Přerušované děti :-)

Anonymní
14.11.11 11:38

Přerušované děti :-)

Ahoj,
vzhledem k tomu, že momentálně využíváme jako antikoncepci přerušovanou soulož, tak mě napadlo, kolik takových přerušovaných dětiček asi po emiminu běhá :mrgreen:
Takže komu z vás se narodilo miminko navzdory tomu, že muži „neujeli nohy“?
 G.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4691
14.11.11 11:39

No, moje máma má takhle 3 děti, včetně mě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
14.11.11 11:43

Ségra už takový čeká druhý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 11:44

Já takto otěhotněla dvakrát - jednou jsem z toho potratila, druhé je zatím v bříšku. Oboje těhotenství jsme plánovali až tak za měsíc, za dva :) povedlo se jinak a dřív a jsme rádi :)

• Citovat
  • Upravit
358
14.11.11 11:47

My tedy plánovali :-D ale manželova neteř má takhle už šestiletého kluka a kamarádka roční cvaldu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 11:48

Začínám se bát :lol:
G.

• Citovat
  • Upravit
byron
14.11.11 11:49

První dcera je přerušovaná :mrgreen: . ale měli jsme radost.
Pokud bych otěhotnět opravdu nechtěla, tak takhle bych neriskovala

• Citovat
  • Upravit
4886
14.11.11 11:53

souuhlas s byron, taky jsme začali s přerušovanou souloží, než začalo snažení… ale s tím, že když se to nějakým způsobem stane a já otěhotním, nebudeme z toho na prášky, ale budeme rádi… bez takovéhle domluvy bych do toho nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 11:53

No já to beru tak, že kdyby to jako přišlo, tak se střílet nebudu, ale přeci jen mě teď trošinku plaší, kolik těhotenství se tu vyrojilo během několika málo minut :oops:
 G.

• Citovat
  • Upravit
10
14.11.11 11:54

Ahoj tak já mám takhle 2 děti a třetí jsme čekali,ale bylo nemocné takže jsme o něj přišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.11.11 11:54

Pokud na mimčo nejste připraveni oba, tak do toho určitě nejít, jako antikoncepční metoda mi to přijde skoro nulové..
My chtělu mimčo až tak za rok, ale šli jsme tomu naproti dřív s tím, že by se to stejně hnedka nepovedlo a povedlo, jsem ve čtvrtém měsíci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
14.11.11 12:04
Kima-o píše:
souuhlas s byron, taky jsme začali s přerušovanou souloží, než začalo snažení… ale s tím, že když se to nějakým způsobem stane a já otěhotním, nebudeme z toho na prášky, ale budeme rádi… bez takovéhle domluvy bych do toho nešla :nevim:

tak pod toto se také podepisuji. jen dodám, že jsme přerušovali 3 měsíce a teď ten výsledek nosím pod srdcem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
14.11.11 12:09

my to tak praktikovali přes rok a v pohodě…ale když jsme se začli snažit tak to bylo hned, tak nevím…asi mu předčasně nic neukapává:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.11.11 12:10

Ahoj, já teda brala HA, ale kamarádka nikdy, takže taky používali tuto metodu, no divila jsem se, že se jim nikdy nestala nehoda a ona otěhotněla akorát jednou a plánovaně kdy se začali snažit. Ovšem po porodu nehodu měli, takže běžela pro PO a příští rok se začnou znovu snažit. Ale já bych do této metody teda rozhodně nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.11.11 12:10

bude to znít blbě, ale jsem ráda, že je vás tolik :lol: plno lidí mi totiž nevěří, že to jako antiko metoda moc nefunguje, spíš, že je to o náhodě. Bohužel na to často spoléhají puberťáci, což je asi nejhorší možná skupina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí