Zpoždění menstruace

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Andy307
16.9.12 21:16

Možná stres ve škole, je to možné..Ale Děkuji za radu.. :)

• Citovat
  • Upravit
663
2.8.13 18:40

Ahojky, mám 4.den zpoždění, test negativní. Ovulk byla už ale před cca 18 dny a přitom MS po ovulace dojde nejdéle do 14 dnů. Máte někdo zkušenost? v pondělí to vidím na návštěvu dr. pokud mrcha nedojde. Jinak o mimi se snažíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
2.8.13 20:13

@Kamilka90 já si dělal test druhý den co sem to nedostala a byly tak dve dálnice jako blázen…je to divný kor když si ovulku měla před 18 dny…to si myslim že bude jen zpoždění MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.8.13 20:21

prosím o radu

Dobrý večer, milé maminky mohla by mi některá zvás porádit. 26.5 jsem měla menstruaci a 3dny na to mi vyndali danu menstruace skončila sedmý den. poté jsem dostala menstruaci 27.6 ta trvala 4 5dní 14.7.jsem měla podle kalendáře plodný den. dostala jsem to už 24.7 první den jen špinění druhy den jen trošičku krve. a další dva dny trochu špinění. dnes sem měla 2× čirý výtok. a když sem si dnes dělala test 20mlU/ml tak byl nega. tak nevím jestli bylo na něj brzo? a jestli je pravděpodobnost těhotenství? předem vám moc děkuji za vaše rady. a všem přeji hodně štěstí k početí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
3.8.13 10:20

veronika

Ahoj mohl by mi nekdo poradit. Byla jsem minulý týden na vyvolání menstruace protože mi po revizy nepřišla ms měli jsme s partnerem nechránený styk.Po tom jsem mělá divný pocit tak jsem si udelala nekolik tehu testu a vzdy byla slaba druha carka neboli dušík. Dnes jsem Zacla krvacet asi ms došla, mohu byt i přesto těhotna. Děkují za jakou koliv odpověd. Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
19.8.13 15:02
@monovera píše:
Ahoj mohl by mi nekdo poradit. Byla jsem minulý týden na vyvolání menstruace protože mi po revizy nepřišla ms měli jsme s partnerem nechránený styk.Po tom jsem mělá divný pocit tak jsem si udelala nekolik tehu testu a vzdy byla slaba druha carka neboli dušík. Dnes jsem Zacla krvacet asi ms došla, mohu byt i přesto těhotna. Děkují za jakou koliv odpověd. Veronika

Pro pána, a proč to zase děláte bez, když mimčo nechcete???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
20.8.13 12:51

@Veru88 My mimčo chceme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.8.13 13:36
@monovera píše:
@Veru88 My mimčo chceme

Aha ;) tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
20.8.13 17:36

@Veru88 DIKY :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
6.10.13 08:53

poradi te

Ahojky poradi mi někdo, pred mesi jsem prodělala biochemicke tehotenstvi Pokousime se s manželem o dite ale po tym biochemickym tehu mi prisla ms ze spozdenim a spinim od 30 do dneska jindy tak maximum 3-4 dny je to normalni nemusim se niceho obavat dekuji předem za radu. Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klapkaky
18.11.13 15:52

Ahoj lidi,
prosim poradte mi někdo je mi 16 a mam už 5 dnů zpoždění a menstruace pořád nikde… jsem ještě panna, žádný prá§ky taky neberu… tak čím by to mohlo být?? màm kvůli tomu zajit na gyndu??

• Citovat
  • Upravit
klapkaky
18.11.13 15:52

Ahoj lidi,
prosim poradte mi někdo je mi 16 a mam už 5 dnů zpoždění a menstruace pořád nikde… jsem ještě panna, žádný prá§ky taky neberu… tak čím by to mohlo být?? màm kvůli tomu zajit na gyndu??

• Citovat
  • Upravit
Zami
18.11.13 16:02

Klid, je ti 16. hormony. stres, prostředí, váha. neboj, to se upraví. skus třeba sarapis mensis. nebo babské rady teplou vanu, saunu… 5 dnů je pohoda.

• Citovat
  • Upravit
11117
18.11.13 16:02

Nejaky hormonalni vykyv, stres, pocinajici nemoc (nekomu staci i silne nachlazeni), moznosti je hodne. pockala bych jeste tyden a pak zasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šáry040813
18.11.13 22:14

Hodně složité

Dobrý den, mám až absurdní dotaz ale potřebovala bych velmi poradit..Bojím se že jsem těhotná, a je tu spousta faktorů pro a proti..Všechno zvlášť se dá vysvětlit ale musela by to být velká shoda náhod. Pohlavní styk jsem ještě neměla, s přítelem jsme čekali až budu připravená a na ten správný moment..Ale několikrát jsme se mazlili..a týkalo se to snad všeho kromě přímo pohlavního styku..To znamená že je možné, že se „kapička lásky“ dostala tam kam měla..Je to měsíc..menstruace se sice dostavila ale o 4dny později a velmi slabě..Mám HA a měla jsem to vždycky perfektně pravidelně..až do teď..změny na mě zpozoroval i přítel..všiml si že se mi zvětšili prsa..jsem přecitlivělá..pořád mě bolí hlava a ode dneška mě bolí v podbřišku..Kdyby s tím přítel nepřišel, asi by mě to ani nenapadlo..ztmavly mi bradavky..mám vidět na prsou spoustu žil..před opožděnou menstruací jsem měla výtok, ale přičítala jsem to nemoci..a ještě detail, v době kdy jsme se s přítelem takhle mazlili, měla jsem rozhozené prášky, tenkrát jsem dva zapomněla..Bojím se, prosím poraďte někdo :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex