Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
CHtela jsem se zetat jestli jsi muzu vzit normalni magnesium co se da koupit …nebo nejake jine co predepisuje doktor. ![]()
jajinko a volala sis na tu pohotovost? fakt by stálo za to, aby tě někdo zkontroloval. sama bych si magnesko neordinovala…
Já bych si ho klidně vzala, pokud máš bolesti bříška nebo ti bříško tvrdne.Magnesium rozhodně neublíží, ale těžko říct, jestli pomůže
.Dle názorů některých lékařů je to placebo.Přesto, že to vím, jsem ho brala taky asi 3 měsíce, pro bolest v podbřišku ve 2 trimestru, nemůžu říct, že by pomohl, ale ani že ne.Třeba týden bolelo, tři dny jsem měla klid, pak třeba 5 dní bolelo a dva dny klid.Ležela jsem kvůli tomu i vešpitálu, ale na důvod boleti nepřišli.Teď už ho neberu.
Dr předepisuje normální magnezko, které se dá koupit a nebo sáčky magnosolv - ten je mnohem silnější, a jde JEN na předpis.
Byla jsem u doktora …protoze jsem dostala zase jednu krec …ze mi az tekli slzy …a zjistili ze mam zanet mocoveho mechyre co vyvolava i ty krece v zadech. Tak mam leky, a magnesium taky ![]()
No tak bezva
ještě že jsi šla, to by mohlo být nebezpečný, na to trpí hodně mamin, mě někdo radil preventivně 2 šajové lžičky brusinek z krámu (billa za 17,–) denně, že to hodně pomáhá, praktikuju to, ne sice denně (někdy mi dojdou
) ale dávám si na to bacha ![]()