Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky chtěla bych Vás poprosit o rady, tady na emiminu jsem se dočetla, že je nejlepší na 3D ultrazvuk jít kolem 22-26 tt. Můj gynekolog mi, ale doporučil jít na 3D kolem 17-18tt, že je tam všechno nejlíp vidět. Prosím o zkušenosti
Byla jsem v 17 tt a šlo všechno vidět krásně
…řekli nám tehdy i pohlaví. ![]()
agulla píše:
Ahoj holky chtěla bych Vás poprosit o rady, tady na emiminu jsem se dočetla, že je nejlepší na 3D ultrazvuk jít kolem 22-26 tt. Můj gynekolog mi, ale doporučil jít na 3D kolem 17-18tt, že je tam všechno nejlíp vidět. Prosím o zkušenosti
byla jsem na 3D 26tt a 29tt.a je ta tvářička už buclatá a hezká.v tom brzkém těhu jsou ty miminka ještě žížalky ale jsou vidět celé.tak záleží na tobě.koukni po netu na fota z 3D UZ z ruzných týdnů těhu a uvidíš co se ti spíš bude líbit. ![]()
já byla v 17tt, to bylo vidět celé tělíčko a pak ve 23tt na detajl obličeje, oba UTZ maj své kouzlo…
Jak tu nekdo psal v 17TT je videt mimi cele,pozdeji uz jen cast miminka treba prave jen oblicej.
Ja byla v 16tt a bylo to moc hezke,sice mala byla takova kostricka potazena kuzi,ale s doktorem jsme pocitali prstiky atd…Bylo to nadherny.A pohlavi mi take rekli,ikdyz si nebyl jisty na 100%.Ve finale mel ale pravdu ![]()
Já jsem si volala do Pardubické nemocnice že bych ráda 3D UTZ byla jsem 15+0 a sestra mi zdělila zda jsem se nezbláznila že je to brzo a že mne max může objednat na PT screening
. Přemýšlím zda se neobjednat někam jinam.Ale kam? ![]()
Taky jsem byla na 3D v 17. týdnu a bylo to nádherné. Viděli jsme celé miminko a doktor nám řekl pohlaví. Odnesli jsme si domů video, několik fotek (jednu zívací:-)) a krásný zážitek. Zejména pro manžela to byl zážitek, protože poprvé viděl naše miminko.
Zkusit to muzes. Ja byla v 17 i 22tt, ale malej se vzdy schovaval a nebylo nic videt
Pekny fotecky mam az z 31tt a to uz me puvodne nechteli vzit, ze tam bude mit malo mista a nebude nic videt. Takze muj nazor je, ze v kazdem tydnu muzou byt krasne fotky, ale jen pokud se bude chtit miminko ukazat. Zalezi na stesti
Holky poraďte, holka, nebo kluk?? pan doktor se přiklání k holčičče..jsem 18tt. ![]()
@DDaniela123 No já teda nevím ale dle zkoumání bych řekla že kluk.Je to ale jen můj odhad. ![]()