Špinění na začátku těhu

418
13.11.11 22:10

Špinění na začátku těhu

Ahoj holky,
od pátku ředím krev injekcemi Fraxiparinu(do břicha), z duvodu MTHFR, a od té doby se mi taky objevilo slaboučké hnědé špinění, vždycky jen někdy jako kdyby hnědá nitka…není to nic hrozného,ale jsem po dvou potratech ,tak mám strach, jsem začátek 5tt, na utz jsem objednaná az 23.11.,tak nevim,jestli mam jit driv…muze to byt temi injekcemi…?navíc se mi objevilo svedeni ve spodku,a nevim,co si na to muzu dat…mam femisan s tea tree oil,ale to se pry nemuze..jinak me bricho boli obcas jako na ms…nic hrozneho..prosim , poradte, dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
13.11.11 22:19

Ahoj,to špinění s těmi léky určitě souviset může,já měla anopyrin a museli mi ho vysadit kvůli špinění,navíc se mi udělal v děloze hematom,prostě mimča nahlodaly nějakou větší cévu a já byla náchylnější ke krvácení. S tím svěděním bych asi co nejdříve zašla na gyndu. Nějaký zánět je určitě nebezpečný pro miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
13.11.11 22:20

Pokud si nejsi jistá, tak zajdi na gynekologii dřív. Nejistota ti nepřidá, měla bys být spíš v pohodě. Myslím, že to nic snad nebude. Hnědé nepatrné špinění je jen nějaké čištění. Horší by byla jasná krev. :nevim: :-) Fraxiparin na to vliv asi nemá. Ale svědění by se asi taky mělo řešit. Já jsem spíš bojácná, takže bych brzy zašla k Dr. Ať je to o.k.! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
13.11.11 22:52
děkuju,jo asi si zajdu dřív..
Maia22 píše:
Ahoj,to špinění s těmi léky určitě souviset může,já měla anopyrin a museli mi ho vysadit kvůli špinění,navíc se mi udělal v děloze hematom,prostě mimča nahlodaly nějakou větší cévu a já byla náchylnější ke krvácení. S tím svěděním bych asi co nejdříve zašla na gyndu. Nějaký zánět je určitě nebezpečný pro miminko.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.11 18:12

ahoj, jsem tu nová :o). Jsem v 8 tt a v patek jsem začla špinit, tak jsem jela do ÚVN kde jsem ležela do úterka a tam už bylo vše Ok a dnes jsem 1 den doma a je to tu zas. Strašně se ojím, dlouho jsem si miminko přála a moc to pro mě znamená. Jsem z toho celkem na dně, nevíte co dělat? Katka děkuji za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.12.11 08:49

A co ti řekli,proč špiníš? Kdyby to bylo vážné,nepropustili by tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.11 08:53

Že prý je to bohužél u někerých žen normání a pokud se miminko nemá udržet, tak se neudrží a pokud ano tak ano. Nejhorší je ta nejistota a strach. NO!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.12.11 08:56

Oni s tímhle straší každého,mě také strašili,nakonec jsem měla hematom v děloze,z kterého ta krev pocházela. Nic nedělej,lež,skoč si max na wc a uvidí se. Žádné léky ti nedali? Např. utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
27.4.18 19:19

Ahoj holky za dva dny mám dostat ms ale nemám žádný příznak jen mě divné svedi pupík. Dneska jsem si všimla ani ne růžové ale takové divné tekutiny na intimce. Spinil někdo na začátku těhotenství? A kdy jste dělaly test. Dekuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
27.4.18 19:21

@Werushe87 v den vynechání. A žádný ruzovy vytok ani spineni jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
27.4.18 19:32

@lachtanice86 tak smůla no. Zas to nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
27.4.18 20:00

Ja jsem mela 2 sny ruzove spineni v obdobi kdy jsem to mela dostat. Je to individualni.

• Citovat
  • Upravit
42775
27.4.18 20:37

@Werushe87 ahoj, možná by test něco ukázal už teď - ale chce to ho udělat ráno. Někomu ukáže, někomu ne, záleží i na tom kdy máš ovulaci. Držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí