Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chtěla bych sdílet vše co teď prožívám s holčinama, které jsou na tom stejně jako já ![]()
Příspěvek upraven 28.03.12 v 22:03
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, drzim palecky
me vysla hned prvni IVF a uz budu za necele dva mesice rodit ![]()
Janichka píše:
Ahoj, drzim paleckyme vysla hned prvni IVF a uz budu za necele dva mesice rodit
Krása
mě čeká teď druhá krev.. ta ofiko 14.den..ve středu. Trošku se bojim, aby mi to hCG rostlo. Nevíš kolik jsi ho měla ty, takle ze začátku?
Ja uz si to presne nepamatuju, museka bych najit ty papiry:) ale bylo vyssi protoze se mi chytly embrya obe ale pistupne acalo jedno mizet:(
Aha, tak to mě mrzí. Hlavně, že tam jedno je
Ono stejně nemá cenu porovnávat, každé se to vyvíjí jinak
![]()
Teď mám trošičku nervy, aby se to udrželo.
Ahoj já jsem dnes 12.den po ET. Snažili jsme se 14 měsíců a nešl to, tak jsme zkusili ivf (po 4 IUI, které se nevyvedly) Stimulovala jsem Puregonem a při OPU mi odsáli 9 vajíček, z toho 7 bylo zralých- oplodnily se jen dvě a pak jedno zaniklo, takže nám zbylo jen jedno, no a snad se povedlo
na krev jdu ve středu, tak se trochu bojím, hlavně, aby bylo vše ok…
Jé, jsem ráda, vítám tě tu. Také jdu na krev ve sředu. Dnes jsem také 12 den od ET. To je ale náhodička.
Kam chodíš… také mám jedno embryo.. a jak vypadá testík?
Chodím do Sanusu v Hradci Králové, zaváděli mi sedmibuněčné emryo a foto ti sem hodím ![]()
Tak to je tutovka
Krása. Hezky to sílí. Jak se cítíš?
Já jsem testla jeste dnes a vypadá úžasně.
sama se divim, jak je to silný, měla jsem takový bídný.
Ježiš, jsem tak ráda, že je tu někdo, kdo je na tom stejně a ještě navíc uplně na chlup stejně
![]()
týý jo taková dánice, to já to mám ještě docela slabý. Tobě dávali blastocystu?
jj, 5 denní. Ale já to mám asi podpořené tím HS.. čelta jsem to a spoustu lidí včetně doktorky mi to potvrdilo.
ale krásně ti sílí, což namená, že za 4 dny to budeš mít takové jako já… nebo ne, protože někdo je z krve potvrzený a na testu má jen duchy… každý to má jinak
Hlavní je, že jsi těhu…
vandass píše:
jj, 5 denní. Ale já to mám asi podpořené tím HS.. čelta jsem to a spoustu lidí včetně doktorky mi to potvrdilo.
tak to jo, mě dávali 3-denní
NO vidíš, tak to je uplně ok. Asi bylo dobré kvalitky a hezky rostlo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat