Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nikolinecka- tak to gratuluji
!
NikSo- no, už by ale ten výsledek mohl přijít v podobě // a ne v podobě červené
.
holky určitě se ta druhá čárka objeví a zabloudí i na naše testy!!! ![]()
ale někdy si říkám, proč je ten měsíc tak dlouhý..přitom to utíká jak voda.. no čas je opravdu relativní.. ![]()
Ahojky,když nedostanu MS, tak budu testovat tak 28.1., taky jsem zvědavá jak to dopadne, snažili jsme se dost ![]()
Ahoj holky, tak i já budu testovat nejdříve 28.1.
MS bych měla dostat 1.2. tak uvidim jestli to vydržim počkat do termínu nebo zkusím test toho 28.1. Na začátku února jedeme na dovču, takže doufám, že MS nedorazí a na testu budou krásné //. Přeji to i Vám všem ![]()
jéé holky letos je vlastně přestupný rok, že?ten byl když se naše malá narodila a kamarádce, co jsme spolu čekali mimíska se toho 29.2. narodila holčička..:)
jinak já si dneska koupila jedno balení mamatestu 10 proužku a jeden comfort mamatest 10..takže arzenál doma nachystaný..takže // se musí objevit.. ![]()
Tkaže holky, po testu dát hnedka echo jak ste dopadli.. a hlavně vám přeji všem vytoužené// ![]()
Ja jsem polosnazilka. Mimco bych chtela, ale mam doma jedno osmimesicni, tak to zatim nehrotim. Menstruaci mam uz asi 5 mesicu velmi pravidelnou, pokud o vikendu neprijde, vyrazim do lekarny.
Ahoj jestli můžu tak se taky přidám
testovat budu 28. jestli teda nepřijde MS tak všem držim palce ![]()
NikSo - já byla následně i na revizi na dočištění, i tak nám bylo doporučeno čekat do druhé MS. tak snad bude vše v pořádku
Vám ostatním moc držím pěsti!!!! Ať máte ty vytoužené dvě //..
kokám že se to tu pěkně rozrůstá… a nějak se množí ty co budou testovat 28
doufám že nám to všem vyjde
Clarita píše:
Já asi testnu zítra!
hlavně dej pak vědět jak jsi dopadla
Holky a kdy budete testovat, v dni kdy má přijít MS a nebo dřív?
Tak já dneska testovala a nic
. Teplota šla ale nahoru, tak uvidíme, jestli není ještě brzy, nebo to byl jen planej poplach. Do ms mám ještě 4 dny.
Pajkax píše:
Holky a kdy budete testovat, v dni kdy má přijít MS a nebo dřív?
Já v den kdy má dorazit MS ale uvidím jak se bude chovat teplota protože 2 dny před tím hodně klesne a to už pak bude jasný že dorazí