Těhotná a mám strach

103
12.11.11 05:12

Těhotna a mám strach

Ahoj je mi 18 a jsem v 6 měsíci. Ale od začatku toho 6 mesice mam…strasne bolesti v zadech nekdy křeče v brišku …nevím co mam dělat mam strach že prijdu o miminko protože to nejsou leda jake křece ..obcas pomuže když se osprchuju teplou vodou chtela bych poradit jestli je to normalni nebo co delate kdyz mate tyto krece . děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
12.11.11 05:15

Ahojek, těžko říct. U doktora jsi nebyla? Na křeče se většinou předepisuje Magnezium Lactici - hořčík, je i volně prodejný. Zajdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.11.11 06:41

Co ti na to říkal tvůj gynekolog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
12.11.11 07:43

no jasne, musis to rict doktorovi, on ti napise magnezko, koukne, jestli je vse ok..není to tvrdnutí břicha? Ja bych se nestydela si zajet klidne i dneska do nemocnice na gynekologickou ambulanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21549
12.11.11 08:00

tohle opravdu prober s doktorem. nechci strašit, ale mě se bolestma v podbřišku a vystřelováním do zad rozjížděly oba porody. pokud pomáhá sprcha, tak to spíš budou nechutné poslíčky. ale doktor ti dá na zklidnění magnezko. hlavně je důležité zkontrolovat, jestli se neotvíráš a nehrozí předčasný porod. POkud máš stále bolesti, tak si fakt zajeď ještě dnes do porodnice.držím palce ať je všechno OK :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
12.11.11 08:28

Taky bych na nic nečekala a šla,holky mají pravdu stim magneskem.Ty k DR nechodíš :think:

• Citovat
  • Upravit
21549
12.11.11 09:02

teda nakukuju, jestli se ještě objeví zakladatelka. tak možná fakt někam jela a nebo spí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
12.11.11 09:04
:-) nozu píše:
teda nakukuju, jestli se ještě objeví zakladatelka. tak možná fakt někam jela a nebo spí :mrgreen:

Nápodobně :-)

• Citovat
  • Upravit
9994
12.11.11 09:47

Tak to se mi v těhotenství taky stávalo. Letěla jsem tenkrát do nemocnice a tam mi starší lékař, rádoby inteligent, vynadal, že to bych při svém vzdělání mohla vědět, že od půlky těhotenství je to běžné. Podotýkám, že ve zdravotnictví jsem nikdy nepracovala. Blbec. Byla jsem prostě vyděšená prvorodička. Normálně mám nízký tlak, tam mi sestřička naměřila horní 150. Už je to 15 let a porodila jsem tenkrát ve 43. týdnu, při druhém těhotenství jsem to nemívala. Jajilko, držím palce, ať je to planý poplach. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.11.11 10:27

No u doktora jsem nebyla protoze na normalni kontrolu mam jit az za 2 tydny …nechci at mi vynada ze je to bezne . Nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21549
12.11.11 10:34

holka, já bych radši byla za pitomce a nechala si vynadat než předčasně porodila…
na pohotovosti jsem se nikdy nesetkala s tím, že by nadávali, že člověk jede zbytečně. radši třikrát zbytečně než jednou pozdě. pokud máš strašné bolesti, tak ti mohou dát léky, abys netrpěla. sice to je běžné, ale taky se na to běžně dává magnezium. pokud bolesti stále trvají, tak seber nějaký doprovod a zajeďte si do porodky. já jsem v prvním těhu byla několikrát a jednou jsem i ležela týden na rizikovém, protože jsem se otvírala - to bylo ve 32tt. naštěstí se Klárka umoudřila a ještě chvilku počkala. základní pravidlo je, že pokud si nejsi jistá, jestli je vše v pořádku, tak utíkat k doktorovi (a nebo si tam aspoň zavolej a poraď se co a jak).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
12.11.11 10:50

Dobre zajdu tam a doufam ze to nebude nic vazneho :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
12.11.11 11:14
jajinka23 píše:
No u doktora jsem nebyla protoze na normalni kontrolu mam jit az za 2 tydny …nechci at mi vynada ze je to bezne . Nevím

Cože aa proč :think: Hele je to tvoje miminko a ty máš na to právo a pokud se ti něco nezdá tak prsotě jdi!!A ty jsi se ho na nic předtím neptala nebo jak to je, j pokaždé když jsem měla nakej problem tak jsem tam naklusala obědnání neobědnán. A ještě jsem se chtěla zeptat tobě neříkal, že když budeš mit nakí problém že máš přijít hm.. :think:

• Citovat
  • Upravit
103
12.11.11 11:19

Říkal no …jenze on tam je jen v pondeli a ctvrtek …tak si tam v pondeli zajdu …krece mam jen v noci a nemuzu spat…ale miminko citim kopat porad tak sem rada … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
12.11.11 11:49
jajinka23 píše: Říkal no …jenze on tam je jen v pondeli a ctvrtek …tak si tam v pondeli zajdu …krece mam jen v noci a nemuzu spat…ale miminko citim kopat porad tak sem rada … :-)

No tak a tel číslo na něho máš nebo né. Nebo sus na tu pohotovost raděj fakt nic nezanedbej. Mužou to bejt poslíčky.A nebo si zajdi do porodnice jak říkaly holky.A určo dej vědet jak to dopadlo :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky