Krušné finišování - začátek 8. měsíce

447
12.11.11 21:07

Krušné finišování aneb začátek 8. měsíce

Ahojte maminy :mavam:
Tak my s pupíčkem zítra začínáme UŽ 8.měsíc…To to letí,není to tak dávno,co jsem doma oznámila,že jsem těhotná :lol: Nic méně,opouští mě moje akční povaha a cítím se jak mameluk… :-? Např.dnes…chystám se na nákup a z bytu se ne a ne „vyprdelit“,a když už konečně,plazim se jak šnek.Po nákupu domů a vybalit věci z tašek…„kam se poděli kapesníky,co jsem teď koupila???“ říkám si…po hodině jdu do lednice,že upeču neco dobrého a tam na mě zíraj právě ty kapesníky :nevim: :lol:
v noci mě chytají křeče,chodím tak třistakrát na wc,skoro nespím a o převalování si můžu nechat jen zdát :roll: Nějaké dobíhání autobusu u mě už také nehrozí,doma vrážím do všeho co se mi „připlete“ do cesty…Tak si říkám,jestli může být ještě hůř?Ano,může :lol:
Kdy tohle skončí… :think: :lol:
A co vy?Jak si „užíváte“ tohle období? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
12.11.11 21:10

A věř ,že bude ještě hůř :mrgreen: jen co ,,to" vyleze :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
12.11.11 21:11

Hi,tak já jsem v 6 měsíci a už mám problémy s dýcháním,asi do porodu umřu :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
69235
12.11.11 21:18

Ty jo, v pondělí oficiálně nastupuju ma mateřskou 6 týdnů před porodem. A mám už dost. V kříži mě bolí jak čert, někdy bych nejraději lezla po čtyřech, nespím už od začátku těhotenství, kolíbu se jak kachna, funím jak lokomotiva, fakt se mi nedostává kyslík, ještě musím žehlit, což nesnáším, tak žehlím ty minioblečky a pleny :twisted: Taky do všeho vrážím a ještě rodina vráží do mě. A dneska v noci jsem dostal křeč do chodidla zespodu, taky med :zed: krásný ten těhotenský čas :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
12.11.11 21:30
terinka4444 píše:
Ty jo, v pondělí oficiálně nastupuju ma mateřskou 6 týdnů před porodem. A mám už dost. V kříži mě bolí jak čert, někdy bych nejraději lezla po čtyřech, nespím už od začátku těhotenství, kolíbu se jak kachna, funím jak lokomotiva, fakt se mi nedostává kyslík, ještě musím žehlit, což nesnáším, tak žehlím ty minioblečky a pleny :twisted: Taky do všeho vrážím a ještě rodina vráží do mě. A dneska v noci jsem dostal křeč do chodidla zespodu, taky med :zed: krásný ten těhotenský čas :lol: :lol: :lol:

S tím dýcháním to znám…musím mít v noci otevřené okno,ale přítel pořád brepta,že je mu zima…hold smůla,dýchám za dvě :lol: Taky nevím,kdo řekl,že je to nejkrásnější období ženy :lol: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
12.11.11 21:39

Holčiny drahé… vydržte… bude Vám totiž ještě hůře… já končím právě zítra 38. tt a nadávám až teď posledních 14 dní… zvláště když jdu obchodu s napěchovanou taškou… a k tomu všemu pěšky… jsem zlenivěla právě teď a radši jezdím (zatím stále) autíčkem… jinak jsem to v pohodce zvládala… Jen tak pro zasmání Vám dodám pondělní zážitek z neurologie… Začly mi minulou sobotu brnět a mravenčit prsty na rukou takovým způsobem, že nejsem schopná ničeho… bylo mi právě neurologické odd. doporučeno, že by mi mohli pomoci… tak tam jdu a MUDr. na mě" „Jako co chcete, pár dní před porodem?“ Tak jí na to říkám, že mám teda to brnění a nemám žádný stisk hlavně v levé ruce, takže bych si aspoň ukrojit chleba třebas chtěla… A ona zase: „A kde jako máte problém? Však si jej ukrojte“ a tvářila se takovým tím pohledem - co tady vlastně otravujete… No tak jsem jí na to odpověděla, že: „To právě nejde, protože jsem levák!!!“ Dopadlo to tak, že nakonec chodím aspoň na vířivku… takže buďte rády, že „jenom“ nestíháte s dýcháním… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hodně štěstí do konce… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.11.11 21:41

