Těhotenství nebo nějaký zánět

10.11.11 15:18

Těhotenství nebo nějaký zánět

Dobrý den, mám takový dotaz asi sem prostě jen lína si udělat test, ale už tak 14 dní až 3 týdny mám veškeré těhu přiznaky ( nevolnost se zvracením, tlak v podbříšku, měla jsem i růžovohnědý výtok cca 1 den a par dnu me bolelo v bederní oblasti poprvé v životě, nebyla to velka bolest, ale nebylo to příjemné s tím že meškám 4dny ale nemám MS pravidelnou) jen už mi to přišlo podezřelé, že jsem asi těhu jen včera bolesti jako by na nebo nad děložním čípkem…tak jsem se lekla jestli nejaký zanet k mudr jsem objednaná až za týden, tak musím počkat, ale nic nesvědí jako při zánětu. Zajímalo by mě co si o tom myslíte. Díky papa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
10.11.11 15:33

Jestli to chápu dobře, tebe 2-3 týdny trápí tyhle těhupříznaky, ale měškáš jen 4 ndy, takže bys musela otěhotnětpředchozí cyklus, ne tento? jestli je to možné, pak by to těhu být TEORETICKY mohlo, ale holky ti určo napíšou, aby sis udělala test, skoč do lékárny a budeš mít klid, test by ti to už určo ukázal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
10.11.11 16:05

Asi by to chtělo překonat lenost a udělat si test :-D .Já osobně bychna to čekání a nevědomost neměla nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
10.11.11 16:39

Tak tak, menší lenost k zajití si do lékarny a větší k zakládání diskuzí, nikdo to přeci vědět nemůžeme :) Ale možné to podle příznaků je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
10.11.11 17:33

Líná si udělat test? :roll: No k tomu není co dodat, tak já mrknu do křišťálový koule, jestli je to pro tebe lepší než test… Prudím, já vím, ale přijde mi to fakt neskutečný, zeptat se přes net, jestli jsem těhotná a být líná si udělat test. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí