Byla to revize nebo interrupce?

31
11.11.11 21:06

Nečekaně těhotná

Ahoj holky, chci se zeptat jestli se některé stalo to co mě. Před třemi týdny jsem zjístila, že jsem těhotná, s manželem nás to zaskočilo a dlouhých hodinách debatování jsem se rozhodli, že půjdu na přerušení. Máme 4 měsíčního chlapečka a další mimčo tak brzo nechceme. Gyn. mi těh. potvridil, čtyři dny na to jsem ráno nastoupila do nem. na zákrok( platila jsem 3500kč), při propouštění mi dal lékař podepsat propouštěcí zprávu, kterou si nechal, pak mi dal druhou stejnou pro mého gynekologa a hledal třetí pro obvoďáka tu nemohl najít a nakonec ju našel a ve spěchu mi ju dal. Ale ta třetí měla jiný obsah a byla už podepsaná a nebyl to můj podpis. Doma jsem zjístila, že na jedné zprávě je, že jsem byla v 6+2tt a že jsem byla přijata k provedeni interupce a v té druhé zprávě je že to byl zamlklý potrat a že jsem byla přijata k revizi dutiny(to je kterou za mě podepsal někdo jiný). Měla jsem hrozný výčitky, že jdu na přerušení a teď ani nevím co mi vlastně dělali, jestli revizi nebo interupci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
11.11.11 21:10

A není to papír nějaké jiné ženské? Že by se v tom spěchu tak spletl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21555
11.11.11 21:17

já bych řekla, že ta druhá, kterou podepsal někdo jiný, patřila jiné pacientce.
a mimochodem, není to jedno? ve skutečnosti je miniinterupce to samé jako revize o zamlklém těhotenství… akorát za to druhé neplatíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4691
11.11.11 21:21

Taky mi spíš přijde, že ti dal cizí lejstro :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.11.11 21:23

Není jsou tam všechny moje iniciáli.

Že jsem těhotná mi gynekolog potvrdil v pátek s tím, že tam ještě není vidět akce a že mám přijít v pondělí na kontrolní ultrazvuk jestli to náhodou nebude mimoděložní těh. To se nepotvrdilo a hned další den jsem šla na zákrok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21555
11.11.11 21:27

víš, já bych to nepitvala. pokud ti jde pouze i to, jaký zákrok dělali, tak v obou případech je postup stejný. nechala bych to na tvém místě plavat. pokud to chceš řešit, tak budeš muset pro vysvětlení do nemocnice. tady nic nevykoumáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.11.11 21:27
Sumaya píše:
A není to papír nějaké jiné ženské? Že by se v tom spěchu tak spletl?

Na obou zprávách byli moje osob. udaje, byli totožné akorát se lišili v provedeném zákroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
11.11.11 21:28

Já bych řekla, že možné je oboje, proto zní každá zpráva jinak - mají v tom bordel, jako ve všem. Prostě bylo ještě příliš brzy na to, aby bylo vidět srdíčko - takže je klidně i možné, že to byl zamlklý potrat. To by se poznalo, kdyby se počkalo.. Jestli začne tlouct nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
11.11.11 21:31

no,bejt tebou tak to zjistím,ale jen v případě,že ten druhej zákrok bys neměla platit,tutíž by ti měli vrátit peníze.Já bych druhý mimčo brala hned a to máme pěti měsíční holčičku :-) ale asi to je tím,že jsme se o ní snažili pět let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.11 21:45

Podle mě (běžné praxe) už mají zprávu připravenou předem a pak jí upravují dle momentální pacientky, takže je dost možné, že jak to tiskli, tak vytiskli u ten původní vzor a nechtěně to ho dali :roll: .

• Citovat
  • Upravit
13119
11.11.11 21:47

řekla bych, že ti dělali potrat, protože v 6tt ještě nemůže být vidět, jestli mimčo žije nebo ne, srdíčko se objevuje později. Srovnej si v sobě, že jsi šla na potrat a ty papíry neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
11.11.11 21:47
Anonymní píše:
Podle mě (běžné praxe) už mají zprávu připravenou předem a pak jí upravují dle momentální pacientky, takže je dost možné, že jak to tiskli, tak vytiskli u ten původní vzor a nechtěně to ho dali :roll: .

A proč ju za mě někdo jinej podepsal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.11 21:51
loura píše:
Anonymní píše:
Podle mě (běžné praxe) už mají zprávu připravenou předem a pak jí upravují dle momentální pacientky, takže je dost možné, že jak to tiskli, tak vytiskli u ten původní vzor a nechtěně to ho dali :roll: .

To netuším a je to vážně tvoje jméno nebo jen nějaká muří noha :think: .

• Citovat
  • Upravit
31
11.11.11 21:56
Anonymní píše:
loura píše:
Anonymní píše:
To netuším a je to vážně tvoje jméno nebo jen nějaká muří noha :think: .

Je to vážně moje jméno i moje rod. číslo, i adresa i kolikrát jsem rodila atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8645
11.11.11 22:00

Holky já si myslím, že si pan doktor nechal zaplatit interupci, ale pro zdravotní pojišťovnu celý zákrok uvedl jako zamlklé těhotenství a tudíž ho pojišťovna proplatí ještě jednou. Možná se pletu :think: , ale bojím se že ne. Je to smutné, že se vydělává i na tak citlivých a těžkých situacích. :-(
Ale tohle všechno je jen můj názor :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky