Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jsem 37 + 3 a včera jsem byla na prohlídce a pan doktor říkal, že určitě porodíme brzo, jsem otevřená na 2 prsty zcela volně, miminko se tlačí hodně hlavičkou dolů, co jsem přišla od doktora, tak jsem trošku špinila, což je normál, ale od té doby, co jsem přijela domů, jsem měla bolesti jako při menstruaci, ale takový stálý..prostě bolelo mě v podbříšku a okolí celý den, nestupňovalo se to, kolem desáté večer to přestalo a dnes od šesti zase ty samé bolesti, když jsem šla na záchod, tak jsem měla takový narůžovělý táhlý hustý výtok…nevíte, co to znamená? jestli teda vůbec něco…děkuji za odpovědi, nechci do porodnice moc brzo, i když doktor říkal, že při bolestech mám přijet…tak nevim..děkuji za rady…
taky si myslím, že hlenová zátka
, ale to neznamená, že budeš hned rodit
, já byla otevřená na dva prsty a mimi taky dole a rodila jsem až za 14 dní ![]()
jo jo zátka a ty bolesti jsou kontrakce které se s rozjíždějícím porodem budou zesilovat. Přeji pohodový porod a zdravé krásné mimi ![]()
u mě taky začaly kontrakce jako menstruačními bolestmi.
a shoduji se s holkama je to zátka
Tak ať máš porod brzy za sebou u sebe mimiska!!
Určitě hlenová zátka..
Porod to ale ne/znamená
Můžeš rodit za týden nebo až za měsíc.. ![]()
Určitě zátka a má zkusenost je takove za u prvni dcery mi odesla rano ve 2hod a ten den ve 23.12 byla na svete
a u druhe dcerky mi odela presna na silvestra ve 35tt a mala byla za 24 hodin venku
takze asi tak ![]()
NARŮŽOVĚLÝ VÝTOK
Ahoj holky,
mám dnes podobný problém. Jsem 37. týden a už 4 den mě občas pobolívá podbřišek-jako při menstruaci a dnes mám dokonce trochu narůžovělý výtok - výtok ale není jako hlen je to klasický výtok jen narůžovělý - mám strach, aby to nebylo něco špatně, nevíte co to může být? díky
může být plodovka, ale nemusí, pokud výtok přetrvává, tak si vem porodnickou vložku a šup do porodky. ![]()