Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já takto otěhotněla dvakrát - jednou jsem z toho potratila, druhé je zatím v bříšku. Oboje těhotenství jsme plánovali až tak za měsíc, za dva
povedlo se jinak a dřív a jsme rádi ![]()
My tedy plánovali
ale manželova neteř má takhle už šestiletého kluka a kamarádka roční cvaldu ![]()
První dcera je přerušovaná
. ale měli jsme radost.
Pokud bych otěhotnět opravdu nechtěla, tak takhle bych neriskovala
souuhlas s byron, taky jsme začali s přerušovanou souloží, než začalo snažení… ale s tím, že když se to nějakým způsobem stane a já otěhotním, nebudeme z toho na prášky, ale budeme rádi… bez takovéhle domluvy bych do toho nešla ![]()
No já to beru tak, že kdyby to jako přišlo, tak se střílet nebudu, ale přeci jen mě teď trošinku plaší, kolik těhotenství se tu vyrojilo během několika málo minut ![]()
G.
Ahoj tak já mám takhle 2 děti a třetí jsme čekali,ale bylo nemocné takže jsme o něj přišli.
Pokud na mimčo nejste připraveni oba, tak do toho určitě nejít, jako antikoncepční metoda mi to přijde skoro nulové..
My chtělu mimčo až tak za rok, ale šli jsme tomu naproti dřív s tím, že by se to stejně hnedka nepovedlo a povedlo, jsem ve čtvrtém měsíci ![]()
Kima-o píše:
souuhlas s byron, taky jsme začali s přerušovanou souloží, než začalo snažení… ale s tím, že když se to nějakým způsobem stane a já otěhotním, nebudeme z toho na prášky, ale budeme rádi… bez takovéhle domluvy bych do toho nešla
tak pod toto se také podepisuji. jen dodám, že jsme přerušovali 3 měsíce a teď ten výsledek nosím pod srdcem ![]()
my to tak praktikovali přes rok a v pohodě…ale když jsme se začli snažit tak to bylo hned, tak nevím…asi mu předčasně nic neukapává:-D
Ahoj, já teda brala HA, ale kamarádka nikdy, takže taky používali tuto metodu, no divila jsem se, že se jim nikdy nestala nehoda a ona otěhotněla akorát jednou a plánovaně kdy se začali snažit. Ovšem po porodu nehodu měli, takže běžela pro PO a příští rok se začnou znovu snažit. Ale já bych do této metody teda rozhodně nešla.
bude to znít blbě, ale jsem ráda, že je vás tolik
plno lidí mi totiž nevěří, že to jako antiko metoda moc nefunguje, spíš, že je to o náhodě. Bohužel na to často spoléhají puberťáci, což je asi nejhorší možná skupina
Ahoj,
vzhledem k tomu, že momentálně využíváme jako antikoncepci přerušovanou soulož, tak mě napadlo, kolik takových přerušovaných dětiček asi po emiminu běhá
Takže komu z vás se narodilo miminko navzdory tomu, že muži „neujeli nohy“?
G.