Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Mám takovej dotaz. Na screeningu ve 13 týdnu nám paní dr. řekla že to vypadá na kluka a byla si dost jistá. Stalo se vám že vám to taky tak brzo řekli a bylo to nakonec jinak? Ale říkám si že u toho kluka je to asi evidentní co? JAko jsem za něj šťastná, jen mě to tak zajímá
Díky za odpovědi.
ano tak nějak v tomto týdnu mi dr. oznámil kluka a opravdu to tak bylo ![]()
My už právě doma jednoho prďolína máme, tak jsem si říkala že by byl hezkej páreček a prstýnek se točí na holku
Pořád si říkám, že třeba ve 20 týdnu bude něco jinak. Ale fakt si byla jistá
No hlavně aby byl zdravoučkej. Pinďour ![]()
Jojo, švagrová ve 14. týdnu taky čekala kluka a o pár týdnů později to byla holka.
A holka se taky narodila. ![]()
Ahojky,mě to tedy doktor řekl až ve 33tt,ale ukazovala celou dobu zadek
řikaj že se holky rádi schovávaj..ale co chci říct ségra už to taky věděla od 12tt že to bude kluk doktor to hned viděl a řekl jí to,pak už jí to jen při dalšim potvrzoval a kluk to opravdu je -Jiřík
tak at těhu probíhá hladce a přeji krásné zdravé miminko ![]()
Mě rekl dr. holku ( bez záruky ) , že upřesni příště a holka to byla…
Záleží na zkušenosti lékaře a kvalitě ultrazvuku ![]()
Ahoj, ja teda byla ve 12 týdnu, ale ani se nezmínil, že by to už mohlo být vidět.
Jinak známé říkali celé těhu, že bude mít holčičku a měla nakonec kluka - docela překvápko
.
Takže radši mít v záloze i neutrální oblečky ![]()
Mně řekl dr. v 15tt, že to s velkou pravděpodobností bude kluk a je to kluk ![]()
Já se musím nechat ještě překvapit.
Na screeningu to vypadalo na 80% na holku, a o týden později v poradně mi Dr řekla že si není jistá, ale že tohle holčičky mezi nohama nemají
, ale že ona nemá tak podrobný UTZ a může to být klidně pupečník.
Takže já stále čekám a dozvím se to asi ve 20tt na velkém UTZ.
Beruska25 píše:
Ahoj, ja teda byla ve 12 týdnu, ale ani se nezmínil, že by to už mohlo být vidět.
Jinak známé říkali celé těhu, že bude mít holčičku a měla nakonec kluka - docela překvápko.
Takže radši mít v záloze i neutrální oblečky
No já jsem si to vyžebrala aby se mrkla ![]()
Mě mudr ve 13tt řekl kluka, a mám ho
a dindon byl teda vidět pěkně ![]()
Ivonek píše:Beruska25 píše:No já jsem si to vyžebrala aby se mrkla
Jinak známé říkali celé těhu, že bude mít holčičku a měla nakonec kluka - docela překvápko.
Takže radši mít v záloze i neutrální oblečky
No příští měsíc jdu na velký UTZ, tak to už budu taky pořádně žebrat
. Už se nemůžu dočkat ![]()
Ve 13.týdnu řekli, že to bude kluk, na dalším ultrazvuku to potvrdili a opravdu to kluk byl ![]()