Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
jsem 12tt a chtěla jsem se zeptat jak to máte s prsa nebo jste měly v těhu? Zvětšily se mi asi o číslo. A mám to jak kdy - někdy je mám takový plný a bolí a někdy mě zase vůbec nebolí a přijdou mi menší…Je to normální…? Díky ![]()
mám strach, aby to teď nebylo něco špatně, přijde mi že je mám dnes nějaký menší…
a taky tolik nebolí… ![]()
Naprosto normální. Tkáň se připravuje a „šteluje“
Neboj, mám to stejně, jeden den větší prsa a víc bolí, dnes menší a tolik nebolí. Dokonce si na ně i můžu šáhnout ![]()
Já jsem v 6.týdnu a prsa mě taky bolí tak střídavě, včera mě dokonce bolelo jen jedno
Většinou se ráno vzbudím a vůbec nebolí, nejhorší je to večer a vnoci. Jsou dny, kdy mě prsa bolí i při menším pohybu a jindy jen když se silněji dotknu ![]()
měla jsem větší o 2 čísla.. postupem času splaskly, po porodu se zase nalily
![]()
Citlivé je mám samo o sobě.. takže rozdíl žádný ![]()
Příspěvek upraven 10.11.11 v 22:27
Mě bolely prsa v prvním trimestru, hlavně bradavky přecitlivělý, nemohla jsem přes ně ani přejet osuškou. Pak se to uklidnilo a už jsem o nich ani nevěděla.
Ahoj jsem ve 22. tt a prsa mě bolí celou dobu, taky se mi zvětšily asi o 1velikost a dokonce jsem měla pod prsy zarudlé fleky. Připrav se, že ti i bradavky ztmavnou
ahoj, me se zvetsily v tehotenstvi o cislo a po porodu jak se nalily tak jeste o jedno
jinak jsem je mela citliva cele tehotenstvi
Tak dneska jsem dostala antibiotika - právě na prsa - nejen, že se mi mění, ale mám i prý zánět. Pěkně to bolí a mám je zarudlé
AnnaP píše:
Ahoj holky,
jsem 12tt a chtěla jsem se zeptat jak to máte s prsa nebo jste měly v těhu? Zvětšily se mi asi o číslo. A mám to jak kdy - někdy je mám takový plný a bolí a někdy mě zase vůbec nebolí a přijdou mi menší…Je to normální…? Díky
Hlavně klid,mě se zvětšili hned o několik čísel ![]()
A tuším,že s tím bolením je to taky v pořádku,stávalo se mi to dost často
Hlavně na začátku těhu,to boleli jak čert,a to tak,že jsem jen se skřípáním zubu scházela chody…nemohla jsem se ani hnout…Za to mě osobně se nezdá to,že zítra začínám 8.měsíc a necítím nic…ani bolest,ani nalévání…na druhou stranu můžu být ráda ![]()