Jizva na děloze :-(

39
13.11.11 10:28

Jizva na deloze :-(

Ahoj holky sem v 18tt a řekli mi že jak děloha roste že by mi děloha v těch místech co mi dělali SC mohla prasknout.Takže mam odpočívat.A od 24tt do nemocnice na rizikovy.Máte stim nějaka zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12947
13.11.11 10:31

jak dlouho jsi po sc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
13.11.11 10:32

Kdy jsi měla SC?? Po jaké době jsi otěhotněla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.11.11 10:34

4

4 roky.Ale jak se tet deloha natahuje tak je tam na tu jizva tlak a strasi že by to mohlo prasknout.Tet že mi dat nic nemohou ale kdyz to vydrzi do 24tt tak uz jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
13.11.11 10:40

A řekli ti, že by byla nějak ztenčená nebo jiný problém? Jenom tak říct, že může jizva po SC prasknout :roll:
Otěhotněla jsem ani ne 3 roky po SC a všechno bez problémů. Před porodem mi dr. řekl, že v místě jizvy je ztenčení, které je naprosto normální a můžu rodit přirozeně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
13.11.11 10:42

a máš s jizvou nějaké problémy? Ztenčená děloha… cokoli? Pokud ne, tak to je nějaké divné a poptala bych se u jiného dr. Kdyby všechny ženy, co měly císaře musely být doma na rizikovém a následně v nemocnici, tak by byly plné nemocnice. Já měla prvního císaře, druhý porod normálně. V nemocnici ani na rizikovém jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.11.11 10:43

jo

jo no prý je tam ztenčení ktere by mohl prasknout tak nevím jsem stoho uplně hotová a nevim tedy jak to vše :-( dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.11.11 10:49

no

No ono to je prý u každý maminky jinak.Mě se blbě zahojila a jde to vidět až tet když už je mimi větší.No právě že jsem se ptala i u jiného dr. a ten mi řekl to samí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
13.11.11 11:00

Já otěhotněla 18m po SC a neměla jsem žádný problém,dokonce jsem přenášela a malej se narodil skoro 4kiloví.Držím palečky at ti vše dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
3.12.11 20:54

já měla císaře 2003 a druhý porod ten byl 2010 těhotenství bylo rizikové nebot jsem měla těhotenskou cukrovku tak malej šel císařem.Mám 153 cm a pro malou postavu mi bylo doporučen císař.U prvního nepostupující porod byla jsem otevřena na 5 cm víc nešlo a druhý že by malej mohl dostat šok nebo uvíznout v porodních cestách.Ted čekám s manželem druhé ale v pořádí má třetí těhotenství a nejsem takto hlídana.Jdu na třetí císř.Bylo mi řečeno že mi může prasknout děloha.Ale že by mě tak sledovali to ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
3.12.11 20:59

ahoj

ahoj ono mě taky ze začátku nesledovali.Pak sem přišla stím že mi tvrdne břicho a tam mi udělalali vnit. ultr.A tam zjistili že mam jizvu stenčenou.Ono taky záleží jak se ti předchozí jizva zahojila a me práve asi nic moc.Je to u každé ženy jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.12 21:18

ahoj, já měla také první císařem a druhé po 15měsících jsem rodila přirozeně. ALe mě jizva praskla a nic se mnou nedělali, protože pan primář Jindřichohradecké nemocnice přišel(měl už volno) a řekl že je vše v pořádku a doktorka která mě rodila říkala, že tam ta prasklinka je. normálně mě pustili domů a za 5dnů jsem utekla hrobníkovi z lopaty. měla jsem zánět pobřišnice. Přišla jsem za sekundu 12:-((( takže děkuji bohu, že jsem tady. ale stalo se stalo:-) ted mám krásné dvě děti, další nikdy mít nebudu, díky nepozornosti jednoho DEBILA!!!

• Citovat
  • Upravit
39
4.1.12 00:54

Ahoj

Ahoj,No prave me muj dr rikal ze pri ztenceni jizvy rodit normalne nebudu ze by jizva mohla tlakem prasknout.Jj tos mela stesti ze si to prezila protoze pisi ze je to i smrtelne.Jinak je teda divny ze te pustily domu kdyz vedeli ze tam mas prasklinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.12 13:48

jj, ale to je o péči doktorů. kdyby byl pozorný, tak se to nestalo. si člověk platí bůhví co všechno a je to na prd:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky