Zpoždění menstruace

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2085
3.6.19 00:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky, minuly měsíc jsem vysadila prášky a normálně odmenstruovsla a dal už prášky nebrala. Ze začátku jsem měla hrozne křeče v podbrisku, prsa nebolela… tyto bolesti byli asi 17dni a pak náhle přestali…s přítelem jsme si řekli, ze se nebráníme k početí, takže par styku bylo, ale nemyslela jsem si, ze by se hned zařadilo. Ale proč píšu-byla jsem na vyšetření CT - nejsem ta co tu už psala nedávno… přesnější na CT-enterografii (takže cele břicho-střeva-dělohy-vaječníky) dostala jsem kontrastní látku do žili.. poté chodím na cvičení zvané EMS -cvičení pod elektronickým proudem - těhotné by neměli… no k věci už 3dny meskam v den očekávané menstruace bílý test-tak si myslím ze to dojde, ale stále nic - zkusím zítra testnout znovu ráno, pokud nedojde… chci se zeptat je možné byt těhotná po všech těch vyšetření a cvičení a nebát se ze by bylo dítě nějak poškozené (nemocné) děkuji za odpověď - btw: vím ze mužů mít skluz menstruace, kvůli vynechání -ale známe se všechny :) :oops:

Důvod toho vynechání bude spíš v tom, že jsi přestala před nedávnem brát antikoncepci. Ono to pak klidně pár měsíců může trvat, než se cyklus vrátí do normálu. Antikoncepce zůstává zbytkově v těle dýl, než se běžně uvádí. Tátův kamarád dostal od dárkyně kostní dřeň a zkolaboval. Zjistilo se, že na vině je antikoncepce, kterou ta žena brala před 7 lety. Pořád tam něco bylo. Po tomhle do mě už nikdo nedostane ani tabletku. Co se týče CT, tak kamarád je radiolog a CT je podle něj svinstvo a doslova mi řekl, že pokud to nebude nezbytně nutné, lézt na něj nemám. Myslím si, že kdybys těhotná byla a CT zárodek poškodilo, bude platit „všechno nebo nic“ a prostě to dostaneš jen o týden později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.19 10:28

@DeeDee.518 asi mate pravdu, meskam už 6 dni a včera jsem si dělala těhotensky test a vyšel negativně. Tak ja počkám nejhorší je ze mě bolí vaječníky a je mi těžko ale ne na zvracení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.21 21:14

Posunula se Vam někdy MS stresem?? Jestli ano, tak o kolik? Od porodu mam ms jako hodinky co 29-30 dní a teď mi došlo, že už 10. Den meskam. :think:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.25 07:02

Opožděná menstruace

Ahoj holky,
Potřebovala bych takovou radu. Mám trvalého přítele uz nějakou dobu, je mi 16 let a styk už jsme párkrát měli. Žádnou antikoncepci neberu ale vždy jsme použili kondom. Trápí mě ale nepravidelná menstruace :( jednou ji dostanu za 36 dni jednou za 32 a někdy i za 39. Nevím proč ale trošku se kvůli tomu stresuji. Tenhle měsíc jsme měli nedavno pohlavní styk ale byl s kondomem jako vzdy a rozhodně se neprotrhl. Teď jsem na 37 dni cyklu a stale nic. Nevíte nějakou radu jak ji třeba vyvolat a rict popripadne nejake zkusenosti s opožděnou ms? Horkou vanu jsem zkoušela ale nepomáhá a ty myšlenky o těhotenství mi taky nedělají dobře :( dekuji za všechny rady :srdce:

• Citovat
  • Upravit
365
28.1.25 07:56
@Anonymní píše: Více

v tomhle věku je nepravidelná ms normální a nic moc se s tím dělat nedá, mě se třeba srovnala a začala chodit pravidelně až v 25 po porodu. Jinak mně na vyvolání ms nic nepomohlo, ani bylinky ani horká vana :-D Nestresuj se, pokud kondom po každém styku kontrolujete, že není protržený, tak je to bezpečná ochrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.25 10:36
@l.marek85 píše: Více

Je mi 23 a mám též takové odchylky, teď mě potěšilo, že se to třeba srovná až po porodu. Každopádně já mám vždy výkyv, když mám stres, nemoc. Na „vyvolání“ MS mi pomáhá kontryhelový čaj, ten fakt hodně. Dva šálky denně třeba 3-4 dny a MS za pár dní dorazí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.25 14:09

@l.marek85 dekuji moc za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.26 14:04

Zpoždění menstruace a strach z těhotenství

Ahoj holky, chtěla bych se s vámi poradit a zároveň si trochu ulevit sdílením zkušeností. Můj cyklus je obvykle kolem 35–40 dní a před několika měsíci jsem kvůli dovolené brala Norethisteron, od té doby se mi cyklus občas opozdil, někdy je delší, někdy kratší. Poslední nechráněný styk byl jen krátce a bez ejakulace, jinak používáme kondom. Teď mám několikadenní zpoždění menstruace, cítím bolesti prsou, občasné tahání v podbřišku a objevilo se jen malé jasně červené špinění, žádný výtok ani jiné příznaky. Upřímně se bojím, že bych mohla být těhotná, i když vím, že riziko asi není velké, ale přesto mě to stresuje a nedokážu se uklidnit. Chtěla bych se zeptat, jestli se někomu stalo něco podobného. Třeba po hormonálních lécích, opožděném cyklu a celkově jak to nakonec dopadlo. Moc děkuju za vaše názory a zkušenosti, každá zkušenost mi teď hodně pomůže. :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex