Co jste dneska jedly, těhulky?

412
13.11.11 17:57

Co jste dneska jedly těhulky?

Ahojky těhulky, bylo tu už spousta diskuzí, kde se řeší co se smí a nesmí v těhotenství jíst. Mě by ale zajímalo, co skutečně jíte? Já totiž vůbec nemám na nic chuť… :nevim: Ráda bych se inspirovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8594
13.11.11 17:58

Jak jsi daleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
13.11.11 18:03
Kalla1412 píše:
Jak jsi daleko?

Jsem v 8tt. Vím, že bych měla mít vyváženou stravu, ale nejčasněji končím na chlebu s máslem… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
13.11.11 18:07

no popravdě moc neřešim, co se smí a nesmí…nejim teda hermelín, ale ani na něj nemám chuť a gorgonzolu nebo nivu jim aspoň tepelně upravenou…ale třeba majonezu normálně moc nemusi…zato v těhotenství na ní ujíždím…smažák s hranolkama a tatarkou je jídlo, co teď jim hodně…taky třeba na paštiky mám chuť a to by se tak nemělo :oops: :think:

ale dneska jsem jedla celkem zdravě…snědla jsem asi půl kila mandarinek, nějakej ten banán, jogurt, k obědu jsem dělala candáta s omáčkou velouté a restovanou zeleninkou a bramborem, k večeři mniřízečky s lehkým br. salátem bez majonézy a ještě jsem si upekla pomerančovou bábovku s čokoládou neb jsem na to měla šílenou chuť… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andyn82
13.11.11 18:07

Tak já mám celý těhotenství chuť na sladký :-D .Dnešní menu bylo a bude: snídaně Nesquik s mlíkem, černý slazený čaj s citronem, sváča Tatranka, oběd kachýnka s knedlíkem a zelím, večeře za chvíli bude chleba s vajíčkem a druhý se šunkou, jogurt, pak si dávám ještě nějakou sladkost kolem 21 až 22 hod. No prasárna, já vím :oops: .

• Citovat
  • Upravit
5278
13.11.11 18:08
-Jitule- píše:
Kalla1412 píše:
Jak jsi daleko?
Jsem v 8tt. Vím, že bych měla mít vyváženou stravu, ale nejčasněji končím na chlebu s máslem… :think:

cca do 14tt jsem neměla na nic chuť a jedla jsem rohlíky s máslem a nebo nic…taky jsem v 17tt neměla ještě ani kilo navrch… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
13.11.11 18:13

Snídaně jen piškoty a čaj, s mrňousem toho víc nestihla, krom toho jsme zrovna neměli pečivo, nebo jogurty (ty mám s musli vždy k snídani). Pak jablko, oběd králík s bramborem a nádivkou + salát, dort (byla oslava), odpoledne okurka a teď čekám až přijede přítel z nákupu s jídlem :mrgreen: . Jsem v 12 tt. Jinak to moc neřeším, není čas, snažím se večer si dát hodně zeleniny, přes den aspoň jeden mléčný výrobek a jedno ovoce. Večeře bude co dům dal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
13.11.11 18:17

Já si dám i tatarák :-D jinak jsem dnes měla na snídani toasty,na oběd králíka a na večeři zas toasty,mezitím 2 banány a jogurt :-D jo a vše zapíjela coca colou :-D výjmečně,jinak piju vodu.

• Citovat
  • Upravit
10351
13.11.11 18:23

2rohlíky s máslem a marmoškou, zbytek arašídových křupek, tatranku, banán, cca 1/4 salátové okurky, rohlík s juniorem a eidamem, 1bonbon, mističku pudinku s pár piškotama, tři párky s tatarkou, asi půlku rajčete a to je zatím vše..den ještě nekončíííí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
13.11.11 18:25

Holky moc vám děkuju za tipy a rady :-) Snad až ustoupí celodenní nevolnost, tak si pochutnám jako vy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.11.11 18:29

zuzouši a já myslela,že se moc jím,ale když čtu tvůj příspěvek tak jsem na tom dobře :-D vemu si s tebe příklad :-D

• Citovat
  • Upravit
394
13.11.11 18:30

Teď jsem ve čtrnáctém týdnu a neuvěřitelně si to užívám, od konceprvního trimestru jsem taky neměla vůbec chuť jídlu, dva týdny jsem prozvracela (jednou střevní chřipka, potom zánětl edvin - nebylo to z těhu, to mi bylo jen nevolno), přežívala jsem na jogurtech a ovoci, co jsem jediné dokázala pozřít, občas chleba nebo rohlík s taveným sýrem, nicméně 6 kilo šlo dolů :nevim: Teplá jídla jsem nemohla ani vidět. Dobré e umíchat si šlehačku, prdnout do toho tvaroh, nandat to do misek a proložit piškoty a různým ovocem, to jsem taky mohla.)

Pak jednou z ničeho nic přišla chuť na pečené kuře, právě na začátku druhého trimestru, chutě se spravily, naopak teď spíše lítají, od kyselého po sladké, které jsem před otěhotněním vůbec nemusela :lol: A jím i teplá jídla, je to zkrátka paráda, po těch týdnech mít tolik jídel na výběr..

Dnes jsem měla ráno jogurt a sušenku, k obědu těstoviny se sýrovou omáčkou, potom jablko a piškoty a k večeři fazolový guláš.. A ještě is určitě něco dobrého dám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
13.11.11 18:33
tatranka1 píše:
-Jitule- píše:
Kalla1412 píše:
Jak jsi daleko?
Jsem v 8tt. Vím, že bych měla mít vyváženou stravu, ale nejčasněji končím na chlebu s máslem… :think:
jez na co máš chuť-v přiměřené míře.Vyhýbej se hermelínu,nivě,paštikám,skořici,alkoholu.alespoň první trimestr stoprocentně.Tělo si řekne.

Skořici? Proč? To slyším poprvé a nevidím na ní nic škodlivého :nevim: ZÍtra jsem chtěla dělat štrůdl a tam dávám skořice požehnaně a mám to tak ráda.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
13.11.11 18:36

Taky to slyším poprvé,ja miluji skořici a nehodlám se ji vzdát :-D

• Citovat
  • Upravit
5278
13.11.11 18:39

skořice ve větším množství způsobuje prokrvení dělohy a horzí tím potrat…snad takhle nějak jsem to četla…ale štrůdl si taky dávám často :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí