Krušné finišování - začátek 8. měsíce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1262
12.11.11 22:17
Maneli píše:
Ahojky :mavam:
Taky jsem na začátku 8.měsíce a taky se moc těším, až to vyleze. Těhotenství bych rozhodně nenazvala ,,nejkrásnějším obdobím". Od začátku mě bolí záda, po všem mě pálí mě žáha, poslední tak dva měsíce se k tomu přidaly bolesti žeber, mimčo kope jako blázen, jsou to perdy, že už to zas tak příjemný není. No doufám, že až se narodí bude hodná, když mě 9 měsíců tak zlobí :lol: .

Jeeee,to znám,měla jsem úplně stejné problémy,jen mi malej vrazel hlavu do žeber,ne nohy :mrgreen: taky jsem si myslela že až vyleze ven,tak bude hodnej…hmmmm-OMYL…V šesti týdnech je to nejaktivnější miminko,co jsem kdy viděla,no a s tím kopanim taky nepřestal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
12.11.11 22:18
lulushka píše:
Holky, asi vás nepotěším, jsem 13 měsíců po porodu, sice už nejsem jak balvan, ale těhotenská demence trvá :roll: :lol: :lol: :lol:

To už je mateřská demence 8-) a vykojenej mozek :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
12.11.11 22:22
Ano, je to větřelec :pankac: . Asi se snaží dostat ven, jen furt neví kudy, tak to zkouší bokem, to ji baví dost…narozdíl ode mě :lol: .
VeronikaNel píše:
Nápodobně,dnes jsem koktala na mamku tak,že mě málem poslala na psychinu :lol: :lol: :lol: U rodiny také v poho,ale na úřadech a u dr. si příjdu fakt jak debil :nevim:
S rozkopanýma žebrama také mame zkušenosti,kor když je tam tak pitomě zkroucená :lol: Také se vám vlní břicho jako když tam máte vetřelce? :lol: Chudák můj brácha se až zděsil a to je to „drsnej“ kluk :lol: :lol: :lol: Ta moje frajerka se dokáže i pěkně vztekat,na místě si kopne třeba 8krát během 3vteřin…aby ne,je to ďáblovo dítě :lol: 6.6. jsem byla v 6tt,takže 666,uáááá :roll: 8-o :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3941
12.11.11 22:24
Hmm, tak dík za uklidnění, to se mám na co těšit :lol: :lol: :lol: . Moje malá je hlavou dolu, takže asi kope nožičkama nebo prdelkou…
SussiK píše:
Maneli píše:
Ahojky :mavam:
Taky jsem na začátku 8.měsíce a taky se moc těším, až to vyleze. Těhotenství bych rozhodně nenazvala ,,nejkrásnějším obdobím". Od začátku mě bolí záda, po všem mě pálí mě žáha, poslední tak dva měsíce se k tomu přidaly bolesti žeber, mimčo kope jako blázen, jsou to perdy, že už to zas tak příjemný není. No doufám, že až se narodí bude hodná, když mě 9 měsíců tak zlobí :lol: .
Jeeee,to znám,měla jsem úplně stejné problémy,jen mi malej vrazel hlavu do žeber,ne nohy :mrgreen: taky jsem si myslela že až vyleze ven,tak bude hodnej…hmmmm-OMYL…V šesti týdnech je to nejaktivnější miminko,co jsem kdy viděla,no a s tím kopanim taky nepřestal :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
12.11.11 23:57

A to buď ráda, že neskáčeš ještě kolem jednoho dítěte (nebo dvou, tří…) :mrgreen: Zrovna dneska jsem měla též pekelný den, mdlo mi bylo, pár dnů už mě bolí zádové svaly… Netuším, který je měsíc ani den v týdnu :mrgreen:

Je to krásné období :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.11.11 00:08
Angua píše:
A to buď ráda, že neskáčeš ještě kolem jednoho dítěte (nebo dvou, tří…) :mrgreen: Zrovna dneska jsem měla též pekelný den, mdlo mi bylo, pár dnů už mě bolí zádové svaly… Netuším, který je měsíc ani den v týdnu :mrgreen:Je to krásné období :lol: :lol: :lol:

No přesně to jsem chtěla napsat… Zlaté první těhotenství. Ale teda co je za den to si ještě pamatuju:-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.11.11 00:12
pomeranca píše:
Angua píše:
A to buď ráda, že neskáčeš ještě kolem jednoho dítěte (nebo dvou, tří…) :mrgreen: Zrovna dneska jsem měla též pekelný den, mdlo mi bylo, pár dnů už mě bolí zádové svaly… Netuším, který je měsíc ani den v týdnu :mrgreen:Je to krásné období :lol: :lol: :lol:
No přesně to jsem chtěla napsat… Zlaté první těhotenství. Ale teda co je za den to si ještě pamatuju:-P

No jéje, když jsem mohla spát, do kdy jsem chtěla, natáhnout se po obědě, furt někoho nenaháněla s teplákama… Šak víme :lol:

Já jsem dneska fakt chvíli nevěděla, co je za den - ale viním drahého, který byl výjimečně v sobotu v práci, takže mě celou zmátl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
13.11.11 00:21

Tak já sice po obědě většinou spím, pokud mládě donutím usnout… Ale pak zase nemůžu spát v noci:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
13.11.11 00:23

Joooo, taky jsem spávala. Ale už měsíc to odmítá :cert: Pak odpadne třeba ve 4 a to už jít spát nechci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
13.11.11 09:50

Holky já vás nechci prudit :mrgreen: ale aby si všichni čtenáři nemysleli, že to je jenom hrůza. Mně je pořád stejně jako před těhu, jenom víc jím a občas jsem mívala křeče v noci. Jinak mě nikde nebolí, nepíchá, pěkně spím až tak na jednu noc v týdnu…Ale zas vám závidím, že porod bude vysvobozením. Ne tak pro mě, mně se do toho hodně nechce, když mi je tak pěkně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.11 10:19

Tak samozřejmě,že když nekope jak blázen,ale jen tak problouvá bříškem,je to krásný pocit.Jsem šťastná,že jsem těhu,jen už mi občas nestačí síly :think: :lol: Také tak stršně zapomínte?Já vůbec nevim,co se semnou děje,jindy pamět jak PC a teď nevím nic :lol: :-o Prý je to sice normální,protože si miminko na sebe bere veškerou pozornost kvůli blížícímu se příchodu na svět,ale já čekám,kdy zapomenu i na to,kde bydlím… :-? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
13.11.11 13:31

A brečíte? Já včera brečela u toho muzikálu Mama mia na Primě, jak ji oblékala a zpívala, tak si pláču, regulerní cvok a dneska jsem chtěla říct manželovi, že jsem malé koupila mikulášovou figurku a nemohla jsem si vzpomenout, jak že se jmenuje ten, co chodí s čertem :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.11.11 13:37

teď mě tekly slzy,že manžel nechce jet semnou na výlet.Že až po furmulách.To mě nasralo,i u deníčků bečím :-D

• Citovat
  • Upravit
69235
13.11.11 13:41

Tak nebreč :hug: :hug: :hug: ale je to k naštvání :cert:  :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.11.11 13:44

Ale,bych se na něho mohla . . . .Šak on bude něco chtít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky