Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Přesně to si může člověk i nalháat ty příznaky no nechám se překvapit
ráno dělám mamatest v zásobě jich ještě pár mam
asi sem prdlá nebo co denně 2 testy no ale co už se mnou naděláme
Bohunnka píše:![]()
![]()
![]()
nejsi prdlá…jen toužíš po miminku a nemužeš se dočkat..
sunnyho.motylek píše:Bohunnka píše:nejsi prdlá…jen toužíš po miminku a nemužeš se dočkat..![]()
![]()
![]()
Tak my máme už dvě Adelku 5 a Michálka 2,5 roku. Tak po těžké autonehodě mi řekli,že nebudu mit ani jedno a ejhle mame dvě sice sem musela rodit císařem oba ale hlavně že je mám Miláčky moje dva
![]()
Bohunnka píše:sunnyho.motylek píše:Tak my máme už dvě Adelku 5 a Michálka 2,5 roku. Tak po těžké autonehodě mi řekli,že nebudu mit ani jedno a ejhle mame dvě sice sem musela rodit císařem oba ale hlavně že je mám Miláčky moje dvaBohunnka píše:nejsi prdlá…jen toužíš po miminku a nemužeš se dočkat..![]()
![]()
![]()
![]()
No vidíš, i doktoři se pletou
Tobě to strašně moc přejeme a my ostatní si slíbíme, že příště už to vyjde ok?
RencaVlkova píše:Bohunnka píše:No vidíš, i doktoři se pletousunnyho.motylek píše:Tak my máme už dvě Adelku 5 a Michálka 2,5 roku. Tak po těžké autonehodě mi řekli,že nebudu mit ani jedno a ejhle mame dvě sice sem musela rodit císařem oba ale hlavně že je mám Miláčky moje dvaBohunnka píše:nejsi prdlá…jen toužíš po miminku a nemužeš se dočkat..![]()
![]()
![]()
![]()
Tobě to strašně moc přejeme a my ostatní si slíbíme, že příště už to vyjde ok?
Taky vám to všem přeju aby už se vrtěl ten kulihrášek ve vašem bříšku
Tak udělal jsem test a te´d počkám jak to dopadne je zajimavé,že mě se ty čárky objevuji po delší době ![]()
Tak holky dělala jsem si ten mamatest a nějaký stín tam je !!!! včera ze skoro večerní moči tam nebylo nic
tak nevím byto mě to byt už výrazné
ale meztrácím naději duch tam je ![]()
Menzes za 7 dní ale tahle poslední byla podezřele mooc slabá takou jsem měla i při malé u té jsem měla dokonce ještě 2 měsíce menzes a zjistila jsem to až na začátku 3 měsíce náhodně ,že jsem v tom .
![]()
Tak to testíš hodně dopředu,to je jasné že budou dušíci,já testila den po zpoždění a čárečka slabá,ale vidět byla hezky a vylezla do 3 minut,tak to ještě počkej jestli se menzes nedostaví.Ale přeju atˇ ne ![]()
my jsme sotva začali a už jsem si dělala 3. test - For You comfort (pro detekci 5.-7. den od početí) dělala jsem si ho dneska z ranní moči a je negativní. Myslíte, že už by měl, nebo mohl prokázat styk z 23.1. ??? V případě, že bych byla těhotná, jestli by třeba ukazoval už ty duchy, jak tady taky píšete
nebo jesti se dá naopak spolehnout na to, že je tam skutečně jenom jedna čárka a kolem je to bílý jak papír
V zásobě mám i ty mamatesty, ale testuju mezi MS, ne po vynechání, tak nevím, jesti to vůbec jde takhle poznat. Je pro mě naprosto šílený čekat až na vynechání, páč co jsem přestala brát prášky, tak se mi cyklus docela prodloužil a to je na karíču… ![]()
Jinak hned dva dny po prvním nechráněném sexu už jsem měla pocit, že mám hlad a že mi divně škrundá v břiše a chce se mi pořád čůrat. Teď je to tak 2-3 týdny a už jsem podruhé ráno vstávala dost brzo, což se mi nestává, v puse mám občas všelijak a včera mi jakoby svědila prsa, což se mi ale běžně stává mezi cykly, tak já nevím, jesti je to normální příznak nebo dost silná sugesce!!! Což bude spíše, páč takhle brzo se asi příznaky neobjeví… Ráda bych dnešnímu testu věřila, už jenom proto, ať do budoucna vím, co kupovat
a ne se takhle ničit po každým hezkým večeru
Proč ještě nevymyslely testy, který by to ukázaly hned? Co ženských by mělo klid ![]()