:mavam:
tak tak vidim sebe ve vás :lol:
ale mě už to snad skončí :pankac: :pankac:
i když na jednu stranu už teď se mi po pupiku stýská,ale na druhou už chci malou ňuchňat :srdce:
no zase začínám něco cejtit tak možná píšu naposled vcelku a doufám,že to zase nemám náběh na planej poplach :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
12.11.11 21:43

Holky, asi vás nepotěším, jsem 13 měsíců po porodu, sice už nejsem jak balvan, ale těhotenská demence trvá :roll: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.11.11 21:45
lulushka píše:
Holky, asi vás nepotěším, jsem 13 měsíců po porodu, sice už nejsem jak balvan, ale těhotenská demence trvá :roll: :lol: :lol: :lol:

nééé to néééé :zed: :lol: :mrgreen: nestraš jo,to ani doma nebudu říkat :lol:
hele holky vypadávají vám slova??jakože se nedokážete vyjádřit co chcete???si připadám jak retard,doma jsou teda jakžtakž zvyklý už,ale nedejbože,že mám tendenci vyprávět něco někomu „cizímu“ :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
12.11.11 21:47

Ahojky :mavam:
Taky jsem na začátku 8.měsíce a taky se moc těším, až to vyleze. Těhotenství bych rozhodně nenazvala ,,nejkrásnějším obdobím". Od začátku mě bolí záda, po všem mě pálí mě žáha, poslední tak dva měsíce se k tomu přidaly bolesti žeber, mimčo kope jako blázen, jsou to perdy, že už to zas tak příjemný není. No doufám, že až se narodí bude hodná, když mě 9 měsíců tak zlobí :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20522
12.11.11 21:50

jo tak to mám pořád, to vypadávání slov, že nevim, jak se co jmenuje, najít to správný slovo :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
12.11.11 21:50
Jo, mě vypadávaj. I takový, co běžně používám… :cert:
rohlice píše:
hele holky vypadávají vám slova??jakože se nedokážete vyjádřit co chcete???si připadám jak retard,doma jsou teda jakžtakž zvyklý už,ale nedejbože,že mám tendenci vyprávět něco někomu „cizímu“ :zed: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
12.11.11 21:53

:lol: super,jsem se bála,že jsem sama,na mě normálně vždycky ten dotyčnej kouká,jak když si dělám srandu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
12.11.11 21:56

Nápodobně,dnes jsem koktala na mamku tak,že mě málem poslala na psychinu :lol: :lol: :lol: U rodiny také v poho,ale na úřadech a u dr. si příjdu fakt jak debil :nevim:
S rozkopanýma žebrama také mame zkušenosti,kor když je tam tak pitomě zkroucená :lol: Také se vám vlní břicho jako když tam máte vetřelce? :lol: Chudák můj brácha se až zděsil a to je to „drsnej“ kluk :lol: :lol: :lol: Ta moje frajerka se dokáže i pěkně vztekat,na místě si kopne třeba 8krát během 3vteřin…aby ne,je to ďáblovo dítě :lol: 6.6. jsem byla v 6tt,takže 666,uáááá :roll: 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6362
12.11.11 22:13
lulushka píše:
Holky, asi vás nepotěším, jsem 13 měsíců po porodu, sice už nejsem jak balvan, ale těhotenská demence trvá :roll: :lol: :lol: :lol:

jé, ono to má i své pojmenování, to si musím zapamatovat :-) Kolikrát si přijdu jak trotl, doma to nevadí, ale když potřebuji mluvit na veřejnosti, to je teda věc :-) Ještě, ví někdo jak dlouho to trvá? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí