Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Veru, tak schválně co zítra ta krev… Musíme si hned dát vědět… myslím na tebe. ![]()
Ahoj, tak na krvi dobrý. Žádný masakr, akorát mě sestřička upozornila, že si mám na výsledek zavolat až okolo 15:30 a je i možnost, že by se to zdrželo do zítra… To snad néééé…
Jinak mě rovnou objednala na 1.UTZ na 23.11.
Zdá se mi to docela brzy, ale asi kvůli tomu HS. Pokud počítám dobře, tak to budu 5+4tt. To bude asi jeste videt jenom ten gestační a žloutokový váček. Ale uvidíme teda…
To budou zase nervy…
Dnes jsem se ve 3h ráno probudila z šíleného snu, že jsem potratila… fakt mi to leze na mozek už
A jak jsi dopadla ty Veru?
vandass píše:
Ahoj, tak na krvi dobrý. Žádný masakr, akorát mě sestřička upozornila, že si mám na výsledek zavolat až okolo 15:30 a je i možnost, že by se to zdrželo do zítra… To snad néééé…
Jinak mě rovnou objednala na 1.UTZ na 23.11.
Zdá se mi to docela brzy, ale asi kvůli tomu HS. Pokud počítám dobře, tak to budu 5+4tt. To bude asi jeste videt jenom ten gestační a žloutokový váček. Ale uvidíme teda…
To budou zase nervy…
Dnes jsem se ve 3h ráno probudila z šíleného snu, že jsem potratila… fakt mi to leze na mozek užA jak jsi dopadla ty Veru?
Ahoj
Já dobrý, akorát mě musela přepíchnout žílu, ta první jí vyklouzla
No výsledky budou ve dvě hodiny a neschopenku mám prodlouženou.. ![]()
Super, tak dej vědět, hned jak budeš znát výsledek
Také písnu, ale později..
Ted jsem studovala, kdy se vydává těhotenská průkazka. Našla jsem, že to prý záleží na doktorovi.. Prý někdo dává až ve 12tt a někdo již v 6tt. Byl tam i případ ve 4tt.
Stačí aby bylo vidět srdíčko ![]()
U mě nového nic není, nevolnosti stále nemám
snad to tak vydrží…
Ano, vaše novinky jsem si přečetla, čekání se vám musí zdát nekonečné, ale bude to stát za to ![]()
jj je to nekonečný, ale dnes nervozní nejsem, když je to na testu, tak v krvi už to být musí, spíš se budu bát pak utz. Dnes jsem byla v práci říct té naší megeře vedoucí
, že budu doma na rizikovém, tak se tvářila jak bůh pomsty. Úplně se mi klepala kolena, fuj. Měla jsem strach, aby se něco ještě nestalo, když mám z ní takové nervy
ale aspoň jsem si řekla o výplatu ![]()
Ty jo, tak to jsi statečná Veru
Hele rizikové se dává automaticky kdyz más IVF? A kdo ti to vystavuje? ![]()
vandass píše:
Ty jo, tak to jsi statečná VeruHele rizikové se dává automaticky kdyz más IVF? A kdo ti to vystavuje?
jj automaticky, mě to vystavili v car v Sanusu už při OPU
Diskuse byla na žádost uzamknuta a pokračuje v uzavřené skupině Podařené IVF - soukromá ![]()
Tereza
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat