Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem se byla schopná testovat hned po sexu, jak jsem byla mešuge a nadržená na miminko
Tolik testíků jsem si dělala od prvního mini ducha, než tam byly dvě //
dája-těhlová píše:
a po jaké době od styku tam byli//??
U nás dle dr i sexíku došlo k početí 2.1.2011 a 14.1.2011 jsem objevila dušíka, kterýho jsem viděla jen já…postupně však sílil a teď mi spinká v kolíbce 3,5 měsíční Natálka…držím pěsti všem snažilkám, ať se vám to povede co nejdřív ![]()
Libza píše:
Zapoměla jsem na fotku
Vy si schováváte i negativní testy?
taky si pamatuju,že sem dokázala na test koukat celej den..ze všech uhlu na každým ruzným světlem…
tak vidím, že nejsem sama
taky začínám být pomalu testovací maniak ![]()
luskabay píše:
tak vidím, že nejsem samataky začínám být pomalu testovací maniak
Já jsem tady ráda, že nejsem sama. I když si pořád říkám, že až to přijde, tam to poznám…A taky jsem si říkala, že až se začneme snažit, že nikdy nebudu takhle „prdlá“ ![]()
luskabay píše:
moje řeč Renčo, ale když něco moc chceš…
Když to je hrozný, řekneš si, když to slýcháš od ostatních, že to necháš na přírodě a budeš v klidu, že až to přijde, tak to přijde, jenže jak se jednou rozhodneš, tak chceš mimi HNED!!!! Hlavně přítel se pořád ptá, jestli UŽ a když mu řeknu, že nic, tak je smutnej ![]()
Ahoj holky můžu se k vám s drzostí přidat
BT mám 37 a na testech jsou čárky skoro neviditelné ale včera byla víc vidět než dny předchozí . Zitra jdu k doktorvi a tak se nemůžu dočkat co řekne test je 25 mu. nebo jak to píšete
Ten by měl byt spolehlivý ne ?? dělal jsem si 6 testů a na každém je slaboučká čárka skoro neviditelná ale včera byla trochu zřetelnější na okraji tenučký proužeček růžové !! ale na testech 20 mu jsem nic neviděla možná jen na denním světle ducha. Co si myslíte ???????????
![]()
Bohunnka píše:
Ahoj holky můžu se k vám s drzostí přidatBT mám 37 a na testech jsou čárky skoro neviditelné ale včera byla víc vidět než dny předchozí . Zitra jdu k doktorvi a tak se nemůžu dočkat co řekne test je 25 mu. nebo jak to píšete
Ten by měl byt spolehlivý ne ?? dělal jsem si 6 testů a na každém je slaboučká čárka skoro neviditelná ale včera byla trochu zřetelnější na okraji tenučký proužeček růžové !! ale na testech 20 mu jsem nic neviděla možná jen na denním světle ducha. Co si myslíte ???????????
![]()
![]()
Co myslíme? Že naděje přece umírá poslední!!!! Já jsem dneska na test koukala na u všech oken, ze všech úhlů, ale nic jsem nenašla ![]()
RencaVlkova píše:Bohunnka píše:Co myslíme? Že naděje přece umírá poslední!!!! Já jsem dneska na test koukala na u všech oken, ze všech úhlů, ale nic jsem nenašla
Ahoj holky můžu se k vám s drzostí přidatBT mám 37 a na testech jsou čárky skoro neviditelné ale včera byla víc vidět než dny předchozí . Zitra jdu k doktorvi a tak se nemůžu dočkat co řekne test je 25 mu. nebo jak to píšete
![]()
![]()
Tak uvidíme zitra dam vedět ![]()
přesně tak Renčo a hlavně jak se ty dny teďka tak vlečou
…manžel se mě pořád taky ptá
Bohunnko to vypadá hoooodně nadějně
, dej vědět pak ![]()
Tak už se připravuju k doktorovi
Tak snad mě potěší
dám zprávu jak to dopadlo držte pěstičky ![]()