Podařené IVF

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13142
15.11.11 13:03

Už to chápu. To se někdo má chodit do práce a nebýt tam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
19886
15.11.11 13:10

tééda vy jste se rozjeli. Já mám neschopenku, ale vycházky ne, no ale ven stejně chodím, bych se zcvokla doma

• načítám...
13142
15.11.11 13:14
veve.m píše:
tééda vy jste se rozjeli. Já mám neschopenku, ale vycházky ne, no ale ven stejně chodím, bych se zcvokla doma

A proč nemáš vycházky? Dr. ti je nedal kvůli zdravotnímu stavu? A nemáš strach z kontroly? :nevim:

• načítám...
19886
15.11.11 13:16
kometa32 píše:
veve.m píše:
tééda vy jste se rozjeli. Já mám neschopenku, ale vycházky ne, no ale ven stejně chodím, bych se zcvokla doma
A proč nemáš vycházky? Dr. ti je nedal kvůli zdravotnímu stavu? A nemáš strach z kontroly? :nevim:

nedali mi je, nevím proč. Zkusím se zeptat zítra, jestli mi je už napíšou. Tak strach mám, ale musela jsem nakoupit a do banky- řešíme teď hypotéku a dost to hoří…

• načítám...
13142
15.11.11 13:18

No jasně, to chápu a nedokážu si to moc dobře představit, být zalezlá doma a nejít n ačerstvý vzduch.
Já jsem v CAR měla neomezené vycházky…to byla paráda :palec:

• načítám...
10124
15.11.11 13:18

Vandy mě se smál od samého začátku a teď mi říká Obelixi nebo pupkoune :srdce:

• načítám...
14733
15.11.11 13:19

Já mám dodržovat klidový režim Verčo, kvůli tomu HS, ale ven stejně na chvíli jdu. Venčení psa, menší nákup a včera jsem byla na tom úřadě. Také bych to tu nevydržela. Číst už mě nebaví. Tak mi přítel koupil knížku o těhotensví, tu jsem sjela také skoro už celou. Od kamaráda jsem dostala vypálený na DVD seriál Terapie. Vsechny díly, tak to si poustim večer. Doma asi dělám vše kromě těžké práce jako je vysávání atd. Ale snažím se co nejvíce odpočívat. Také jsem unavená, takže se snažit ani nemusim a usnu kdykoliv a kdekoliv. :-D Ve čtvrtek jedeme s přítelem a jeho maminkou a sestrou na chatu, je tam potřeba udělat nějakou podzimní práci… No nevim… asi se nebudu vymlouvat, že nic nedělám a kápnu božskou, protože to stejně uviděj :-D

• načítám...
14733
15.11.11 13:21
felina79 píše:
Vandy mě se smál od samého začátku a teď mi říká Obelixi nebo pupkoune :srdce:

No já mu na to odvětila: Lásko, konečně máme stejně velké břiška… :-D On je hubenej, ale tuk se mu ukládá jen na břiše, tak pupíček trochu má… dělá mu to starost, je jako ženská, kouká do zrcadla a ptá se: Nejsem tlustej? :-D Tak jsem si ho tak pěkně dobrala dnes :-D

• načítám...
19886
15.11.11 13:23

to já na miláčka ještě nemám :lol:

• načítám...
19886
15.11.11 13:24

já nevím, mně přijde, že vypadám furt stejně zatím. Tak já mám špek i normálně, takže žádná změna, ale už se těším, až ho budu moct pořádně vyvalit :lol:

• načítám...
13142
15.11.11 13:26

Mě teda bříško ještě neroste :-)
Včera jsem byla v poradně, dostala jsem těhu průkazku a sestřička se mě ptala kolik jsem vážila před těhu 56kg a vážila jsem se včera a taky 56kg.

• načítám...
10124

Já jsem od samého začátku na rizikovém kvůli dvojčatum a hlavně se prý dává neschopenka kvůli IVF,vycházky mám neomezené :lol:mě se chce spát po každém jídle,ale po obědě se jdu vždy natáhnout na dvě hoďky :lol: domácí úklid nepřeháním vše dělám pomalu a bez prudkých pohybu,jinak chlap zastane hodně práce doma i žehlení :mrgreen:

• načítám...
1032

Ahoj holky, dovolte mi, abych se k Vám slavnostně přidala :-D Jsem po IVF a dnes ráno jsem našla na testu // :-P je to sice teprve 10.den po transferu, ale už se to nedalo vydržet, tak snad to nezakřiknu :lol:
Nějaké tušení jsem měla, bylo mi dost špatně, ikdyý je brzy, ale to mě bylo i při minulém těhu brzy špatně :poblion:
Jdu Vás pomalu dočítat.. :dance:

• načítám...
14733
15.11.11 13:28

Ńo vy to máte normální, ale já mám ten HS, prý mi to tak už zůstane… takže paráda.. :-D já mám za pár dní o 5 kg navíc.. v pase z 60 na 75 cm :-D

• načítám...
14733
15.11.11 13:28
hanulka píše:
Ahoj holky, dovolte mi, abych se k Vám slavnostně přidala :-D Jsem po IVF a dnes ráno jsem našla na testu // :-P je to sice teprve 10.den po transferu, ale už se to nedalo vydržet, tak snad to nezakřiknu :lol:
Nějaké tušení jsem měla, bylo mi dost špatně, ikdyý je brzy, ale to mě bylo i při minulém těhu brzy špatně :poblion:
Jdu Vás pomalu dočítat.. :dance:

Velká gratulace… Kdy máš krev?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky