Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
¨teda to je boží web. Hned jsem se tam zaregistrovala. Je to dobré pro informace, co se právě děje.. hned mi to ukázalo boží video od 1 týdne do 9. ![]()
UFF, tad ted me zacalo bolet bricho jako na MS. Kreče, bojim bojim holky…
vandass píše:
UFF, tad ted me zacalo bolet bricho jako na MS. Kreče, bojim bojim holky…
Neboj to bude dobrý, to je asi tím hs ne?
No já nevim, zdá se mi, že se mi to dnes zlepšilo, břicho trochu spadlo. Takhle mě bolí vždy jen kdyz si lednu večer do postele a pak usnu. Akorat me to dnes začalo bolet ted, kdyz jsem delala véču. Tak jsem si radsi lehla.
No, já myslím, že to tak žhavé není. Bolí mě to tak jiz pár dní, ale právě jen před spaním.. chvíli.. je to dost podobné MS. Ale žádné špinění nebo tak nemám.. Na druhou stranu bych ted mela být 2 den ms, tak je to možná k tomu ty křeče..
A taky jsem asi trochu nervní kvůli té krvi zítra, bojím se aby to nebylo málo..
Možné to je a neboj se vše bude určitě v pořádku,mě bolelo také břicho jak při měsíčkách a ještě při čurání,měla jsem moc zvětšený vaječník který mi tlačil na dělohu ![]()
JJ, to mám taky. Hlavně v noci, to se uplně na tom wc kroutím. Je to tam všechno tak namačkaný ![]()
Pěkně namačkaný,ale zase to přestane a vše se vrátí do normálu
až na dělohu ta poroste a poroste
jj, snad bude vše ok.
Taky mám asi trošku křeče kvůli tomu průjmu, co mě dneska postihl.. Včera jsme navštívili MCdonalda.. tak to bude tutáč odtamtud, páč to má i přítel.
Už jsem z toho blázen, jak je to tam všechno dole, střevo, vaječník, děloha, kapsa s vodou… ![]()
Rozumím
já už teď mám pocit,že ty moje dvě cácorky se tam tak nějak nevejdou a to sebou melou ostošet,samá boule nebo vlnobití,pěkně se v bříšku roztahují
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat