Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nika91 píše:
Dobré poledneMě dneska klesla teplota na 36,9 tak nevím MS má přijít až za 5 dní , tak uvidíme no
jsem z toho nějaká divná. Nemáte někdo zkušenosti s pozorováním čípku ? Já o tom dost čtu ale moc tomu nerozumím
Asi by bylo lepší kdyby mi to někdo lidsky vysvětlil
S cipkem moc zkusenosti nemam, ale ta teplota muze byt uhnizdeni. Me takhle klesla v mesici, kdy jsem otehotnela a druhy den se vratila nahoru. To mi dalo nadeji, sla jsem testovat a carky byly dve.
Ahojte všechny, tak poslušně hlásím že taky budu testovat kolem 28.1. - tak doufám že tady budeme hromadně dvoučárkované…a Ty co jim to nevyšlo, tak v únoru najisto…
jinak, zkusila jsem to po 8 dnech od ovu a nic…to se ale dalo čekat…
to mě to teď pořád skáče nejdřív 37,4 pak to spadlo na 36,4 na jeden den a teď to zase je kolem 37 ráno, večer skoro 38! ![]()
Ahojky holky, já nejdřív testnu ve středu, ale i když nám to nevyjde, tak hlavu vzhůru a písneme si zase v únoru
nesmíme se tomu poddávat, všem držím palce a těm co to nevyšlo se určitě zadaří.
tak už jsem se z toho přes víkend trochu dostala a už se těším,jak přestane a zase z vesela na to hupsnem;-))na začátku unora jsem objednaná na gyndu a snad mi paní doktorka požehná
jinak čekám na vaše pozitivní testíky ![]()
devanikola píše:
tak už jsem se z toho přes víkend trochu dostala a už se těším,jak přestane a zase z vesela na to hupsnem;-))na začátku unora jsem objednaná na gyndu a snad mi paní doktorka požehnájinak čekám na vaše pozitivní testíky
Tak snad už pozitivní budou
Tenhle měsíc to vidím nadějně ...... ale to jsem viděla i minulý měsíc a nic
Jenže teď je to takové ....... jiné ![]()
Nika91 píše:devanikola píše:Tak snad už pozitivní budou
tak už jsem se z toho přes víkend trochu dostala a už se těším,jak přestane a zase z vesela na to hupsnem;-))na začátku unora jsem objednaná na gyndu a snad mi paní doktorka požehnájinak čekám na vaše pozitivní testíky
Jenže teď je to takové ....... jiné
tak držím všechny palečky
já už na své tělo nedám,dávalo mi falešné signály,že by to mohlo vyjít,nechám to tak ..
zas na jednu stranu,rychle to uteče a pak budu testovat znova ![]()
holky všem které čeká testování přeji brzké // ![]()
a nás které to čeká nanovo držím palečky ![]()
Ahoj holky, přidávám se k vám mám // na testu od 19.1. sice slabě, ale mám..
devanikola píše:Nika91 píše:tak držím všechny palečkydevanikola píše:Tak snad už pozitivní budou
Jenže teď je to takové ....... jiné
já už na své tělo nedám,dávalo mi falešné signály,že by to mohlo vyjít,nechám to tak ..
zas na jednu stranu,rychle to uteče a pak budu testovat znova
Pár dnů Ti uteče jako voda, pak na to pěkně hupnete
a zanedlouho tam budou //. Budu držet palce. Mě teprve testování čeká, ale jako těhu se taky necítím, nemám příznaky, takže to asi nevyšlo
Ale příště už určitě ![]()
kachnusa píše:
Ahoj holky, přidávám se k vám mám // na testu od 19.1. sice slabě, ale mám..
tichounce gratuluju a ještě tišeji závidím.. ![]()
Holky na těhu příznaky bych asi nedala, minule jsem neměla příznaky žádne a // se tam objevili, ale skončilo to ZT. Takže tedka doufám, že když už jsem si to vybrala a že brzo objevim // a vše bude probíhat tak jak má.
kachnusa:
gratuluji
lucsta třeba to zrovna na haluz výjde.. moc bych ti to přála.. to čekání je nekonečné, já aspoň vím, že to nevyšlo..
holky, kterým to nevyšlo… nepřesuneme se potom do nové diskuze? ![]()
NikSo píše:
lucsta třeba to zrovna na haluz výjde.. moc bych ti to přála.. to čekání je nekonečné, já aspoň vím, že to nevyšlo..
holky, kterým to nevyšlo… nepřesuneme se potom do nové diskuze?
ok to beru,at máme pak přehled
já se nemužu dočkat až bude min poslední den ms a začnem znovu!!!!!! ![]()
budeme se postupně přesouvat do nových diskuzí
a uvidíte jak nám to bude utíkat a jak se nám bude dařit ![]()