Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky je to dane i tim stresem cim jsi posledni dobou prosla ma to i vliv na to ze se ti perioda spozdila. ![]()
@dajka.11 píše:
Ahoj vsem taky bych potrebovala poradim minuli mesic sem mela MS 26.7. ale od te doby nic s pritelem si davame pozor a tak se spis priklanim ze tehu nejsem pred 14dny mi umrel tatinek vse zustalo na me vyrizovani atd navic mam za posledni dva mesice cca 17kg dole myslite ze to muze byt stresem nebo z rychleho ubytku vahy ze jsem to jeste nedostala dekuji za jakykoliv nazor
Určitě, stres nebo/a úbytek váhy, jednoznačně to může být tím. Pro jistotu si test můžeš udělat, abys to vyloučila úplně. Každopádně hodně sil a drž se.
![]()
Ahoj, skoro tyden mam zpozdeni MS, posledni 2–3 tydny mam nehorazne chute a obrovsky hlad, snim vse co mi prijde pod nos a jsem stale ospala. Furt bych jen jedla a spala. Zvetsena prsa lehce boli a mam husty belavy vytok, prirovnala bych to i k nejakemu pudinku Dnes rano kdyz jsem sla ven, nestacila se najist, jsem mela pocit hladu a chtelo se mi trochu z toho zvracet, predevcirem jsem si delala test, ale vysel negativni.. Mam verit testu nebo doufat?
Zdravím holky, mám dotaz.
V únoru jsem vysadila antikoncepci, to přišla menstruace v pořádku, po měsíci přesně na den i hodinu přišla opět v pořádku, a teď nic. Mám 7. den zpoždění, test negativní, jsem unavená, poslední 4 dny mě denně pobolívá hlava, obličej mám mnohem horší jak v pubertě
. Myslíte že je to vše k tomu vysazení, nebo se mám zkusit ještě otestovat? Popřípadě za jak dlouho běžet k doktorovi aby mi kdyžtak píchl injekci? Díky, Anonym A
Dobrý den, potřebuji poradit. Mam 4 dny spozdeni. Beru hormonalni antikoncepci pravidelne..co jsme si cetla muze to byt i z jinych duvodu nez byt tehotna, ale chtela jsme se zeptat po jak dlouhe dobe mam jit k lekari?? nebo to nemam resit a pokracovat pak v brani hormonalni antikoncepce??
Ahoj holky, mám dotaz. Mám 7.den zpoždění, pobolívá mě v levém podbříšku, častější močení a mám návaly horka, ale těhotenský test mi vyšel negativní. Je možné, že se to ještě změní? Nebo je to nějaký jiný problém? Děkuji E.
Dobrý den rada bych vase zkusenosti mam doma uz tri deti, antikoncepci neberu jen manzel kondom dostat jsem to mela uz 25.6.a porad nic test mi ukazal jen jednu carku takze absolutne nevim co to muze byt, a cim je mi to divny vzdycky mam mesicky pravidelne.
Dobrý den je mi dvacet let
před nekolika dny jsem mela sexuální styk bez ochrany, partner vyvrcholil jinam
. Pár dni nato jsem mela dostat menstruaci, která se mi většinou zpozdí maximálně o 3. dny. Dneska je to, ale 5. den co jsem jí nedostala a necítím se ani jako kdyby jsem jí měla dostat jestli mi rozumíte. Jsem furt unavená, ale i kdyby jsem byla těhotná tak přece nebudu mít tak ve druhém týdnu příznaky
… Test jsem si naposled dělala 2. září a byl negativní, takže jestli jsem tehotná tak jsem velice krátce… Myslíte si, že to je tehotenství? ![]()
Hezké odpoledne, chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte jestli může infekce močových cest, či gynekologický zánět zpozdit menstruaci a případně jak výrazně. Jedná se mi o to, zda mám vyhledat lékaře, pokud se menstruace výrazněji zpozdí, nebo se jedná o běžný následek. (Zatím se jedná o dva dny, ovšem mám velmi pravidelné cykly a už pátý den mám PMS, který normálně odezní po dvou dnech s příchodem menstruace.) Děkuji za odpovědi.
Ahoj, ano, infekce močových cest může opozdit MS. Taky může přejít do infekce pohlavního ústrojí. Pokud nemáte nějaké obtíže (pálení, svědění) a MS nedostanete do 14 dnů, skočte si na gyndu pro vyvolávačku a případně na stěry.
Ahoj holky, ![]()
potřebovala bych radu mám 9 dní zpoždění a test mi vychází negativní. Test jsem si dělala už dvakrát a nic. S partnerem jsem si řekli, že to necháme náhodě. Zjistili jsme, ale že ještě není vhodná doba, na podzim odlétáme do Anglie pracovně. Na vyvolávající injekci nechci jít, přijde mi to jako zásah do těla. Mám občas pocit, že to dostanu a nic. Máte někdo z Vás s tím zkušenost jestli to přišlo třeba až za 2-3 týdny samo nebo opravdu zkusit tu injekci? Děkuji ![]()
Mě došla Ms včera taky po zpoždění skoro 10 dnů tak uvidíš třeba dorazí jen dýl ![]()