Přerušované děti :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
14.11.11 12:15

Tak já znám pár, který tuhle metodu používá přes 20 let a nikdy žádné neplánované těhotenství nebylo :mrgreen:
Mají 2 děti, ale plánované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.11.11 12:16

u nás prakticky taky zatím jedno mimčo :wink: u našich zřejmě všechny 3 a u sestřenky všech 6 :mrgreen: noa prej teď po tom 7 už asi nějakou antikoncepci zkusí :mrgreen: -ba ne dělám si srandu oni prej chtěli tolik dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.11.11 12:18

Přerušované děti nemám, ale pobavil mně ten termín :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
14.11.11 12:41

Tak já mám „přerušované“ první 2 děti.teď to třetí je plánované :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
14.11.11 12:49

U nás teda tahle metoda funguje a jiné selhávají. Syna máme navzdory antikoncepci, po něm jsem měla tělísko a selhalo také(kvůli velkému riziku poškození těhotenství skončilo interupcí). Pak už jsem antikoncepci nedůvěřovala a nechala to na manželovi celých 14 let se nic nepřihodilo a když jsme se pro miminko rozhodli plánovaně povedlo se hned první měsíc. Teď jsem po porodu chvíli užívala prášky, ale začaly se hádat s mými hormony a kvůli kojení jiné nemůžu tak máme zase stejnou metodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
14.11.11 12:55

naše Domča je taky přerušovaná :mrgreen:

A nikdo nevěří, že její budoucí „skorodvojče“ je plánované a chtěné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
14.11.11 12:59

Používáme metodu už 5,5 let a zatím nic neplánovaného nebylo. :nevim: :lol:
Nám teda funguje, manžel neposílá žádný předvoj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
14.11.11 13:01

my máme zatím jedno přerušované :lol: od porodu teda používám pro jistotu kondom :lol: ale ten jsme před tím používali taky ale pak čím dál častěji nebyl po ruce tak jsem zvědavá jak dlouho nám to vydrží tentokrát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
14.11.11 13:09
jizvíková píše:
bude to znít blbě, ale jsem ráda, že je vás tolik :lol: plno lidí mi totiž nevěří, že to jako antiko metoda moc nefunguje, spíš, že je to o náhodě. Bohužel na to často spoléhají puberťáci, což je asi nejhorší možná skupina
:zed: přesně tak… co se mě týká tak dokud jsem dělala školu tak jsem prostě zobala pilule i když to nemám ráda (myslím ty pilule) když jsem školu dokončila a měla partnera se kterým jsem si uměla představit rodinný život tak jsem je vysadila ačkoli jsem děti neplánovala, ale kdyby nějaké přišlo nevadilo by mi to.. s ním jsem se bohužel (nebo bohudík?? :mrgreen: ) rozešla, s druhým (mým nynějším) jsme ze začátku používali již zmiňovaný kondom :mrgreen: dokud se frekvence jeho používání nezačala snižovat :lol: no a šup a je mu už 11 měsíců :mrgreen: ale jsem za něj mooooooc ráda a kdyby takhle přišlo druhé tak bych se asi vůbec nezlobila :lol: ovšem pak už bych asi zase najela na pilule :roll: což se mi vůbec nechce :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
14.11.11 13:10

Holky, a vy co máte dětičky po přerušovaném sexu, jak to u vás bylo? Chlap to neuhlídal, nebo jste měli pocit, že jo, a stejně nějaká spermijka utekla? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780
14.11.11 13:18

Ja mam prerusovany sex 10let z toho prvni dcera je planovana a druha je prerusovane neplanovana :-DDDD a praktikuju dal :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
14.11.11 13:19

moje kamarádka má přerušovanou soulož už několik let s přítelem a ještě neotěhotněla,žádnou antikoncepci nebere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
14.11.11 13:34

Tak my máme taky jedno „přerušovaný“ :mrgreen: Brala jsem antikoncepci asi čtyři roky a pak už jsem nechtěla ze zdravotních důvodu a kondom je pro nás nepříjemný, pak mě ten sex ani nebaví :nevim:
Sice není Domík plánovaný, ale od samýho začátku moc chtěný, takže toho nelituju. No a v týhle antikoncepční metodě pokračujeme dále :D Jinak nám to vydrželo dva roky než to „uklouzlo“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
14.11.11 13:38

U nás to bylo taky tak, vysadila jsem prášky s tím, že si dáme pozor, ale pokud se stane, tak budeme rádi a hle, v březnu jsem byla těhu :) ale přesně vím, kdy se to stalo a to jsme si hold dávali pozor, ale docela nepozorně :D A teď taky antikoncepci neberu, už 2 roky, ale miminko nechceme a jsem líná jít na gyndu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.11 13:41

Taky takové dítko čekáme, přítel ale nedávno přiznal, že si až zas takový pozor nedával. no co byste mu na to řekly! :twisted:
Musím ale dodat, že jsme teď oba moc rádi!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky