Jaké je riziko otěhotnění

1735
19.1.12 15:03

jaké je riziko otěhotnění

Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat jaké je riziko otěhotnění při přerušované souloži, když se partner udělal mimo a po 40 minutách jsme si to zopakovali, ale ještě před tím proběhl chvilku orální sex. Druhý den jsem asi měla ovulaci.

Příspěvek upraven 18.06.12 v 12:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1937
19.1.12 15:09

i když je riziko minimální, tak výsledek bude, že buď budeš těhotná, nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
19.1.12 15:12

Nejake jiste je, mne takhle otehotnela znama. Ale pravdepodobnost je ti s prominutim k prdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
19.1.12 15:13

To je zase dotaz jak z bravíčka. Přerušovaná soulož není spolehlivá antikoncepce. To že muž ejakuloval jinam než do tebe, neznamená že neproběhla tzv. kapička štěstí, která může vést k oplodnění.
Ačkoli je to minimální, tak pořád ta šance je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
19.1.12 15:13

doufám,že výsledek bude negativní mám doma už dva chlapečky a tomu mladšímu je deset měsíců,na dalšího prcka se opravdu necítím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
19.1.12 15:15

já vím,že je to hloupý dotaz,všechna rizika znám,zkrátka jsem se potřebovala vypovídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.1.12 15:16

Já bych řekla, že je to 50 na 50 :) . Buď těhotná budeš nebo ne. https://www.emimino.cz/…-deti-87644/ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.12 15:18

Dobrý den. Asi Před 14 dny jseem měla pohlavní styk, nepoužívám žádnou antikoncepci kromě kondomů protože mi ještě není ani 15. Poslední dobou mi všichni říkají že jsem náladová a tak, nedostala jsem ani menstruaci bojím se že bych mohla být těhotná. ..Prosím poraďte co mám dělat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.1.12 15:18
Lili Linová píše:
Dobrý den. Asi Před 14 dny jseem měla pohlavní styk, nepoužívám žádnou antikoncepci kromě kondomů protože mi ještě není ani 15. Poslední dobou mi všichni říkají že jsem náladová a tak, nedostala jsem ani menstruaci bojím se že bych mohla být těhotná. ..Prosím poraďte co mám dělat? :(

Těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.12 15:19

Ahoj, kdybych ze stejné praktiky před pár dny neotěhotněla, tak bych si myslela to stejné jako holky tady, že je to zase dotaz pubertální holky 8) A to nám první dítko nešlo splodit 1rok každodenními pokusy :mrgreen: Takže má odpověď zní - riziko je 50% :mrgreen:
Každopádně držím palce, abyste byli spokojení s jakýmkoliv výseldkem testu ;)

• Citovat
  • Upravit
27259
19.1.12 15:20
Lili Linová píše:
Dobrý den. Asi Před 14 dny jseem měla pohlavní styk, nepoužívám žádnou antikoncepci kromě kondomů protože mi ještě není ani 15. Poslední dobou mi všichni říkají že jsem náladová a tak, nedostala jsem ani menstruaci bojím se že bych mohla být těhotná. ..Prosím poraďte co mám dělat? :(

hlavně to všude roztrubuj když je ti údajně 14(alespoň doufám) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
19.1.12 15:21
karafiát píše:
já vím,že je to hloupý dotaz,všechna rizika znám,zkrátka jsem se potřebovala vypovídat.

Já se omlouvám :oops: dostala jsem to a jsem taková jedovatější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735

partner je v tomhle ohledu spolehlivý,provozujem tuhle metodu už dlouho a netrpí ani žádnými úniky.Spíš mě zajímalo jak dlouho jsou schopné spermie vydržet v močové trubici,když se pak sex opakoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
Lili Linová píše:

Promluvit si o tom s rodiči!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
19.1.12 15:25
karafiát píše:
partner je v tomhle ohledu spolehlivý,provozujem tuhle metodu už dlouho a netrpí ani žádnými úniky.Spíš mě zajímalo jak dlouho jsou schopné spermie vydržet v močové trubici,když se pak sex opakoval?

jak psala lleennttiillkka, jde o kapičku štěstí(obsahuje spermie), kterou žádný chlap neuhlídá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí