Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Izz píše:No ja jsem pak take cetla o tom ze Best-2 neni moc spolehlivy, ale az po tom co jsem si ten test udelala,proto jsem si potom hned koupila ten Mamatest a RapiClear
Tak já jsem si dělala test Best2 ještě 3 dny před MS a byl tam duch. Pak jen sílil. Ale pak už jsem si kupovala mamatest. poslední test jsem si dělala den po vynechání MS.
Jo a ty první dva testy jsem dělala odpoledne, protože na prvnim byl pidi duch, nevydržela jsem to a otestovala se za 2 hodiny znovu a byl tam taky......upozorňuju, že tam byl ale až hodinu po limitu.....a těhu to bylo a je
Kamča.dalmatinka píše:Taky jsem si rikala ze je to divny, knihu si pak rozhodne koupim, jsem docela nervozni s toho co me ceka, ale tak si myslim ze to je docela normalniKatarina20 píše:
Vite prosim vas nekdo, kdy zacina tvrdnout podbrisek. Kamaradka mi sahla na podbrisek, tak jsem se ji ptala co dela, a ona mi rekla ze kontroluje jestli uz mam tvrdy podbrisek…moc tomu zas nerozumim![]()
![]()
KAMARÁDKA FAKT VTIPNÁ.Tvrdnutí břicha tak kolem dvacátého týdne:-D.Doporučuju na přečtení nákou knihu o těhotenství krok za krokem a nebo si vybírat znalejší kámošky..
Pokud si těhotná na testu se to už ukáže!Ukazujou se // klidně i před ms.Všechna má těhu sem zjistiila aspon týden před.Pokud byl duch očekávám že ráno najdeš //
K doktorce bych nešla osobně, ale zavolala tam a oni si tě objednají na UTZ sami podle toho, v jakém budeš týdnu. Nevím datum tvé poslední menstruace, ale předpokládám tak 6. týden…
Pudloslava píše:AhaKatarina20 píše:nop ze kdyby tam bylo „jsem tehotna?“ jako v tisici temer identickych diskusi, tak bych se dovnitr ani nekoukalaPudloslava píše:Jak to myslite?
hehe, hezky zakamuflovnej nazev, skocila jsem na to a rozklikla
zolali píše:No tak u me je to trochu slozitejsi,nemam osobniho gynekologa. Nejsem obcankou Ceske Republiky a tak si k doktorovi budu muset zajit osobne, a nebo mi ho bude muset sehnat pritel
K doktorce bych nešla osobně, ale zavolala tam a oni si tě objednají na UTZ sami podle toho, v jakém budeš týdnu. Nevím datum tvé poslední menstruace, ale předpokládám tak 6. týden…
Já jsem šla v 7tt a objednali mě na další kontrolu až na začátek února…průkazka, uzt a tak…já šla v tom 7tt, abych věděla, jestli je to v pořádku, jestli to neni třeba mimoděložní
Izz píše:Omlouvam se,ale co znamena „7tt“…jak jsem psala jsem v tom novacek, a ne vsem zkratkam rozumim
Já jsem šla v 7tt a objednali mě na další kontrolu až na začátek února…průkazka, uzt a tak…já šla v tom 7tt, abych věděla, jestli je to v pořádku, jestli to neni třeba mimoděložní
7. týden těhotenství…to jsem teď…šla jsem jen abych se ujistila, že je na správném místě…a pak jdu až v 10.-11.tt
Izz píše:Dekuju za vysvetleni
7. týden těhotenství…to jsem teď…šla jsem jen abych se ujistila, že je na správném místě…a pak jdu až v 10.-11.tt
a Best mě nezklamal, byl správně pozitivní..
ale skoro to nebylo vidět…a to bylo až po hodině
Co ten tvůj test? Vyfoť a dej ho sem…
Izz píše:No ten muj vypada stejne jako ten tvuj prvni. Snazila jsem se ho dnes vyfotit ale nejak to nejde, zkousela jsem z bleskem i bez,mame tu blby svetlo v byte…
a Best mě nezklamal, byl správně pozitivní..
ale skoro to nebylo vidět…a to bylo až po hodiněCo ten tvůj test? Vyfoť a dej ho sem…
Tak ráno počůrej test a uvidíš…já měla každej den o maliličko silnější tu čárku…a mimís je chtěnej?
Izz píše:Jj, udelam to.Dite jsme s pritelem neplanovali,spolu jsme teprve 8 mesicu,ale bavili jsme se o tom spolu a budeme ho mit oba dva radi a samozrejme ze budeme se na miminko tesit
Tak ráno počůrej test a uvidíš…já měla každej den o maliličko silnější tu čárku…a mimís je chtěnej?
A jak to tu máš s pojištěním? I tak bys měla mít právo na zvolení lékaře. Nemáš tu ani obvoďáka?
zolali píše:Pojisteni bohuzel nemam…
A jak to tu máš s pojištěním? I tak bys měla mít právo na zvolení lékaře. Nemáš tu ani obvoďáka?