Přerušované děti :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.11.11 13:41

Taky takové dítko čekáme, přítel ale nedávno přiznal, že si až zas takový pozor nedával. no co byste mu na to řekly! :twisted:
Musím ale dodat, že jsme teď oba moc rádi!

• Citovat
  • Upravit
4886
14.11.11 13:48
MarinkaCu píše:
Holky, a vy co máte dětičky po přerušovaném sexu, jak to u vás bylo? Chlap to neuhlídal, nebo jste měli pocit, že jo, a stejně nějaká spermijka utekla? :-)

to by mě taky zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
14.11.11 13:57

Kima-o, právě, že mám pocit, že když tak někdo otěhotní, tak je to tehdy, když to chlap nestihne (třeba když má popito :) Sice se říká, že se dá otěhotnět i z jedné kapičky, co uteče ještě před ejakulací, ale osobně nikoho takového neznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
14.11.11 13:58

Já takhle otěhotněla jednou, moje mamka dvakrát (vždy 2,5 měsíce po porodu, takže díky „metodě“ měla tři děti během 23 měsíců), takže já vím, že je to véélmi nespolehlivá metoda a stačila by mi, kdybych další dítko víceméně chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.11.11 13:59

mám doma jeden exemplář..A jaká je to kočka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065
14.11.11 14:02
kacakaca píše:
Já takhle otěhotněla jednou, moje mamka dvakrát (vždy 2,5 měsíce po porodu, takže díky „metodě“ měla tři děti během 23 měsíců), takže já vím, že je to véélmi nespolehlivá metoda a stačila by mi, kdybych další dítko víceméně chtěla.

A jak to teda bylo u vás? Manžel to nestihl, nebo to bylo z jedné kapky? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.11.11 14:09

Já nevím, my to nedodržovali až tak důsledně, někdy jsme ani nepřerušili, ale to většinou na začátku nebo na konci cyklu, kdy to bylo „bezpečné“, ale to se nedá moc uhlídat, když jsem ovulaci stejně vždy jen tipovala podle poloviny cyklu..
A pravdou je, že spolu často spíme dvakrát, a to hned po sobě, tedy bez důkladné hygieny, takže nějaká mrška může někde zůstat.
Nejsem tedy úplný vzor, kdybych to dodržovala jako antikoncpční metodu přísně, chovali bychom se jinak. Ale my po miminku asi vážně toužili, přítel tedy určitě, já si na to přišla moc mladá…
Takže plánované není, ale chtěné rozhodně :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
14.11.11 14:11

My máme dcerku taky " přerušovanou " :-) , používali jsme tuto metodu úspěšně několik let, no a jednou se holt nezadařilo :-) a to si manžel dával opravdu pozor, pořád říkal, že to neni možný, že si je na 100% jistý a prý kdoví kde jsem si to uhnala (samozřejmě ze srandy), takže na tuto metodu opravdu nespoléhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
14.11.11 14:18
MarinkaCu píše:
kacakaca píše:
A jak to teda bylo u vás? Manžel to nestihl, nebo to bylo z jedné kapky? :-)

Hm, tak nebyl to tehdy manžel a jsem si celkem jistá, že to stíhal, proto jsem z toho pak byla celkem vyvalená :oops: . A popito taky neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
14.11.11 14:55

**tak nám teda poprvé utekla, ale jsme moc rádi… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
14.11.11 16:24
Je fakt že u nás to bylo z nestihnutí.....
MarinkaCu píše:
Kima-o, právě, že mám pocit, že když tak někdo otěhotní, tak je to tehdy, když to chlap nestihne (třeba když má popito :) Sice se říká, že se dá otěhotnět i z jedné kapičky, co uteče ještě před ejakulací, ale osobně nikoho takového neznám :think:
  • Citovat
  • Upravit
2374
15.11.11 09:25

Tak manže vědětl že to nestihl, ale řekl mi to až co zjistil že jsem těhotná. Předtím si teda nebyl až tak jistý, ale pak si jistý už byl :mrgreen:
A pokud se takhle vyvede někdy ještě jedno dítko, tak se tomu bránit nebudu, ale je fakt, že teď by mě asi klepo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
16.11.11 00:27

no tak u nás to bylo, že to nestihl, ale nebyl si tím jistý jestli jo nebo ne a přiznal to, až když jsem řekla že v tom lítáme :lol: první věta byla, že kdo to řekne jeho mámě a hned druhá, že já jsem to věděl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.11.11 21:18

Tak ja se tez pridam … velice jsme na to spolehali a za chvilku se nam narodi nase „prerusovane“ miminko … byl to sok,to jo … ale tesime se na nej … :kytka:
ale taky nemuzu rict,ze bychom tuto „antikoncepcni“ metodu striktne dodrzovali … :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
15.12.11 19:10

Tak se taky přidám,za mých mladých let se hrálo jen na přerušování,nebo blé gumu.Svobodné a bezdětné antikoncepci nikdo nenapsal.No určitě takových dětí se rodilo spousta.Taky jedno takové mám a za nic na světě bych nelitovala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky