Síla čárky

909
18.1.12 12:25

Síla čárky

Ahojte holky.
Chtěla jsem se zeptat, jestli jste měly úplnou dálnici na testech? Já jsem 17 nebo 18 DPO a testovací čárka stále není tak silná, jako ta kontrolní. Navíc včera byla slabší než předevčírem. Testy Golmed 10.
Včera jsem byla u DR a na UTZ nic neviděl, a vyděsil mě tím, když si pro sebe řekl, jestli to nemůže být tou cistou, která se mi udělala tento cyklus po Clostíku.
Přikládám fotky. Napiště mi prosím zkušennosti. Jak jste měly silné čárky v kolik DPO. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
780
18.1.12 12:28

neboj muj lekar nevidel nic 22dno po a carka stejne silna a hcg 1986:-)zajdi na krev a neboj se dobre to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.1.12 12:29

Měla jsem dálnici hned poprvé, co jsem testovala: 17 DPO. Test to byl Gravitest 25.

Jinak síla čárky není vůbec důležitá, ta nic nevypovídá o případné prosperitě těhotenství, stejně tak UTZ. To jsi byla včera, takže 16 nebo 17DPO? To lékař nemohl vidět opravdu vůbec nic. Na to je ještě příliš brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
18.1.12 12:29

Na cystu už mi připadají až moc silné… jinak já měla asi 19DPO asi takovou, jako máš 17DPO a pak za nějaký den už „dálnice“ - je důležité testovat stejnou denní dobu stejným testem a i tak se to může lišit podle toho, jak moc jsi pila atd…
(nelze ze sílení/nesílení čárky dělat závěry o prosperitě těhotenství…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
18.1.12 12:30

a já bych řekla, že blbneš stejně jako ostatní holky poslední dobou. Holky - fakt chápu, že chcete mít mimčo, ale… proboha uvědomte si, že tím, že budete dokola pořád testovat, brzo chodit k doktorům, nechávat si kontrolovat HCG aj… tak docílíte pouze toho, že bude vynervované, vystresované a budete se pořád hlídat. Hoďte vše za hlavu, jak zjistíte, že jste těhotné, udělejte jeden test a k dr jděte až zhruba v 7 nebo 8tt, neblbněte a užívejte si to. V začátku se může stát cokoli a je lepší když se to stane v začátku, než v pozdějším těhotenství. MMCH srdeční akce je vidět zhruba v 7tt, takže jestli tam byla nebo nebyla dutinka v xtt je naprosto nepodstatné - podstatné je ta srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
18.1.12 12:32
ynax píše:
a já bych řekla, že blbneš stejně jako ostatní holky poslední dobou. Holky - fakt chápu, že chcete mít mimčo, ale… proboha uvědomte si, že tím, že budete dokola pořád testovat, brzo chodit k doktorům, nechávat si kontrolovat HCG aj… tak docílíte pouze toho, že bude vynervované, vystresované a budete se pořád hlídat. Hoďte vše za hlavu, jak zjistíte, že jste těhotné, udělejte jeden test a k dr jděte až zhruba v 7 nebo 8tt, neblbněte a užívejte si to. V začátku se může stát cokoli a je lepší když se to stane v začátku, než v pozdějším těhotenství. MMCH srdeční akce je vidět zhruba v 7tt, takže jestli tam byla nebo nebyla dutinka v xtt je naprosto nepodstatné - podstatné je ta srdeční akce.
:palec: :palec: :palec: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
18.1.12 12:33

No ynax mas sice pravdu, ale ja jsem se opravdu dlouho snazila, tohle jsou moje prvni pozitivni testy a bohuzel pred vsechny tvoje opodstatnene a pravdive pripominky moji hlave neporucis.
Dekuji Pipet, to jsem chtela slyset :D ze takove carky nejsou neobvykle 17 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
18.1.12 12:36
ynax píše:
a já bych řekla, že blbneš stejně jako ostatní holky poslední dobou. Holky - fakt chápu, že chcete mít mimčo, ale… proboha uvědomte si, že tím, že budete dokola pořád testovat, brzo chodit k doktorům, nechávat si kontrolovat HCG aj… tak docílíte pouze toho, že bude vynervované, vystresované a budete se pořád hlídat. Hoďte vše za hlavu, jak zjistíte, že jste těhotné, udělejte jeden test a k dr jděte až zhruba v 7 nebo 8tt, neblbněte a užívejte si to. V začátku se může stát cokoli a je lepší když se to stane v začátku, než v pozdějším těhotenství. MMCH srdeční akce je vidět zhruba v 7tt, takže jestli tam byla nebo nebyla dutinka v xtt je naprosto nepodstatné - podstatné je ta srdeční akce. [/citacese]

Hm, možná je toto vhodné u holky, která se snaží první měsíc, ale je spousta takových, které se snaží měsíce a více jak rok, dva a nedivím se, že šílí. Taky jsem šílela. Každý minuta čekání pro mě byla dlouhá jak rok, taky jsem to chtěla vždycky vědět teď hned, jestli jsem nebo nejsem těhu. Takže to chápu a neodsuzuji. Jen jediné,a to, nevím proč zakládat další a další novou diskusi.

Jinak k zakaldatelce. Já gratuluji k mimískovi a ať vše dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
687
18.1.12 13:23
ynax píše:
a já bych řekla, že blbneš stejně jako ostatní holky poslední dobou. Holky - fakt chápu, že chcete mít mimčo, ale… proboha uvědomte si, že tím, že budete dokola pořád testovat, brzo chodit k doktorům, nechávat si kontrolovat HCG aj… tak docílíte pouze toho, že bude vynervované, vystresované a budete se pořád hlídat. Hoďte vše za hlavu, jak zjistíte, že jste těhotné, udělejte jeden test a k dr jděte až zhruba v 7 nebo 8tt, neblbněte a užívejte si to. V začátku se může stát cokoli a je lepší když se to stane v začátku, než v pozdějším těhotenství. MMCH srdeční akce je vidět zhruba v 7tt, takže jestli tam byla nebo nebyla dutinka v xtt je naprosto nepodstatné - podstatné je ta srdeční akce.

To je přesné :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
18.1.12 13:28

Ahoj, já jsem pred dvema lety sla k doktorovi, ze se mi vratila cysta. Zase me bolely prsa, zase tlak v brise a zase vynechal menses. I pri cyste se zveda hcg, takze mi testy vysli slabe positivni. Doktor na to kuknul a rekl, to neni cysta maminko a ja byla najednou tehotna. Ani nevim, jak se nam to podarilo, pouzivali jsme kondom..
Ale hlavu vzhuru. Kamoska zase otehotnela v prosinci. Menses nikde, testy positivni, krev taky, ale uzv nic. Cekali mesic nez se jim vajicko zahnizdilo. Pak mela terminy mesic od sebe. Nechapu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
18.1.12 13:57

Nejlépe když testneš po vynechání menzes,může se stát,že se vajíčko oplodni,ale s menzes odejde,neudrží se,ale samozřejmě držím pěsti atˇ to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
18.1.12 14:32

No ja uz mam po terminu, mela jsem to dostat v sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
18.1.12 16:10

ahoj holky.mam hodne priznaku ze jsem tehotna.a dneska jsem si delala test a druha carka nebyla tak silna jak ta prvni.myslite ze bych mohla byt tehu?a nebo to je vylouceno..?s menstruaci meskam teprv 1den.a kazdou chvili cekam ze prijde protoze me boli bricho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
18.1.12 16:22

taky me boli bricho jako na ms, ale to pry u tehu taky dela. Tak sem dej obrazky tech testu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
17.11.16 13:54

@Monca85 Ahoj, můžu se zeptat jak dopadlo tohle těhotenství (viz tvé fotky testů), děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí