Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maneli píše:
Ahojky
Taky jsem na začátku 8.měsíce a taky se moc těším, až to vyleze. Těhotenství bych rozhodně nenazvala ,,nejkrásnějším obdobím". Od začátku mě bolí záda, po všem mě pálí mě žáha, poslední tak dva měsíce se k tomu přidaly bolesti žeber, mimčo kope jako blázen, jsou to perdy, že už to zas tak příjemný není. No doufám, že až se narodí bude hodná, když mě 9 měsíců tak zlobí.
Jeeee,to znám,měla jsem úplně stejné problémy,jen mi malej vrazel hlavu do žeber,ne nohy
taky jsem si myslela že až vyleze ven,tak bude hodnej…hmmmm-OMYL…V šesti týdnech je to nejaktivnější miminko,co jsem kdy viděla,no a s tím kopanim taky nepřestal ![]()
lulushka píše:
Holky, asi vás nepotěším, jsem 13 měsíců po porodu, sice už nejsem jak balvan, ale těhotenská demence trvá![]()
![]()
![]()
To už je mateřská demence
a vykojenej mozek
![]()
VeronikaNel píše:
Nápodobně,dnes jsem koktala na mamku tak,že mě málem poslala na psychinu![]()
![]()
U rodiny také v poho,ale na úřadech a u dr. si příjdu fakt jak debil
S rozkopanýma žebrama také mame zkušenosti,kor když je tam tak pitomě zkroucenáTaké se vám vlní břicho jako když tam máte vetřelce?
Chudák můj brácha se až zděsil a to je to „drsnej“ kluk
![]()
![]()
Ta moje frajerka se dokáže i pěkně vztekat,na místě si kopne třeba 8krát během 3vteřin…aby ne,je to ďáblovo dítě
6.6. jsem byla v 6tt,takže 666,uáááá
![]()
![]()
SussiK píše:Maneli píše:Jeeee,to znám,měla jsem úplně stejné problémy,jen mi malej vrazel hlavu do žeber,ne nohy
Ahojky
Taky jsem na začátku 8.měsíce a taky se moc těším, až to vyleze. Těhotenství bych rozhodně nenazvala ,,nejkrásnějším obdobím". Od začátku mě bolí záda, po všem mě pálí mě žáha, poslední tak dva měsíce se k tomu přidaly bolesti žeber, mimčo kope jako blázen, jsou to perdy, že už to zas tak příjemný není. No doufám, že až se narodí bude hodná, když mě 9 měsíců tak zlobí.
taky jsem si myslela že až vyleze ven,tak bude hodnej…hmmmm-OMYL…V šesti týdnech je to nejaktivnější miminko,co jsem kdy viděla,no a s tím kopanim taky nepřestal
A to buď ráda, že neskáčeš ještě kolem jednoho dítěte (nebo dvou, tří…)
Zrovna dneska jsem měla též pekelný den, mdlo mi bylo, pár dnů už mě bolí zádové svaly… Netuším, který je měsíc ani den v týdnu ![]()
Je to krásné období
![]()
Angua píše:
A to buď ráda, že neskáčeš ještě kolem jednoho dítěte (nebo dvou, tří…)Zrovna dneska jsem měla též pekelný den, mdlo mi bylo, pár dnů už mě bolí zádové svaly… Netuším, který je měsíc ani den v týdnu
Je to krásné období
![]()
![]()
No přesně to jsem chtěla napsat… Zlaté první těhotenství. Ale teda co je za den to si ještě pamatuju:-P
pomeranca píše:Angua píše:No přesně to jsem chtěla napsat… Zlaté první těhotenství. Ale teda co je za den to si ještě pamatuju:-P
A to buď ráda, že neskáčeš ještě kolem jednoho dítěte (nebo dvou, tří…)Zrovna dneska jsem měla též pekelný den, mdlo mi bylo, pár dnů už mě bolí zádové svaly… Netuším, který je měsíc ani den v týdnu
Je to krásné období
![]()
![]()
No jéje, když jsem mohla spát, do kdy jsem chtěla, natáhnout se po obědě, furt někoho nenaháněla s teplákama… Šak víme ![]()
Já jsem dneska fakt chvíli nevěděla, co je za den - ale viním drahého, který byl výjimečně v sobotu v práci, takže mě celou zmátl ![]()
Tak já sice po obědě většinou spím, pokud mládě donutím usnout… Ale pak zase nemůžu spát v noci:-D
Joooo, taky jsem spávala. Ale už měsíc to odmítá
Pak odpadne třeba ve 4 a to už jít spát nechci ![]()
Holky já vás nechci prudit
ale aby si všichni čtenáři nemysleli, že to je jenom hrůza. Mně je pořád stejně jako před těhu, jenom víc jím a občas jsem mívala křeče v noci. Jinak mě nikde nebolí, nepíchá, pěkně spím až tak na jednu noc v týdnu…Ale zas vám závidím, že porod bude vysvobozením. Ne tak pro mě, mně se do toho hodně nechce, když mi je tak pěkně ![]()
Tak samozřejmě,že když nekope jak blázen,ale jen tak problouvá bříškem,je to krásný pocit.Jsem šťastná,že jsem těhu,jen už mi občas nestačí síly
Také tak stršně zapomínte?Já vůbec nevim,co se semnou děje,jindy pamět jak PC a teď nevím nic
Prý je to sice normální,protože si miminko na sebe bere veškerou pozornost kvůli blížícímu se příchodu na svět,ale já čekám,kdy zapomenu i na to,kde bydlím…
![]()
A brečíte? Já včera brečela u toho muzikálu Mama mia na Primě, jak ji oblékala a zpívala, tak si pláču, regulerní cvok a dneska jsem chtěla říct manželovi, že jsem malé koupila mikulášovou figurku a nemohla jsem si vzpomenout, jak že se jmenuje ten, co chodí s čertem
![]()
teď mě tekly slzy,že manžel nechce jet semnou na výlet.Že až po furmulách.To mě nasralo,i u deníčků bečím ![]()