Zpoždění menstruace

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Zami
18.11.13 22:23

A co tě tak asi napadne? nebo přítele, když to vše zná a pozná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
409
18.11.13 22:27

Poradím těhotenský test, nebo návštěva gynekologa, příznaky máš teda celkem pěkné.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
18.11.13 22:49

Tohle chce otestovat, minimálně testem z moči. Psychika dokáže s lidským tělem divy, ale pokud těhotná skutečně jsi, dřív nebo později k doktorovi budeš stejně muset. Ale popiš mu, co a jak, abys nepřišla omylem o panenství při vyšetření. Byla by to škoda, když si to takhle šetříte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šáry040813
19.11.13 10:31

Dekuju vsem za odpovedi..nezbyde mi nic jineho nez TT..ten budu delat v sobotu..tyden po „menstruaci“..jeste uvidim jak moc to budu mit dneska..ale i tak se dostavila o 4dny pozdeji..a pozitri zase zacinam brat..budu doufat ze je to vsechno jen shoda nahod..jen jsem jak uzlik nervu.Asi se do soboty zblaznim. :D Mimi bych rada, ale ted neni nejvhodnejsi doba..a uz vubec nevim jak bych to rekla mamce..jeste jednou dekuju a uvidim :)

• Citovat
  • Upravit
Zami
19.11.13 15:05

Klidně si ho udělej (10), na TT by něco bylo, kdyby…

• Citovat
  • Upravit
Šáry040813
19.11.13 15:43

Udelam a budu doufat..dekuju :)

• Citovat
  • Upravit
rokris
19.11.13 19:33
@bublava píše:
Tohle chce otestovat, minimálně testem z moči. Psychika dokáže s lidským tělem divy, ale pokud těhotná skutečně jsi, dřív nebo později k doktorovi budeš stejně muset. Ale popiš mu, co a jak, abys nepřišla omylem o panenství při vyšetření. Byla by to škoda, když si to takhle šetříte :)

krásná poslední věta. :)

• Citovat
  • Upravit
klapkaky
20.11.13 22:52

Dobry den chtela bych se zeptat je mi 16let jsem panna a jeste nikdy jsem nebyla na gynekologii.. do ted sem zadne problemi nemela ale nyni mam uz tyden zpozdeni menstruace ktera mi vzdy prichazela docela pravidelne. take me obcas boly v podbrisku, ale to hned zase prejde. Take jsem pred dvema tydny zaregistrovala tridenni nahnedly vytok myslela jsem ze to je jen predzvest menstruace ale ta se nedostavila, ma to stim neco spolecneho? Cim je toto zpozdeni zpusobeno a jak to mam resit?

• Citovat
  • Upravit
409
21.11.13 16:03

Klapkaky - nejlépe návštěva gynekologa.. mohlo by to znamenat cystu, ale nejlépe Ti to řekne doktor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.8.14 10:53

Dotaz :)

Ahojda mohu se zeptat? mám takový problém… začala jsem brát antikoncepci 18.6 (Jangee 0,03mg) normálně první menstruaci jsem dostala dva dny předem než li jsem měla… ale dostala jsem jí… teď jsem jí měla zase dostat (7.8)a nedostala jsem jí já vím je brzo na to mít nějáký unáhlený konec že bych mohla být v tom ale i tak mám šílené nervy. :( v druhé řadě HA jsem si zapomněla vzít prášek když jsem si na to vzpomněla tak už bylo 15.hodin po době kdy si normálně prášek beru. takovýdle velký výkyv v braní pilulek se mi stal jen jednou. A i tak mám strašný strach že mohu být v tom :? :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
26.8.14 19:47

Ahojky tak to je moc pekne prekvapeni taky jsem ted na sebe zvedava jak to dopadne, od listopadu jsem vysadila antikoncepci ze zacatku se mi ms spozdovala ale vzdy kdyz jsem si udelala testik kdyz uz jsem si rikala ze neprijde tak prisla mrska jedna priklad po patem dnu ale uvidime ted nechavam se prekvapit jestli i me potka to nejkrasnejsi obdobi byt maminkou… :-) nechci moc brzo testovat protoze jsem pokazde byla sklamana ted to necham byt a uvidi se kazdopadne gratuluji ke // carkam, snad se taky brzy pochlubim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.14 23:09

zpoždění

Ahoj, chtěla bych se zeptat, antikoncepci beru už 2 roky a nikdy se mi nestalo, že bych měla zpoždění. Ale až tuten měsic 4 dny před mentruaci jsem mela s přítelem sex a poté jsem zapomněla 3 prášky přitom se mi to nikdy nestalo, no a menstruace nedorazila už je to 7 dní a tak nevím, test jsem si delala 4 den od nedostani a nic tam nebylo. Poradíte mi někdo? Jak dál postupovat Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.9.14 18:56

Ahojky četla jsem tvuj dotaz pokud ti menstruace nedorazi do ctrnacti dnu tak zajdi ke gynekologovi a da ti vyvolavacku aby se ti menstruace spozdila, nez by jsi k nemu sla jeste jednou testni jestli se to nahodou nepovedlo pro test je to mozna jeste brzy. Kdyz i porad nic tak jedine poradim gynekolog drzim palce. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
1.9.14 19:00

@andrejka120 @ruzicka2 A já bych na vyvolávačku nešla. Test si udělej dva týdny po tom sexu. A jelikož jsi vynechala prášků celkem dost, tak se raději chraňte i další měsíc. I když pokud to bylo na konci, tak riziko asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
1.9.14 19:06

Ahoj vsem taky bych potrebovala poradim minuli mesic sem mela MS 26.7. ale od te doby nic s pritelem si davame pozor a tak se spis priklanim ze tehu nejsem pred 14dny mi umrel tatinek vse zustalo na me vyrizovani atd navic mam za posledni dva mesice cca 17kg dole myslite ze to muze byt stresem nebo z rychleho ubytku vahy ze jsem to jeste nedostala dekuji za jakykoliv nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí