Jak často testujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
15.1.12 22:04

Já jsem se byla schopná testovat hned po sexu, jak jsem byla mešuge a nadržená na miminko :mrgreen: Tolik testíků jsem si dělala od prvního mini ducha, než tam byly dvě //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
15.1.12 22:08

Zapoměla jsem na fotku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
15.1.12 22:10
dája-těhlová píše:
a po jaké době od styku tam byli//??

U nás dle dr i sexíku došlo k početí 2.1.2011 a 14.1.2011 jsem objevila dušíka, kterýho jsem viděla jen já…postupně však sílil a teď mi spinká v kolíbce 3,5 měsíční Natálka…držím pěsti všem snažilkám, ať se vám to povede co nejdřív :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
15.1.12 22:11

Jinak zakladatelko - jen testuj :mrgreen: Od toho testy jsou !! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
15.1.12 22:31
Libza píše:
Zapoměla jsem na fotku :mrgreen:

Vy si schováváte i negativní testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.1.12 22:35

taky si pamatuju,že sem dokázala na test koukat celej den..ze všech uhlu na každým ruzným světlem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
16.1.12 09:07

tak vidím, že nejsem sama :) taky začínám být pomalu testovací maniak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
16.1.12 09:44
luskabay píše:
tak vidím, že nejsem sama :) taky začínám být pomalu testovací maniak :lol:

Já jsem tady ráda, že nejsem sama. I když si pořád říkám, že až to přijde, tam to poznám…A taky jsem si říkala, že až se začneme snažit, že nikdy nebudu takhle „prdlá“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
16.1.12 11:27

moje řeč Renčo, ale když něco moc chceš… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
16.1.12 11:34
luskabay píše:
moje řeč Renčo, ale když něco moc chceš… :)

Když to je hrozný, řekneš si, když to slýcháš od ostatních, že to necháš na přírodě a budeš v klidu, že až to přijde, tak to přijde, jenže jak se jednou rozhodneš, tak chceš mimi HNED!!!! Hlavně přítel se pořád ptá, jestli UŽ a když mu řeknu, že nic, tak je smutnej :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.1.12 14:51

Ahoj holky můžu se k vám s drzostí přidat :-D BT mám 37 a na testech jsou čárky skoro neviditelné ale včera byla víc vidět než dny předchozí . Zitra jdu k doktorvi a tak se nemůžu dočkat co řekne test je 25 mu. nebo jak to píšete :-D Ten by měl byt spolehlivý ne ?? dělal jsem si 6 testů a na každém je slaboučká čárka skoro neviditelná ale včera byla trochu zřetelnější na okraji tenučký proužeček růžové !! ale na testech 20 mu jsem nic neviděla možná jen na denním světle ducha. Co si myslíte ??????????? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
16.1.12 15:00
Bohunnka píše:
Ahoj holky můžu se k vám s drzostí přidat :-D BT mám 37 a na testech jsou čárky skoro neviditelné ale včera byla víc vidět než dny předchozí . Zitra jdu k doktorvi a tak se nemůžu dočkat co řekne test je 25 mu. nebo jak to píšete :-D Ten by měl byt spolehlivý ne ?? dělal jsem si 6 testů a na každém je slaboučká čárka skoro neviditelná ale včera byla trochu zřetelnější na okraji tenučký proužeček růžové !! ale na testech 20 mu jsem nic neviděla možná jen na denním světle ducha. Co si myslíte ??????????? :think: :think: :think:

Co myslíme? Že naděje přece umírá poslední!!!! Já jsem dneska na test koukala na u všech oken, ze všech úhlů, ale nic jsem nenašla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
16.1.12 16:45
RencaVlkova píše:
Bohunnka píše:
Ahoj holky můžu se k vám s drzostí přidat :-D BT mám 37 a na testech jsou čárky skoro neviditelné ale včera byla víc vidět než dny předchozí . Zitra jdu k doktorvi a tak se nemůžu dočkat co řekne test je 25 mu. nebo jak to píšete :-D Ten by měl byt spolehlivý ne ?? dělal jsem si 6 testů a na každém je slaboučká čárka skoro neviditelná ale včera byla trochu zřetelnější na okraji tenučký proužeček růžové !! ale na testech 20 mu jsem nic neviděla možná jen na denním světle ducha. Co si myslíte ??????????? :think: :think: :think:
Co myslíme? Že naděje přece umírá poslední!!!! Já jsem dneska na test koukala na u všech oken, ze všech úhlů, ale nic jsem nenašla :(

Tak uvidíme zitra dam vedět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
17.1.12 07:23

přesně tak Renčo a hlavně jak se ty dny teďka tak vlečou :-(…manžel se mě pořád taky ptá

Bohunnko to vypadá hoooodně nadějně :palec: , dej vědět pak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
17.1.12 07:40

Tak už se připravuju k doktorovi :D Tak snad mě potěší :-) dám zprávu jak to dopadlo držte pěstičky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí