Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Monca85 Ahoj, můžu se zeptat jak dopadlo tohle těhotenství (viz tvé fotky testů), děkuju ![]()
Ahoj, Dobrý den
Potřebuji se trochu svěřit nebo vypovídat. Mám trochu strach. Včera jsem byla na gynekologii na preventivní prohlídce. Samozřejmě padla otázka poslední menstruace. Nevěděla jsem přesně, ale spočítala jsem si, ze už to bude déle jak 29 dní ( můj normální cyklus) ale ultrazvuk byl čistý. Přišla jsem domu, udělala si pro jistotu test a byl pozitivní ale slaboucce. Pak jsem tady četla nějaké diskuze o digi testu, tak jsem udělala ten a dnes ráno ještě jeden obyč, ale čárky mi přijdou opravdu slabé. Myslíte, ze by to mohlo být těhotenství nebo si dělám falešné naděje.
Děkuji. Snad se nebudete zlobit za dotaz, tohle je mé ,,poprvé,,
Oba ty testy jsou pozitivní, takhke slabou čárku jsem měla v den vynechání MS. Testuj za 2-3 dny znovu, zda čárka sílí. Ale používej pořád stejnou značku testu ![]()
Oba pozitivní, testuj ještě ob den
na utz ani nic vidět být nemohlo takle v začátku
když bude sílit objednej se po novém roce zas na gyndu
To je celkem zřetelně pozitivní test, kolem termínu vynechané menstruace takhle slabý bývá běžně. Gratuluji, máš pěkný vánoční dárek!
Jo a mě třeba testy sílily dost pomalu, testování ob den vypadalo skoro stejně, takže nepanikař, když tam hned nebudeš mít dvě výrazně fialové.
Děkuji. Sice to není plánované, ale potěšilo mě to moc.
Každopádně mě už týden bolí břicho, myslela jsem, že už dostanu MS, proto jsem zvažovala i odklad preventivní prohlídky a nic. I z těch bolestí mám trochu strach. Nejsou tak výrazné jako při MS spis takové popichávání, snad je to bude OK. Na gyndu jsem samozřejmě objednána, ale vzhledem k svátkům až za delší dobu. A já jsem strašně nedočkavá a všimla jsem si, ze tady je plno odborníků
a hlavně i zkušeností, takže jste mi pomohli, děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji. Sice to není plánované, ale potěšilo mě to moc.Každopádně mě už týden bolí břicho, myslela jsem, že už dostanu MS, proto jsem zvažovala i odklad preventivní prohlídky a nic. I z těch bolestí mám trochu strach. Nejsou tak výrazné jako při MS spis takové popichávání, snad je to bude OK. Na gyndu jsem samozřejmě objednána, ale vzhledem k svátkům až za delší dobu. A já jsem strašně nedočkavá a všimla jsem si, ze tady je plno odborníků
a hlavně i zkušeností, takže jste mi pomohli, děkuji
Ty bolesti jsou úplně normální. Mně trvaly ty největší ještě asi týden poté, co jsem měla dostat ms. Gratuluju ![]()
Ano,testy jsou jasne pozitivni,a bolest je normalni,me taky podbrisek bolel a slo mi to az do zad
…dr me objednala az za 4tydny po zjisteni,na 8tyden tehu aby uz videla srdicko
@Anonymní píše:
Děkuji. Sice to není plánované, ale potěšilo mě to moc.Každopádně mě už týden bolí břicho, myslela jsem, že už dostanu MS, proto jsem zvažovala i odklad preventivní prohlídky a nic. I z těch bolestí mám trochu strach. Nejsou tak výrazné jako při MS spis takové popichávání, snad je to bude OK. Na gyndu jsem samozřejmě objednána, ale vzhledem k svátkům až za delší dobu. A já jsem strašně nedočkavá a všimla jsem si, ze tady je plno odborníků
a hlavně i zkušeností, takže jste mi pomohli, děkuji
Bolesti jaké popisuješ jsou z kraje běžné. Neboj se, to bude dobrý.
Prohlídka až po svátcích nevadí, aspoň už na utz uvidíš bublinku
Držím moc palce. ![]()
Holky měli jste pravdu, bolesti už nejsou. Jen sem tam nějaké popichnutí a test hezky zesílil. Děkuji za rady a taky za uklidnění. ![]()
Děvčata co myslíte sílí?… Vím že jsem asi blázen ale mám strach že se neco stane(vím že se může stát cokoli) tak potřebuji spíš uklidnit.
Jestli to jde od shora dolů tak sílí, ale testuj pořád jedním testem, pokaždé jiný je zavádějící…
Ano, je to od shora dolů.. Jiný jsem doma neměla ale teď už jsem si koupila stejně tak budu testovat stejnou značkou 🙂
Nemá smysl testovat pořád, máš 2 čárky? máš, tak si zavolej na gyndu a neplácej peníze za další testy, milionem testů stejně nic neovlivníš
akorát se stresuješ jestli je čárka silnější nebo slabší, přitom to nemusí vůbec nic znamenat