Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky prosim vas dnes jsem 13+1 svuj prvni ultrazvuk mam v patek ziju v anglii a je to tady uplne normalni mit vysetreni tak pozde . vcera jsem nasla krabicku testiku tak jsem si je udelala jeden vecer viz prvni foto a druhy pred chvilkou a mam strach test ze vcera ukazuje docela jasne druhou carku i kdys neni uplne stejna jako prvni kontrolni a dnes rano je to primo duch bych rekla viz druha fotka nekrvacela jsem citim se docela dobre mnela jste to nektera co si o tom myslite?
Ahojky, z testu ti nikdo neřekne, zda je vše v pořádku. Po 12 týdnu začíná hodnota hCG klesat a nemá už smysl si dělat TT. Nestresuje se zbytečně, počkej na sono a uvidíš.
Držím palce.
Barča ![]()
Příspěvek upraven 11.01.12 v 11:12
Co si o tom myslím
Jsi těhotná co víc dodat,buď ráda,že tam máš čárku,neřešila bych jak je nebo není silná a stejná jak ze včera
![]()
Ahojky holky.. pred chvili jsem si delala test a vysel na //:) tak snad to výjde.. Poslední MS jsem mela od 8. prosince do 12. prosince..
Kdy mám jít k doktorce aby mi to určitě potvrdila? prosím o radu ![]()
já měla ducha v 9.týdnu, nevím proč jsem si blbka dělala test… nic to neznamená a neděs se, miminko je v pořádku, od 8.týdne přebírá funkci placenta a v důsledku toho se dostane méně HCG do moči
a postupně pak klesá i v krvi
kajatka píše:
Ahojky holky.. pred chvili jsem si delala test a vysel na //:) tak snad to výjde.. Poslední MS jsem mela od 8. prosince do 12. prosince..
Kdy mám jít k doktorce aby mi to určitě potvrdila? prosím o radu
nejdřív po 19.1., kdy ti končí 6týden, v 6+ je reálná šance vidět srdíčko, ale záleží, kdy jsi měla ovulaci. Nejvíc uvidíš po 8.týdnu, to už bude miminko plod - bude se už podobat človíčkovi, bude mít malé končetinky a už bude určitě srdíčko
Takže když tam půjdu někdy koncem ledna je to ideální? a máte pro mě nějaké rady na začátek těhotenství? ![]()
LadyTommy píše:
já měla ducha v 9.týdnu, nevím proč jsem si blbka dělala test… nic to neznamená a neděs se, miminko je v pořádku, od 8.týdne přebírá funkci placenta a v důsledku toho se dostane méně HCG do močia postupně pak klesá i v krvi
dekuju moc ja si tet take nadavam mohla jsem to us vydrzet ach jo
![]()
kajatka píše:
Takže když tam půjdu někdy koncem ledna je to ideální? a máte pro mě nějaké rady na začátek těhotenství?
hele mas tady mnoho diskusi staci pohledat
![]()
kajatka píše:
Takže když tam půjdu někdy koncem ledna je to ideální? a máte pro mě nějaké rady na začátek těhotenství?
je toho hodně
hlavně si to užívej
do 8 měsíce je to nádhera
![]()
a gratuluju ![]()
Takhle rychle by HCG neubylo, jen je víc koncentrovaná moč
nestresuj se
Barborka4 píše:
Ahojky prosim vas dnes jsem 13+1 svuj prvni ultrazvuk mam v patek ziju v anglii a je to tady uplne normalni mit vysetreni tak pozde . vcera jsem nasla krabicku testiku tak jsem si je udelala jeden vecer viz prvni foto a druhy pred chvilkou a mam strach test ze vcera ukazuje docela jasne druhou carku i kdys neni uplne stejna jako prvni kontrolni a dnes rano je to primo duch bych rekla viz druha fotka nekrvacela jsem citim se docela dobre mnela jste to nektera co si o tom myslite?
nemysli na to už ted..těhotná jsi
a jestli je vše jak má být se dovíš
..já sem si teda taky testy dělala
a taky se mi zdálo, že mi ta čárka slábne,ale je to blbost dělat si pak tak dloouho ![]()
monicskaa píše:Barborka4 píše:nemysli na to už ted..těhotná jsi
Ahojky prosim vas dnes jsem 13+1 svuj prvni ultrazvuk mam v patek ziju v anglii a je to tady uplne normalni mit vysetreni tak pozde . vcera jsem nasla krabicku testiku tak jsem si je udelala jeden vecer viz prvni foto a druhy pred chvilkou a mam strach test ze vcera ukazuje docela jasne druhou carku i kdys neni uplne stejna jako prvni kontrolni a dnes rano je to primo duch bych rekla viz druha fotka nekrvacela jsem citim se docela dobre mnela jste to nektera co si o tom myslite?a jestli je vše jak má být se dovíš
![]()
..já sem si teda taky testy dělala
![]()
a taky se mi zdálo, že mi ta čárka slábne,ale je to blbost dělat si pak tak dloouho
přesně, já je taky měla doma
tak proč to nezkusit vid??
mě to pak docela chybělo to testování
jak sem byla posedlá..
monicskaa píše:
přesně, já je taky měla domatak proč to nezkusit vid??
![]()
mě to pak docela chybělo to testování
jak sem byla posedlá..
haha no to mame stejne a ty jsi take mnela slabou carku? kdy si testovala?