Co jste dneska jedly, těhulky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
979
14.11.11 21:38
dvojmatka píše:
taveňáky se sice smí, ale jsou docela svinstvo…výživová poradkyně říkala, že ani zdravej člověk by je neměl jíst… :roll:a s tím kojením to taky není tak horký…takový ty šílenosti, že se nesmí citrusy, čokoláda, oříšky, rajčata…prý alergeny…za jedno teda šestinedělí bez čokolády je zcela nemožné :mrgreen: a za druhé nedávno zas výzkumy ukázaly, že s alergeny by děti měly naopak setkat co nejdřív a nejlíp právě přes mateřský mlíko…tak aby si pak člověk vybral a s těma nadýmavýma věcma je to zas tak…že pokus x omyl…chce to zkusit…nějaký dítě snese i zelňačku a nějaký prořve noc po jednom blbým rohlíku :wink: já na vánoce samozřejmě spořádala s chutí bramborovej salát plnej cibule a zalila to colou a tak jsme s dvojčatama „propařili“ celou noc :-)

S tavenakama je to pravda, po vyzivove strance je to hruza…kvuli tavicim solim, takze by je nemli jist s hypertenzi, nemocny se srdcem, ledvinami nebo jatry…zdravy clovek, co si da jeden trojuhelnik denne, to prezije :-)

S tim kojenim jsem sama zvedava, jak to bude…ale par probdelych noci a clovek se asi nauci co muze a nemuze jist :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
14.11.11 21:43
Přesně,myslím si to samý :think: Jako nic se nemá přehánět,já si dám klidně i kafíčko,slabý s mlíkem,ale dám :roll:
Mar__tanka1983 píše:
tak o skořici sem nevěděla, nicméně mi stejně nechutná a i kdyby, tak kdybysme měly jíst jen to povolené, tak tu všechny padnem hlady do jedné :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
21.11.11 11:15

Je mi také celý den špatně a nemám chuť absolutně na nic. Nutím se jíst alespoň ovoce a dost pít, vodu, čaj. Vývarové polévky jsou taky docela fajn, ale když je uvaří někdo jiný, já nemám sílu stát u plotny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3118
21.11.11 19:41
Má to alesponjednu výhodu-nepřibereš :lol:
Jadla píše:
Je mi také celý den špatně a nemám chuť absolutně na nic. Nutím se jíst alespoň ovoce a dost pít, vodu, čaj. Vývarové polévky jsou taky docela fajn, ale když je uvaří někdo jiný, já nemám sílu stát u plotny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.11.11 13:05

děvčata když čtu co všechno sníte, tak Vám zavídím, jsem v 22 tt a kromě čokolády a banánových donutů bych nemusela jíst nic.
Jím jen proto, abych přežila :-D sakra a to jsem se těšila jak si v těhotenství budu dopřávat :-D
Jinak se zakázanýma potravinami mi doktorka řekla ať nekouřim, nepiju, vynechám kafe a taky že mám přestat projíždět internet a vymýšlet blbosti, že mimčo si řekne co potřebuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
11.1.12 12:40

nepřibírám, zhubla jsem zatím (13.tt) čtyři kila, což jsem ráda, že jenom to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
11.1.12 14:31

no tak já jsem teď v 17 tt, chutě víceméně pořád nic moc, jedině snad na mandarinky, ale už 2 kila nahoře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janiive
11.1.12 14:51

Tak já jsem 11 TT teprve a dneska k snídani jogurt,mlíko, k obedu česnečka s chlebíkem a večer se těším na žemlovku mňam.

• Citovat
  • Upravit
523
11.1.12 14:55

Taky mi teď docela chutná sladké jídlo, i když dřív jsem ho zrovna nemusela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
11.1.12 17:00
  • Jitule- : Ahojky, tomu nabírání hold nezabráníš. Ať jíš, nebo ne. Já do 20tt ani kg nahoře. A ted jsem 27tt a už mám 8 kg nahoře. A to se mi jídelníček vůbec nezměnil. Jím pořád tak jako před těhu. Můžu jen doufat, že se mi ta váha nějak extra nevyšplhá :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
11.1.12 19:26

tak to já dnes měla výbornej vývar.....tak jsem měla na něj chuť…s knedlíčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
523
12.1.12 16:06

Já bychbyla naopak vděčná, kdyby se to ubírání na váze zastavilo a nabrala jsem opačnou tendenci, pozvolna, ale cítím jídlo a 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí