Test - buď ano nebo ne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
895
17.1.12 18:27
Izz píše:
Tak já jsem si dělala test Best2 ještě 3 dny před MS a byl tam duch. Pak jen sílil. Ale pak už jsem si kupovala mamatest. poslední test jsem si dělala den po vynechání MS.
Jo a ty první dva testy jsem dělala odpoledne, protože na prvnim byl pidi duch, nevydržela jsem to a otestovala se za 2 hodiny znovu a byl tam taky......upozorňuju, že tam byl ale až hodinu po limitu.....a těhu to bylo a je :)
No ja jsem pak take cetla o tom ze Best-2 neni moc spolehlivy, ale az po tom co jsem si ten test udelala,proto jsem si potom hned koupila ten Mamatest a RapiClear
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.1.12 18:31
Kamča.dalmatinka píše:
Katarina20 píše:
Vite prosim vas nekdo, kdy zacina tvrdnout podbrisek. Kamaradka mi sahla na podbrisek, tak jsem se ji ptala co dela, a ona mi rekla ze kontroluje jestli uz mam tvrdy podbrisek…moc tomu zas nerozumim :(
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: KAMARÁDKA FAKT VTIPNÁ.Tvrdnutí břicha tak kolem dvacátého týdne:-D.Doporučuju na přečtení nákou knihu o těhotenství krok za krokem a nebo si vybírat znalejší kámošky..
Pokud si těhotná na testu se to už ukáže!Ukazujou se // klidně i před ms.Všechna má těhu sem zjistiila aspon týden před.Pokud byl duch očekávám že ráno najdeš //
Taky jsem si rikala ze je to divny, knihu si pak rozhodne koupim, jsem docela nervozni s toho co me ceka, ale tak si myslim ze to je docela normalni :) A zitra rano se na ten svuj test mrknu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
17.1.12 18:33

K doktorce bych nešla osobně, ale zavolala tam a oni si tě objednají na UTZ sami podle toho, v jakém budeš týdnu. Nevím datum tvé poslední menstruace, ale předpokládám tak 6. týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.1.12 18:34
Pudloslava píše:
Katarina20 píše:
Pudloslava píše:
hehe, hezky zakamuflovnej nazev, skocila jsem na to a rozklikla :-)
Jak to myslite? :)
nop ze kdyby tam bylo „jsem tehotna?“ jako v tisici temer identickych diskusi, tak bych se dovnitr ani nekoukala
Aha :) Tak jsem tu diskuzi musela nejak zacit, a ten nazev byl prvni, ktery me napadl
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.1.12 18:37
zolali píše:
K doktorce bych nešla osobně, ale zavolala tam a oni si tě objednají na UTZ sami podle toho, v jakém budeš týdnu. Nevím datum tvé poslední menstruace, ale předpokládám tak 6. týden…
No tak u me je to trochu slozitejsi,nemam osobniho gynekologa. Nejsem obcankou Ceske Republiky a tak si k doktorovi budu muset zajit osobne, a nebo mi ho bude muset sehnat pritel
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 18:59

Já jsem šla v 7tt a objednali mě na další kontrolu až na začátek února…průkazka, uzt a tak…já šla v tom 7tt, abych věděla, jestli je to v pořádku, jestli to neni třeba mimoděložní

• Citovat
  • Upravit
895
17.1.12 19:21
Izz píše:
Já jsem šla v 7tt a objednali mě na další kontrolu až na začátek února…průkazka, uzt a tak…já šla v tom 7tt, abych věděla, jestli je to v pořádku, jestli to neni třeba mimoděložní
Omlouvam se,ale co znamena „7tt“…jak jsem psala jsem v tom novacek, a ne vsem zkratkam rozumim :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 19:24

7. týden těhotenství…to jsem teď…šla jsem jen abych se ujistila, že je na správném místě…a pak jdu až v 10.-11.tt

• Citovat
  • Upravit
895
17.1.12 19:37
Izz píše:
7. týden těhotenství…to jsem teď…šla jsem jen abych se ujistila, že je na správném místě…a pak jdu až v 10.-11.tt
Dekuju za vysvetleni :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 19:44

a Best mě nezklamal, byl správně pozitivní..
ale skoro to nebylo vidět…a to bylo až po hodině

Co ten tvůj test? Vyfoť a dej ho sem…

• Citovat
  • Upravit
895
17.1.12 19:48
Izz píše:
a Best mě nezklamal, byl správně pozitivní..
ale skoro to nebylo vidět…a to bylo až po hodiněCo ten tvůj test? Vyfoť a dej ho sem…
No ten muj vypada stejne jako ten tvuj prvni. Snazila jsem se ho dnes vyfotit ale nejak to nejde, zkousela jsem z bleskem i bez,mame tu blby svetlo v byte…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
17.1.12 19:49

Tak ráno počůrej test a uvidíš…já měla každej den o maliličko silnější tu čárku…a mimís je chtěnej?

• Citovat
  • Upravit
895
17.1.12 19:56
Izz píše:
Tak ráno počůrej test a uvidíš…já měla každej den o maliličko silnější tu čárku…a mimís je chtěnej?
Jj, udelam to.Dite jsme s pritelem neplanovali,spolu jsme teprve 8 mesicu,ale bavili jsme se o tom spolu a budeme ho mit oba dva radi a samozrejme ze budeme se na miminko tesit :) Kdybych ho nechtela,tak bych se tu nesverovala,na dite se docela i citim :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2171
17.1.12 19:59

A jak to tu máš s pojištěním? I tak bys měla mít právo na zvolení lékaře. Nemáš tu ani obvoďáka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
17.1.12 20:22
zolali píše:
A jak to tu máš s pojištěním? I tak bys měla mít právo na zvolení lékaře. Nemáš tu ani obvoďáka?
Pojisteni bohuzel nemam…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital