Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zdravím všechny pilné snažilky,
já jsem dnes 25DC a řekla jsem si že 30DC si udělám test, jestli se tento měsíc povedlo..kdo jste na tom podobně přidejte se, v této skupině budou jen samé // ![]()
testuju 21.1.!!někomu to musí vyjít
doufám,že budu mezi těmi štastnými,ale nevím nevím…i když pojištěné jsme to tentokrát měli luxusně zadařit se nemuselo
tak si držme všechny palce a hlaste uspěchy
![]()
Ahoj, taky se chystám testovat do konce tohoto týdne, pokud zůstanou teploty nahoře. Držím všem pěstí a ať je tu co nejvíc //
!
Ahoj můžu se přidat?? ja budu testovat až tak 28.1.. takže taky doufám že objevím //. Držím palečky at se všem zadaří
Ahoj všem, to já už testuju co dva dny. Jdem 33DC a 15DPO. BT mám stále nad 37 a na testu je zatím pořád jen jedna čárka… Asi z tohe zešílím! Buď ať jsou 2 nebo ať to dostanu, ale takovéhle napínání… ![]()
Já jsem měla minulý týden všechny typické příznaky - pocit na zvracení, bolesti hlavy, bolest v podbřišku, citlivá prsa. A tento týden nic
. Tak nevím
.
Clarita píše:
Holky a máte nějaké příznaky?
no já mám příznaky pořád
asi si je umím skvěle vsugerovávat nebo co,tak se podle toho neřídím a poctivě čekám do soboty
v sobotu jsem tady ráno a hlásím jak to dopadlo…ju?tak testům zdar
![]()
Katka27 píše:
Ahojky, já budu taky testovat 21.1.
já též v tento den…no nás tady ale bude
a všem to samozřejmě vyjde ![]()
Ahoj holky, já budu testovat 28
Tak doufám, že nám to všem vyjde ![]()
Ahoj holky, též se přidávám, testovala jsem předevčírem 16.1 a jsou tam // ! Mám po listopadovým potratu v 9tt
, snad bude tentokrát vše ok a Ondráškovi pořídíme sourozence ![]()
Ahojte holky, tak já budu testit 22/1 ,ale obávám se že ovu byla pozdě a bude to zbytečné…jinak to čekání si i trošku užívám, aspoň nějaká změna, než-li jen samé snažení, teda néé že by nebylo příjemné.. ale člověk rád vidí výsledek své práce, že?! ![]()
nikolinecka píše:
Ahoj holky, též se přidávám, testovala jsem předevčírem 16.1 a jsou tam // ! Mám po listopadovým potratu v 9tt, snad bude tentokrát vše ok a Ondráškovi pořídíme sourozence
jééé
tak to potichounku gratuluju
, v listopadu jsem taky potratila v 6tt, ale na revizi jsem nebyla tak se můžeme snažit dál, kéž bych je tam taky našla.
.máme 4 letou cácorku a ta se na sourozence těší z nás všech nejvíc..
takl se hlavně opatruj! ![]()
to NikSo - máš naprostou pravdu, v poslední době jsem měla pocit, že více než na tu práci se soustředím na ty výsledky ![]()