jsi :kytka: a jestli je vše jak má být se dovíš :palec: :palec: ..já sem si teda taky testy dělala :oops: :oops: a taky se mi zdálo, že mi ta čárka slábne,ale je to blbost dělat si pak tak dloouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
11.1.12 11:19
monicskaa píše:
Barborka4 píše:
nemysli na to už ted..těhotná jsi :kytka: a jestli je vše jak má být se dovíš :palec: :palec: ..já sem si teda taky testy dělala :oops: :oops: a taky se mi zdálo, že mi ta čárka slábne,ale je to blbost dělat si pak tak dloouho :)
:hug: dekuju ale mne to nedelo ty testiky jen vyhodit chtela jsem se uklidnit a misto toho jsem vydesena k smrti :? no co musim si pockat do toho patku dekuju moc za uklidneni :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
11.1.12 11:26

přesně, já je taky měla doma :mrgreen: tak proč to nezkusit vid?? :) :) mě to pak docela chybělo to testování :mrgreen: jak sem byla posedlá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
11.1.12 11:29
monicskaa píše:
přesně, já je taky měla doma :mrgreen: tak proč to nezkusit vid?? :) :) mě to pak docela chybělo to testování :mrgreen: jak sem byla posedlá..

haha no to mame stejne a ty jsi take mnela slabou carku? kdy si testovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí