Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tereza78 ahoj my se s přítelem snažíme od září takže můžeš být ještě v klidu
nektere holky testují dříve ale říká se že se má nejdříve v den ms.jak na tom jsi? kolik jsi dpo? nebo teprve čekáš?
@Lenista111 tak jak jsi na tom? Vyšlo to?
já mám opět týden zpoždění, test jsem si dělala ve středu a negativní, tak počkám do středy a udělám si ho znovu ![]()
@cecil7 ahojky no jsem 11DC takže zase znovu čekám na ovu ale je mi pořád nějak blbě a hlavně jsem zmatená z teplot co mám ![]()
@Lenista111 tak já si teda teploty neumím vůbec měřit, nerozumím tomu…každopádně já už to opět dostala, takže zase nic…ale už začínám brát léky, tak snad se brzy zadaří…
@Lenista111 Zatím jen Utrogestan, na zpravidelnění cyklu…a za měsíc mě čeká krevní test jestli proběhla ovulace, a případné nasazení clostilbegytu k utrogestanu a pak injekce na „prasknutí“ vajíčka…no jako před dvěma lety…
@cecil7 tak snad už se zadaří
já půjdu k doktorovi at mi uděla hormonální profil at vím jestli jsem v pořádku a uvidíme co mi řekne ![]()
@cecil7 ahojky tak jak to s tebou vypadá? je z tebe těhulka? ![]()
@Lenista111 zatím ne…od včera beru Utrogestan po dobu 10ti dní…v pátek jsem měla jít na krev aby dr zjistla jeestli proběhla ovulace, ale protože se vdávám tak jaksi nestíhám ráno na krev…
takže krevní test až za měsíc…ale třeba se to tento měsíc povede, i když o tom velmi pochybuji…
a co ty? ![]()
@cecil7 gratuluju k svatbě
no u mě to je takové nvm no
zítra by měla dorazit MS ale snad nedorazí 9 měsíců
podle teplot vypadá že by to mohlo vyjít ale dnes test negativní takže asi mi jen teploty lítaly.
a pokud to nevyšlo tak končím s testama i s měřením protože mě to akorát stresuje ![]()
@Lenista111 děkuji
tak uvidíš, držím palečky
třeba už teď budeš těhotná ![]()
@Lenista111 ahojky
tak jak jsi na tom?
já v sobotu dostala injekci pregnylu, tak jsem zvědavá jestli jsme zvládli „zasít“, a potvora nepřijde ![]()
@cecil7
ahojky no já jsem dneska 7DC a čekám za chvíli ovu. piju zase kontryhel a ještě zkusíme conceive gel
a pokud ani to nepomůže tak příští měsíc na gyndu
tak držím palečky aby to vyšlo
![]()