Hraniční dilatace postraních 32.tt

Anonymní
10.11.11 15:15

hraniční dilatace postraních 32.tt

Ahoj, dnes jsem byla na UTZ, jsem 32.tt a vse ostatni ok,jen ma mimi hranicni dilataci zadnich rohů postranich komor /9,8 a 11,3/. Dr. me objednal na kotrolu CNS za 3 tydny s tim, ze to nemusi nic byt a ze to radsi budeme hlidat. Ale ja jsem z toho uplne vyrizena, uz vidim ty nejhorsi scenare a bojim se, ze bude malej postizenej… Nemate nekdo s timto zkusenosti??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7267
10.11.11 16:59

Ahoj, u malyho (prostredniho) zjistili rozsirene mozkove komory po narozeni. nevim jak moc. chodili jsme na kontroly do pul roka, pak to ukoncili s tim ze behem tehotenstvi mel nedostatek kysliku, ale vyvojove je ok, takze proste jen bude mit rozsireny moz. komory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.11 19:57

a nekdo zkusenosti pri zjisteni u druheho velkeho UTZ ve 32tt nemate?

• Citovat
  • Upravit
381
10.11.11 22:26

Nám je v těhotenství u syna také zjistili, ale všechno se srovnalo, syn je vpořádku.Nenervuj se a užívej si těhotenství, nestojí to za to, určitě bude všechno OK. :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.11 07:34

No ono se rekne nenervuj… Nic jsem o tom netusila, jsem si i myslela, ze UTZ ve 30tt po predchozich vsech testech bude samozrejme ok. Tak jsem cetla na netu a bohuzel se i docetla o tom, ze to dobry byt nemusi a mam z toho strasnej strach…
Brokoli: a vam se ty komory na dalsim UTZ zmensily? Nebo zustaly stejne?

• Citovat
  • Upravit
381
11.11.11 10:07

Na tom dalším myslím byly stejné a na dalším nám řekli, že je to vpořádku.Neboj se nic :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.11 08:10

A pak uz se to u vas nesledovalo? A cim se to vysvetlilo, nevis? Jako ze je to anatomicke /tzn. vetsi komory/, ale zadne poskozeni?

• Citovat
  • Upravit
381
15.11.11 13:43

Pak už to nikdo nesledoval, příčinu neznám, myslím si, že mohla prasknout cysta na mozku a vylít se do komory :nevim: Ty cysty bývají časté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí