Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jaké je riziko otěhotnění při přerušované souloži, když se partner udělal mimo a po 40 minutách jsme si to zopakovali, ale ještě před tím proběhl chvilku orální sex. Druhý den jsem asi měla ovulaci.
Příspěvek upraven 18.06.12 v 12:43
i když je riziko minimální, tak výsledek bude, že buď budeš těhotná, nebo ne ![]()
Nejake jiste je, mne takhle otehotnela znama. Ale pravdepodobnost je ti s prominutim k prdu ![]()
To je zase dotaz jak z bravíčka. Přerušovaná soulož není spolehlivá antikoncepce. To že muž ejakuloval jinam než do tebe, neznamená že neproběhla tzv. kapička štěstí, která může vést k oplodnění.
Ačkoli je to minimální, tak pořád ta šance je.
doufám,že výsledek bude negativní mám doma už dva chlapečky a tomu mladšímu je deset měsíců,na dalšího prcka se opravdu necítím
já vím,že je to hloupý dotaz,všechna rizika znám,zkrátka jsem se potřebovala vypovídat.
Já bych řekla, že je to 50 na 50
. Buď těhotná budeš nebo ne. https://www.emimino.cz/…-deti-87644/ ![]()
Dobrý den. Asi Před 14 dny jseem měla pohlavní styk, nepoužívám žádnou antikoncepci kromě kondomů protože mi ještě není ani 15. Poslední dobou mi všichni říkají že jsem náladová a tak, nedostala jsem ani menstruaci bojím se že bych mohla být těhotná. ..Prosím poraďte co mám dělat? ![]()
Lili Linová píše:
Dobrý den. Asi Před 14 dny jseem měla pohlavní styk, nepoužívám žádnou antikoncepci kromě kondomů protože mi ještě není ani 15. Poslední dobou mi všichni říkají že jsem náladová a tak, nedostala jsem ani menstruaci bojím se že bych mohla být těhotná. ..Prosím poraďte co mám dělat?
Těhotenský test.
Ahoj, kdybych ze stejné praktiky před pár dny neotěhotněla, tak bych si myslela to stejné jako holky tady, že je to zase dotaz pubertální holky
A to nám první dítko nešlo splodit 1rok každodenními pokusy
Takže má odpověď zní - riziko je 50% ![]()
Každopádně držím palce, abyste byli spokojení s jakýmkoliv výseldkem testu ![]()
Lili Linová píše:
Dobrý den. Asi Před 14 dny jseem měla pohlavní styk, nepoužívám žádnou antikoncepci kromě kondomů protože mi ještě není ani 15. Poslední dobou mi všichni říkají že jsem náladová a tak, nedostala jsem ani menstruaci bojím se že bych mohla být těhotná. ..Prosím poraďte co mám dělat?
hlavně to všude roztrubuj když je ti údajně 14(alespoň doufám) ![]()
karafiát píše:
já vím,že je to hloupý dotaz,všechna rizika znám,zkrátka jsem se potřebovala vypovídat.
Já se omlouvám
dostala jsem to a jsem taková jedovatější
partner je v tomhle ohledu spolehlivý,provozujem tuhle metodu už dlouho a netrpí ani žádnými úniky.Spíš mě zajímalo jak dlouho jsou schopné spermie vydržet v močové trubici,když se pak sex opakoval?
Lili Linová píše:
Promluvit si o tom s rodiči!
karafiát píše:
partner je v tomhle ohledu spolehlivý,provozujem tuhle metodu už dlouho a netrpí ani žádnými úniky.Spíš mě zajímalo jak dlouho jsou schopné spermie vydržet v močové trubici,když se pak sex opakoval?
jak psala lleennttiillkka, jde o kapičku štěstí(obsahuje spermie), kterou žádný chlap neuhlídá…