Testujeme v druhé půlce ledna 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
22.1.12 18:52
Nika91 píše:
Dobré poledne :) Mě dneska klesla teplota na 36,9 tak nevím MS má přijít až za 5 dní , tak uvidíme no :( jsem z toho nějaká divná. Nemáte někdo zkušenosti s pozorováním čípku ? Já o tom dost čtu ale moc tomu nerozumím :D Asi by bylo lepší kdyby mi to někdo lidsky vysvětlil :D

S cipkem moc zkusenosti nemam, ale ta teplota muze byt uhnizdeni. Me takhle klesla v mesici, kdy jsem otehotnela a druhy den se vratila nahoru. To mi dalo nadeji, sla jsem testovat a carky byly dve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
22.1.12 19:52

Ahojte všechny, tak poslušně hlásím že taky budu testovat kolem 28.1. - tak doufám že tady budeme hromadně dvoučárkované…a Ty co jim to nevyšlo, tak v únoru najisto…
jinak, zkusila jsem to po 8 dnech od ovu a nic…to se ale dalo čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
22.1.12 21:27

to mě to teď pořád skáče nejdřív 37,4 pak to spadlo na 36,4 na jeden den a teď to zase je kolem 37 ráno, večer skoro 38! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
23.1.12 07:00

Ahojky holky, já nejdřív testnu ve středu, ale i když nám to nevyjde, tak hlavu vzhůru a písneme si zase v únoru :mavam: nesmíme se tomu poddávat, všem držím palce a těm co to nevyšlo se určitě zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.1.12 10:11

tak už jsem se z toho přes víkend trochu dostala a už se těším,jak přestane a zase z vesela na to hupsnem;-))na začátku unora jsem objednaná na gyndu a snad mi paní doktorka požehná :andel: jinak čekám na vaše pozitivní testíky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
23.1.12 10:19
devanikola píše:
tak už jsem se z toho přes víkend trochu dostala a už se těším,jak přestane a zase z vesela na to hupsnem;-))na začátku unora jsem objednaná na gyndu a snad mi paní doktorka požehná :andel: jinak čekám na vaše pozitivní testíky :pankac:

Tak snad už pozitivní budou :) Tenhle měsíc to vidím nadějně ...... ale to jsem viděla i minulý měsíc a nic :D Jenže teď je to takové ....... jiné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.1.12 10:23
Nika91 píše:
devanikola píše:
tak už jsem se z toho přes víkend trochu dostala a už se těším,jak přestane a zase z vesela na to hupsnem;-))na začátku unora jsem objednaná na gyndu a snad mi paní doktorka požehná :andel: jinak čekám na vaše pozitivní testíky :pankac:
Tak snad už pozitivní budou :) Tenhle měsíc to vidím nadějně ...... ale to jsem viděla i minulý měsíc a nic :D Jenže teď je to takové ....... jiné :nevim:

tak držím všechny palečky :mavam: já už na své tělo nedám,dávalo mi falešné signály,že by to mohlo vyjít,nechám to tak .. :nevim: zas na jednu stranu,rychle to uteče a pak budu testovat znova ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
23.1.12 10:23

holky všem které čeká testování přeji brzké // :potlesk:

a nás které to čeká nanovo držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.1.12 10:58

Ahoj holky, přidávám se k vám mám // na testu od 19.1. sice slabě, ale mám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
23.1.12 11:39
devanikola píše:
Nika91 píše:
devanikola píše:
Tak snad už pozitivní budou :) Tenhle měsíc to vidím nadějně ...... ale to jsem viděla i minulý měsíc a nic :D Jenže teď je to takové ....... jiné :nevim:
tak držím všechny palečky :mavam: já už na své tělo nedám,dávalo mi falešné signály,že by to mohlo vyjít,nechám to tak .. :nevim: zas na jednu stranu,rychle to uteče a pak budu testovat znova ;)

Pár dnů Ti uteče jako voda, pak na to pěkně hupnete :hug: a zanedlouho tam budou //. Budu držet palce. Mě teprve testování čeká, ale jako těhu se taky necítím, nemám příznaky, takže to asi nevyšlo :( Ale příště už určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
23.1.12 11:45
kachnusa píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám mám // na testu od 19.1. sice slabě, ale mám..

tichounce gratuluju a ještě tišeji závidím.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
23.1.12 11:46

Holky na těhu příznaky bych asi nedala, minule jsem neměla příznaky žádne a // se tam objevili, ale skončilo to ZT. Takže tedka doufám, že když už jsem si to vybrala a že brzo objevim // a vše bude probíhat tak jak má.

kachnusa: :potlesk: gratuluji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
23.1.12 11:46

lucsta třeba to zrovna na haluz výjde.. moc bych ti to přála.. to čekání je nekonečné, já aspoň vím, že to nevyšlo..
holky, kterým to nevyšlo… nepřesuneme se potom do nové diskuze? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
23.1.12 12:53
NikSo píše:
lucsta třeba to zrovna na haluz výjde.. moc bych ti to přála.. to čekání je nekonečné, já aspoň vím, že to nevyšlo..
holky, kterým to nevyšlo… nepřesuneme se potom do nové diskuze? :)

ok to beru,at máme pak přehled :mrgreen: já se nemužu dočkat až bude min poslední den ms a začnem znovu!!!!!! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
23.1.12 13:25

budeme se postupně přesouvat do nových diskuzí :) a uvidíte jak nám to bude utíkat a jak se nám bude dařit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí